Statt & Harrys


Vilken galen eftermiddag/kväll/natt det blev för min del igår. Det där var precis vad jag behövde!
Den innehöll god mat, gott att dricka i rätt så stora mängder, UNDERBARA arbetskamrater, gamla vänner, nya bekantskaper, quiz, dans, bra musik och lite tårar. Just så som det ska vara.

Idag mår jag som jag förtjänar. Det skulle absolut kunna vara mycket värre, med tanke på hur mycket pengar som spenderades på shot's och drinkar. Men men, när man är ute max 2ggr/år så ska man väl få unna sig lite gott. Fick ju faktiskt några gratis också. Tack raringar ♥

Kvällen höll på att sluta illa. Mina arbetskamrater och min chef, som också skulle fara hem till landet försvann, så då försvann min skjuts också. Typiskt. Som tur var så hade inte lillebror somnat så han var snabb ner till bilen så jag fick skjuts hem och A åkte med på en raggartur till Forssjö :)

Apropå galenheter. Det finns fan folk till allt!
Min mamma hade inbrott i huset (hon bor i stan) igår kväll. Hon var iväg och handlade mellan 18-19. Och då hade någon/några tagit sig in genom köksdörren (altandörr) och stulit grejer. Dock så var tjuven/tjuvarna bara ute efter vissa grejer, för dem lämnade kvar dyrbara grejer, så som mammas bärbara dator osv.
Det är helt jävla otroligt. Som tur var så hade mamma tagit med sig Elsa. Tänk om det hade hänt henne något!? Eller om Nico (fosterbarn) hade suttit och spelat data med hörlurarna, så som han alltid gör. LÄSKIGT! Man vet ju inte vad som skulle kunnat ha hänt.
Mamma tycker det är jätteobehagligt att vara hemma nu, och det förstår jag verkligen. Tur att hon ska flytta snart!
Vilka sjuka människor som inte kan låta andras grejer vara ifred! MORR!!!!!!





Upp och ned..


Usch. Uselt humör ena stunden, för att i nästa vara så otroligt glad och lycklig. Hur kan det svänga så mycket?

Imorse hade jag tid hos läkaren. ÄNTLIGEN träffade jag en läkare som tar tag i saken. Härligt. Har fått en remiss skickad och jag hoppas att jag får en tid till medicinkliniken snarast! Det blir ännu en utredning, men jag hoppas dom inte släpper mig den här gången... Idag togs det lite prover. Bland annat kollas njurarna upp eftersom dom kan ta stryk av denna påfrestning. Nu blir det en jobbig väntan!
Jag tror det var meningen att min första läkare blev sjuk. Det var meningen att jag skulle få den här unga, nyutbildade och noggranna läkaren! Ännu en gång ger jag tummen upp till Lindens vårdcentral :))

Alla i huset sover. Jag ska snart väcka mannen i huset. Han jobbar numer natt och I HATE it.
Faaasen va lyxigt det var när han var hemma hela dagarna! Nu måste allt planeras in i minsta detalj.
Det är väl inte menigen att man ska leva såhär hela livet? Näätack! :))

Bonde söker...

Tisdag lunch


Här sitter jag. Jag vaknade nyss. Läskigt trött, men det går snart över. Jag var helt enkelt tvungen att få sova lite nu på fm. Jag hoppas innerligt att jag somnar lätt ikväll. Jag tycker inte om att ligga och vrida och vända mig.

Ja, nu är jag iaf vaken. Men jag sitter i myskläder och invirad i täcket och kollar/lyssnar på MTV. Borde försöka ta mig in till stan och handla. Det ekar i kylen och frysen nämligen. Borde passa på när lillfröken är på dagis. Hon är ju såklart alltid med annars, så idag kan hon gott få slippa, även om hon tycker att det är kul. Jag har aningar om att hon kommer vara rätt så trött i efm efter en hel-dag på dagis :)

Har massor att memorera i huvudet nu... Det viktigaste!

Note to self!

