"Lajlan"


Om 12 timmar sitter vi på flygplatsen. Jag borde verkligen sova nu, men jag har alldeles för mkt som snurrar i huvudet :S Det är massor med saker som jag inte får glömma osv.

Tidigare ikväll skulle jag gå ut med Alfons en sväng. Då trodde Alice att jag skulle åka till Lajlan (Thailand) utan henne, och hon började störtgråta och skrika "bada mommo".
Jag har ju sagt att vi ska åka till Thailand och sola och bada med mormor och Leo. Hon var helt panikslagen, men jag kunde inte låta bli att skratta. Så sjukt söt!! Hon är verkligen förväntansfull!

Nu hoppas vi bara på att vädret ändrar sig. Prognoserna ser liiite bättre ut för helgen, men man vet ju aldrig med sånt! Men det blir nog bra... kanske... :)

Kommer sakna ihjäl mig efter P, vovvarna och kissen ♥

Nu mååååste jag sova! Puss o godnatt och hejdå Sverige!!


Inför...


Jag har tusen saker i skallen just nu. Det är så mycket jag behöver förbereda, tänka ut och planera inför vår resa till Thailand! Det är bara 2 1/2 vecka kvar nu! *lääängtar*
Det är ju en helt annan femma att resa med barn! Det är inte bara att packa ner pass och bikini (typ) och åka. Det behövs ganska mycket framförhållning. Måste inhandlas en hel del dessutom. Känner att pengarna sinar på kontot. Men en del saker ska jag försöka se om jag kan låna. Bland annat ett solparasoll till vagnen!

Saker som ska köpas/lånas?!

* En stor resväska
* Ett solparasoll till vagnen
* Reseapotek (alvedon till oss båda, febertermometer, plåster, nässpray, skydd mot sol + turistmage, AloeV-gel, hydrokortison, medi.kol samt vätskeersättning)
* Liten termos till flygresan

Hmm, det var vad jag kom på nu... Orkar inte tänka mer!

Ska passa på att vila medans jag är ensam hemma. Ciao!



Hallå?

Undrar just vad som hände med texten i förra inlägget. Så där bör det inte se ut. Inte ens jag själv skulle orka läsa det. Jaja, nu är det som det är.

Idag är jag hemma och vabbar igen. Jag blir galen av att sitta inne. Jag klättrar på väggarna snart! På fm stoppade jag ner barnet i vagnen och tog en långpromenad bort till Nyköpingsvägen, och tillbaka. På hemvägen skulle Alice gå själv, och hålla i Alfons (i kopplet förstås) och hon gick säkert 1 km i uppförsbacke. Jag trodde inte hon skulle orka med tanke på att hon vart/är sjuk, men hon fick åka i vagnen sista biten hem.
Cessie fick sitta i hennes knä för hon frös som fasen om tassarna!
Så ja, jag har rört på mig lite idag iaf. Men jag skulle vilja göra något mer. Men först borde jag laga mat. Det kurrar i magen!

Jag har fått en liten sångfågel. Alice älskar att sjunga! Just nu är det mest "Bä bä vita lamm..." som vi får höra. Men lite gamla jullåtar går också att sjunga trots att julen är förbi för länge sedan! Gullungen!!!! =)
När jag satt på jobbet igår tog jag fram mobilen och kollade på lite filmklipp från när Alice sjöng här om dagen. Då blev dagen genast mycket bättre! Tänk va så lite kan göra så mycket! Underbara barn! ♥

RSS 2.0