Redan 6:e juli



Sötaste tjejen äter gröna jordgubbar genom nätet. Haha! Så himla gulligt! :)
Försvinner hon iväg en stund så vet man vart hon befinner sig iaf. Jättebra ju!

Idag har vi vart hos mina föräldrar en sväng. Det var länge sen, men idag mår jag mycket bättre. Igår kväll var första gången på en hel vecka som jag åt mat utan att få ont i magen efteråt. Så nu törs jag äta igen, och därför har jag också mer energi nu. Toppen!
Imorgon ska vi troligtvis till Lyttersta igen. Vi var där hela dagen igår, och det var helt underbart och varmt i vattnet. Alice ÄLSKAR att åka till stranden. Vi satsar på en heldag imorgon med. Innan stranden ska vi hinna med ett tandläkarbesök. Alice ska få alla sina tänder (två stycken) undersökta. Haha :))

Förresten har jag inte berättat om mina planer. Jag ska genomgå en ganska stor förändring (iaf för mig!). Det är en sak jag har stört mig på alldeles för länge nu, och jag vet om att jag kommer ångra mig om jag inte gör detta NU. Antingen gör jag det nu, och mår bra av det inom en snar framtid, eller så drar jag bara ut på lidanet och fixar det om massa år. Nej, jag gör det nu. Det får kosta vad det kosta vill. Allt sånt här är DYYYRT!
Men idag tog jag kontakt, och jag hoppas att det går att få det ordnat snaaaaart! Ser verkligen fram emot resultatet! :)


Nu- tv!





Kommentarer
Postat av: Milla

Lycka till gumman, med vad det än är du ska göra! Puss! ♥

2010-07-07 @ 11:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0