* Läkarbesök onsdag 9.00 *lääääängtar*
* Ta ut pengar till grannen
* Hämta + betala 3 kg hjortstek
* Cessie veterinären tisdag 15.45
* Försöka fixa skjuts från och till Forssjö på fredag
* Hämta vinterkläder
* Köpa strumpbyxor



Denna eviga väntan...


Sitter och väntar... som jag sagt förut så HATAR jag att vänta. Det är det värsta jag vet. Men snart är det slut. Tack och lov....

Idag hann jag med ett spontanbesök i Norrköping. Trevligt sällskap (utom en person som tjurade ihop totalt), god mat, billig shopping ;) Kan det bli bättre?!
Jag letade egentligen efter en overall till Alice ,men hittade bara i storlek 86, vilket är alldeles för stort, så jag fick skippa det idag. Däremot hittade mamma två klänningar till mig, så nu slipper jag fundera över vad jag ska ta på mig på fredag när vi har personalmiddag på Statt och sen party på Harrys. Det ska bli sååå skoj!!! Jag har aldrig vart på Harrys så det ska bli intressant att se hur det är där :)

Har suttit och tittat på det nya programmet "Så mycket bättre", på Tv4 ikväll. Vilket härligt program. Jag känner mig som en pensionär, men jag gillar det. Förresten så tycker jag att Petter är het. Det är något speciellt i hans utseende som jag gillar. Lite mystisk och "ogrepp-bar" person. Det är ju alltid lite mer intressant då. Eller?

Nehe, dags att vänta vidare... Godnattis!




Min alldeles egna lilla datanörd ;)





Potträning


Vi har börjat lite lätt med potträning. Min mamma sa att det inte är något som man ska/kan tvinga fram. Det kommer när det kommer. Men jag har ställt fram pottan bredvid toalettstolen så hon brukar sätta sig där när jag kissar. Dock med kläderna på. Idag släpade hon ut den i hallen och vardagsrummet och visade att hon minsan vet hur man ska göra :)



Kolla in Alice nya tofflor. Hur söta är inte dom på en skala?
Elsa älskar att springa och bita i dom, när Alice har dom på sig ;)


VAB


Idag är/var första dagen i "verkligheten". Alice skulle gå sina första hel-dag på dagis.

Ja, fram till min "frukost" (alt. lunch) som infaller runt 10.30-tiden var det lugnt. Då ringde C från dagis och sa att Alice var dålig. Så det var bara att skjutsa upp A till jobbet och sedan packa ihop mina grejer och fara hemåt. P ligger och sover efter en natt på jobbet. Det här skulle som sagt bli Alice första hel-dag på dagis, men nu blev den bara halv, och jag är ganska glad över det.
Jag mådde hemskt dåligt när jag lämnade henne imorse. Min lilla tröttmössa fick masa sig upp redan strax efter halv 6, och det skar i hjärtat att väcka henne så tidigt :( Hon var inte ledsen eller speciellt trött, men det var mörkt och tomt när jag lämnade henne. Bara en fröken var där. Alice vinkade såklart hejvilt när jag sa hejdå, men usssch vad det vred sig i magen. Men men, det är såhär det måste bli nu. Vi måste tänka på framtiden, och eftersom det bara ska vara såhär en viss tid, så får det gå! Jag vet ju att hon trivs superbra på dagis, och hon har sååå kul, så det är bara jag som larvar mig :)

Nu skriker magen så jag ska försöka ordna något ätbart!

Ha en bra dag!

 

 


Badhus-besök


Oj vad trött jag är nu. Vi har spenderat fm och lunchen i badhuset, hela lilla familjen!
Det var en hit. Det var ett tag sen vi var där sist. Det blir ju inte att man åker dit på sommaren. Och det är ju lite annat än att bada i sjön.
Alice var HELT galen. Jag skulle inte vilja säga att hon är rädd för vatten i alla fall. Hon gick rakt ut och tog för givet att vi skulle rädda henne. Hjärtat satt i halsgropen ett par gånger. Men OJ vad kul hon hade! Det måste bli en vana, detta!

