R-UL

Åh vilken underbar dag! Den näst bästa efter den 18/9 (Dagen då vi plussade!). I
dag var det äntligen dags för att gå göra rutin-ultraljud på MVC. Jag har vart sjukt nervös senaste dygnet. Vaknade tidigt imorse och låg och funderade länge hur det skulle gå.
Bebis mådde utmärkt! Allt såg jättefint ut och jag fick SUPERFINA bilder med mig hem. H*n (tänker inte avslöja ännu ;)) låg o veva lite med armar o ben men jag fick otroligt tydliga bilder! Jag frågade om könet på barnet och vi tittade efter. Hur spännande som helst, men det är ju aldrig 100% säkert. Får vänta tills vi gör Köns-Ul nästa år. Då blir det mer säkert :)

Slocknade en stund när jag kom hem från jobb och MVC men sen tog jag o hundarna en sväng till stan. Kände att jag var tvungen att visa blivande mormor och morfar bilderna på skönheten. Mitt upp i fikandet dyker min LILLEBROR upp. Han bor ju numera på Malta (LYX!) men har i hemlighet åkt hem och skulle överaska oss till Jul!
Det var riktigt kul o se honom efter så lång tid :)

På vägen hem stannade jag o köpte en julgran. Det är ingen riktig jul utan julgran! Även om jag inte ska vara hemma på självaste julafton är det ju underbart mysigt att klä den o att sen få känna doften av den i några veckor! Det blev en gammal hederlig gran även om jag var sugen på en Kungsgran. Kände inte för att spendera 500kr på en gran! Nu står den på tining i garaget. Kanske tjuvstartar jag o klär den ikväll.... om jag orkar. Som sagt så går allt i slowmotionen nu när jag är gravid, men det struntar jag i ;)


Tiden rullar på..


Bloggen har legat på is ett tag nu. Tog mina väskor och åkte förra veckan. Elsa behövde sällskap och vi ställde upp, snäll som man är. Rätt skönt att bo "hemma" igen. Man får allt serverat typ. Slipper handla o sånt tråkigt. Me like! Däremot är det INTE lätt att gå ut på promenad med 4 hundar. En som drar hela tiden, en som ska stanna o lukta på allt, en som ska busa hela tiden (valp!!) och en gammal tant-vovve som knappt orkar röra sig. Kan det bli mer galet? Måste se riktigt dumt ut när jag kommer o går med världens trassel. Haha! 

I lördags var vi på bio. Hur mysigt som helst. Vi såg "Vi hade iaf tur med vädret- igen" och av mig får den 4 av 5 stjärnor! Så det så! Skådisarna är ju gör-roliga. Jag behöver bara se gubben så skrattar jag! Haha! 

Förresten så mår Cessie bra nu. Proverna visade att allt var perfekt och efter besöket hos veterinären i tisdags så var hon sig själv igen. Förstår inte riktigt varför, och inte Inger heller men huvudsaken är att hon äter, dricker och är sig själv igen. Hon är ett mysterium, men världens sötaste sådan!
Själv så börjar jag tro att det har med situationen här hemma att göra. Jag har inte mått bra- och hundarna märker det direkt. Måste rycka upp mig... Vill inte att det ska hända igen! Är också 3100:- fattigare. Känns surt som 17 när det är jul och allt och jag är sjukskriven. Vet inte när jag får pengar nästa gång?! OM jag får några! Ska inte grubbla mer på det nu.

Ska bege mig ut i kylan igen!

  

RSS 2.0