Själv hann jag med att simma några längder. Jag tycker verkligen om att simma och jag har tänkt att det ska bli min träning, flera gånger, men det har alltid kommit annat emellan (IVF, bebis, tid, ekonomi). Kanske kan jag ta tag i det nu? Det vore perfekt att åka hela familjen och att jag kan simma en stund medans dom busar. Hmm, får bli något att fnula på!


Igår var jag och mamma och hälsade på R i sin stuga. OJ säger jag bara. VILKET PARADIS! Jag blev såååå avundsjuk!!!!!Totalrenoverad stuga. Allt nytt, med gammal stil. Inte gammal gammal, men lagom gammal stil. Precis så som jag vill ha det. Kan det bli bättre? Jag hoppas såå att hon kommer trivas och att hon får behålla det när de nya hyresgästerna anländer. Det är ett tag kvar eftersom det stora huset renoveras nu, och det kommer nog ta sin lilla tid. Glömde ju såklart kameran, annars hade jag visat bilder!

Nu fick jag lite egentid helt plötsligt! Då kanske jag skulle passa på att göra lite nytta! :)




Lördag- underbara lördag!


Hjälp vad veckorna går fort. Jag fick jobba med A hela veckan, vilket var himla trevligt! Den värsta kunden av dom alla blev den bästa helt plötsligt. Det beror på att det är ombyggnation (vilket det iofs är nästan överallt just nu) vilket betyder att det springer runt 10-20 killar och flirtar hejvilt. Det är ju alltid kul att få lite glada miner även om jag har mitt på det torra ;) Ja, som sagt, det var trevligt, men nu återgår jag nog till mitt vanliga schema igen. Trååk, men lite lugnt och skönt istället :)

Jag fick sovmorgon till 8 idag iaf, vilket gjorde mig glad. Det var -4 grader när jag klev upp. BURR! Jag släppte ut Simba vid 6-tiden och vid 8 satt han på berget och väntade på att få komma in. Stackarn!

Alice somnade nyss. Hon måste vara trött. Kanske är hon lite dålig igen. Hon brukar inte somna förrän efter 12. Hennes näsa rinner som aldrig förr. Grönt är det också. Så jag vet inte om vi skippar badhuset idag. Vi hade planer på att eventuellt åka dit. Kanske åker vi ut till Björkvik och hälsar på hästarna istället. Tror det får bli så!

Jag sitter fortfarande i morgonrock. Ska ta en dusch nu medans hon slumrar!
Japp, så börjar min härliga lördags-fm! :)

Ha en underbar dag!

väntan

jag sitter utanför åhléns och väntar på gubben! Det värsta som finns är att vänta. Blä! Men bredvid mig sitter söta Alice och sjunger. Det är så kul att se och höra allt nytt hon lär sig på dagis varje dag. Hon utvecklas jättemycket nu märker jag. Nej nu kommer han. Dags att åka. Tjo

Tillbaka på ruta ett...


Händelserika dagar. Veckan startade såklart med kaos på jobbet. Det är ALLTID kaos på min arbetsplats den här tiden på året. Samma sak, år ut och år in. Och varje gång blir chefen/arbetsledaren/na chockade och handlingsförlamade, och vi som kan jobbet bra, får rätta till problemen. (Rätta till problemen=jobba arslet av oss)

Jag har gått tillbaka och kör mitt gamla schema med A. Bara för några dagar tack och lov. Jag gillar mitt nya mer faktiskt. Men det är SJUKT KUL att träffa alla gamla kunder! Det är 2 år sedan jag var hos dem flesta sist. Helt otroligt vad tiden går fort. Kändes som det var igår. Allt flöt på precis som då. Konstigt att det kan bli så! Vad mycket det händer på så kort tid.
För två år sedan var jag "nygravid" och härlig. Nu är jag en trött mamma som är tillbaka i vardagen :)

Jag har bråkat med en olidlig huvudvärk dem senaste dagarna. Igår kom jag hem från jobbet och var alldeles utmattad, pga värken. Kastade mig i soffan och kunde knappt resa mig sedan. Det bultade så jag trodde jag skulle svimma. Värktabletter fungerar inte när jag har så ont, men till slut lyckades jag somna iaf.
Och idag fick jag svart på vitt, det som jag misstänkt. Mitt blodtryck har skjutit i höjden igen. Bah. Så ledsamt! Jag måste helt enkelt börja äta medicin igen. Jag har en tvärt-om-kropp. När jag "borde" haft högt blodtryck fick jag LÅGT bt istället, och tvärt om. Kanske ska jag bli gravid igen så jag slipper äta medicin. Tycker det känns som ett himla bra skäl till att skaffa syskon. Eller hur?! ;))

Ingen läkare förstår vad det är som är fel. Och inte jag heller för den delen. Kanske får vi ett svar i sinom tid! Skulle vara intressant att veta varför jag får dras med detta!? Jag som faktiskt lever ett sunt liv. Dricker inte kaffe/the/alkohol, röker inte, snusar inte, motionerar mycket dagligen, äter nyttigt. Jag väger 51kg till mina 165 cm. Det är inte så att jag lider av fetma/övervikt. Jag är lagom.
Jag borde alltså inte ens vara i närheten av att ha högt blodtryck. VAD ÄR FELET? :)

Nehe, jag borde verkligen bädda ner mig. Meningen var att jag skulle kolla mailen och ev bli lite uppvärmd av datorn. Det är så satans kallt!!!!! BURR och godnatt!







sen natt, tidig morgon!

Jag är inte ens trött trots att jag somnade runt 2 i natt. Har ju vart sjuk/vabbat i 2 veckor så nu känns det skönt att vara på g igen. Måste skynda till jobbet nu. -2 grader står det på termometern. Burr!!

seg söndag!


Herre min skapare vilken seg dag det har vart idag. Jag har inte gjort ett smack. Inte ens lagat mat. Vi somnade på soffan efter lunch och vaknade klockan 16 av att Alice ropade från sitt rum. Hmm. Sömntutor! Antar att vi alla behövde det. Speciellt eftersom vi alla känner oss hängiga fortfarande, och vi vill ju gärna bli friska! :)

Nehe, nu kom Alice ut ur duschen. Funderar på hur den här kvällen kommer bli? Känns inte som att hon är så jättetrött när hon vaknade så sent på dagen! Men det blir mer mys för min del då :))

Ajdöken!


Rolig lördagskväll med vännerna!

Jag har nästan nyss kommit hem från Valla. Har vart hos världens bästa Malin på tjejkväll. Så sjukt kul. Har skrattat så tårarna rann. Det är sådana här stunder man hämtar krafter för att orka med en ny tung arbetsvecka! Jag saknar Alice så fort jag är borta en stund dock. Men hon har sovit så gott hela kvällen så jag kunde gott roa mig på egen hand för en gångs skull! Nu ska jag släcka ner här. Puss och godnatt gott folk!

Fredagsmys

nu för tiden har man inte bara lördagsmys. Nu är det minst lika viktigt med fredagsmys! Vi har ätit pizza och kollat på idol. Nu blir det sängen för min del. Det är en dag imorgon också och sötaste tjejen vaknar nog senast halv åtta. Det är den tiden som gäller nu när det är dagistime :) Godnatt kära ni!

Finaste tjejen!




Alice vill ju självklart visa upp sina fina, nyborstade tandsingar för kameran :)




Sovmorgon!



Oj vilken lång sovmorgon jag fick idag. Jag gick och la mig strax innan 22 igår, och jag gick upp 11.30 idag.
Jag har iofs vart vaken ett antal ggr under morgonen (extremt lättväckt), men jag har kunnat somna om varje gång. Det är helt otroligt. Jag brukar ligga och vrida och vända mig för att till slut gå upp, men nu antar jag att jag behövde den här sömnen.
Känner mig dock inte frisk ännu, men nu har jag en hel helg på mig att bli frisk! Skönt!

Idag har jag inga planer öht. Lite fredagsmys blir det väl såklart, men det är ju ett par timmar kvar tills den kan starta. Har funderingar på att åka en sväng till VFO och kolla efter en vinteroverall till Alice. Nu har jag läst på och vet vad det bör vara för vattenpelare osv, så nu kan jag nog klara av att ta ett beslut. Har annars såå stora problem med att bestämma mig, när det gäller ALLT! :)
Vi får se vad jag orkar med. Kanske blir det bara en innedag.

P och B försvann iväg med den gamla värmepumpen som stod utanför och såg FUL ut. Det är ju så skönt att bli av med skräp! Jag hatar sånt. Ska försöka hinna med en sväng till återvinningsstationen i helgen också. Har en hel del glas och tidningar som behöver slängas!

Nu- soffläge framför tv:n! IGEN! :))

Ha en underbar helg!


Gäsp!


Sitter hemma i min ensamhet. P är iväg och skriver prov. Han skulle hålla på mellan 7-15. Helt galet!!! Tur att det inte var jag som skulle göra det. Jag förstod INGENTING! Hoppas att det går bra för honom trots att han bara fick en dag på sig att träna till skillnad från en vecka som alla andra får. Livet är orättvist men det visste vi redan!

Alicen är på dagis. Nu har jag lämnat henne där tisdag-torsdag och det har ju självklart gått hur bra som helst. Hon rusar in och roffar åt sig någon rolig leksak som är ledig, sen går hon och hämtar fröken M.
M's ord om henne igår var: "Hon är en riktig guldklimp den där tjejen! Alltid glad och snäll!" Då blir man ju inte liiite stolt! ;) Hon är MIN (vår) guldklimp och att jag fått en sådan underbar liten tjej hade jag aldrig trott!
Behöver jag säga att jag är den lyckligaste mamman i världen!?!

Natten var inte den bästa dock pga olika omständigheter. Det blev väl sammalagt kanske 3,5 timmar sömn. HUH! Nu är jag sååå trött och sliten och det är inte konstigt att jag aldrig blir frisk. Jag hade tänkt vila nu, men insåg att jag borde göra lite annat först. Det blir nog en tupplur efter lunch. Passade på att sova samtidigt som Alice igår. Det var såååå himla skönt och jag kände mig faktiskt lite piggare efter. Hoppas på detsamma idag!

Nu ska jag sätta fart. Det är ju snart dags att hämta lilltösen igen :)


Hemma


Sjuk igen. Eller, jag hann ju faktiskt aldrig bli frisk :S

Ska försöka kurera mig nu. Jag har dock väldigt svårt att inte göra något. Myror i brallan tror jag det kallas.
Det finns ju alltid något att göra :)




Skallebank!


Jag som kände mig hyffsat pigg i fredags känner mig återigen sjuk! Huvudet dunkar och ena halsmandeln är stooor och öm. Så himla typiskt. Nu har jag vabbat (och vart sjuk själv) en hel vecka. Jag vill jobba! Och jag behövs på jobbet. Jaja, jag hoppas att det är bättre imorgon!

Idag på eftermiddagen åkte vi till stallet, Alice och jag. Vi behövde komma ut lite och få frisk luft. Det var helt dött där. Det kan bero på den hemska Kvarkan som går i stallet. Hästarna stod och mumsade hö och såg ut att ha det allmänt fridfullt. Alice var överlycklig men höll mig hårt i handen under hela promenaden genom stallet. Hon är så himla duktig och väluppfostrad, och jag blir sååå stolt när jag har henne med överallt! Hon sköter sig exemplariskt varje gång och det är så kul! ♥

Just nu sitter jag och letar efter en ny dator till mig själv. Vi sprang in en sväng på Media Markt igår, efter Busfabriken-besöket. Men jag är verkligen helt lost när det gäller sånt där. Jag vet vilken storlek på skärmen jag vill ha.... men sen fattar jag 0. Ska försöka få tag på lillebror. Han har lite mer koll än mig, och kan nog vägleda mig i den där djungeln. Dessutom vill jag inte betala 8-10 000:- för en surfdator. Det var det priset dom låg på på MM. Måste helt enkelt kolla runt lite till ikväll. Behöver den ju snaaart :)

Nu ska jag slappa vidare i soffan. Ikväll är jag ensam och då bestämmer jag över fjärrkontrollen! LOVELY! :))


RSS 2.0