Baby-boom


Hjääälp! Det har kommit flera stycken bebisar i Maj-tråden! Det är ju inte maj ännu! Vänta vänta, jag är inte alls förberedd. Har tusen frågor kvar och jag har inte packat klart väskan heller för den delen. Nej usch, har noll koll på läget. Skjuter på det för varje dag. Vet inte ens vem som följer med till BB. Usch! ;(

På bara ett dygn har 3 av tjejerna fött. Nu börjar verkligheten hinna ikapp mig. Jag tycker inte jag är så tjock. Alla klagar, men jag mår ju riktigt bra. Skulle kunna vara gravid ett tag till. Iofs är det ju 3 veckor (eller 5-6?) kvar så jag kanske hinner ångra mig ;)

Fast jag är faktiskt liiite avis på dom.. Vill ju så gärna ligga o snusa på min dotter. Men hon kommer när hon är redo! Älskar min mage, o jag kommer verkligen sakna att vara gravid sen. Det är ett som är säkert! <3
Hoppas jag kommer få vara med om det igen, fast med en pappa som bryr sig...

Sängen. Imorgon ska jag upp tidigt.. Blä :(

Flimmer


Tror jag blir tokig snart.. Har nått skitjobbigt flimmer för ögonen titt som tätt. Typ stjärnor som faller.
Börjar jag få dålig syn eller nått? Blää! Första gången trodde jag att jag skulle svimma. Brukar bli så innan. Fast jag var ju inte yr eller nått. Jaja det går väl över, som allt annat!

Hade tänkt ta en dusch men nu blev det ändrade planer. Hinner inte. Stress stress!

Hejsvejs


Magen






Här kommer en magbild från v. 35!
Jag ligger lite efter.. Snart kommer det kanske en från den här veckan också.. :)


Det rullar på...


Ajajaj! Nu har jag iaf ved så jag klarar mig ett tag. Luktar jul i köket. Usch! Helt fel årstid för det, men men.. :D
Ryggen är paj. Inte så konstigt kanske. Jag är nog den enda i v.37 som släpar massa ved. Men men, man gör vad man måste!

Blev inget FUB idag. P kom med en bra ursäkt igen, och jag vill inte gå ensam så då struntade jag i det. Jag som såg fram emot psykoprofylaxen som vi skulle få lära oss idag. Hoppas jag klarar mig bra på egen hand. Har ju läst på ur böckerna jag lånade på biblioteket så jag har iaf övat lite :P

Imorgon ska tv:n upp på väggen sen funderar jag på att köpa soffa. Har hittat en till kanon-pris. Men jag måste fundera ett tag till. Överlägga med chefen också såklart..

Nu måste jag vila ryggen. Kanske har jag sån tur att vedbärandet sätter igång förlossningen?! Eller nej det vill jag inte. Måste hålla mig till söndag- annars måste jag åka till E-tuna o det vill jag verkligen INTE.

På återseende! Puss

magkänsla


Idag har jag en jättekonstig känsla i magen.. Vet inte vad det är!

Imorgon är sista FUB. Har faktiskt inte alls lust att gå själv. Får se hur jag gör!
På kvällen ska vi till Bie *älskar mina vänner*

Ska dona vidare.. Se om man kan ta en dusch kanske!?
Hejs

ensamt


Usch säger jag bara. Tycker om lägenheten men nej fy fan säger jag bara. Jag vill inte vara här. Det tar emot så sjukt mycket. Ensamt så det heter duga. Fast jag borde ha lärt mig att vara det vid det här laget... men icke!
Har ju faktiskt levt ensam i ca ett år. Det är värre att leva ensam i ett förhållande än att leva ensam o singel. We'll see! Tycker nog det är lika illa faktiskt!

Imorgon ska jag upp tidigt. Eller, jag är morgonpigg nu för tiden. Känner mig pigg efter 3-4 timmar sömn. Kroppen som börjar ställa in sig antar jag.
Det är vääldigt svårt att försöka smyga upp å kissa på natten, utan att väcka lilltösen. Hon är gärna vaken o bökar runt. Myyys! Så sjukt trist att inte pappan bryr sig. Sorgligt... Han missar så himla mycket. Men han kanske förstår det om några år eller så... för sent :(

Hejs

kaos


Jag gillar inte alls att bo i stan, men va fan gör man... MISÄR!
Vet inte hur många ggr jag brytit ihop senaste dygnet. Bara sitter o bölar åt allt. Som ett litet barn. Men dom som vet, säger att det går över. Inte än på ett tag kanske, men sen.... Jag ser fram emot det kan jag lova för såhär vill jag inte leva. Törs inte göra något, för rätt som det är så är det kaos i huvudet och då finns det ingen annan utväg.

En positiv sak. Lillebror kommer hem på sin födelsedag o stannar i 5 dagar. Det blir trevligt. Både han o jag satsar på att lillfröken tittar ut innan eller när han är "hemma", så hon får träffa morbror. Hon får gärna komma snart. Så fort jag fått i ordning i lägenheten!

Nää, har inget vettigt att skriva idag heller... Ska lägga in bilder så fort jag får igång mitt internet.
Pusshej

usch så det är!


Är det inte lite påfrestande att bo tillsammans med sitt x?!

I natt var det riktigt jobbigt. Förvärkarna är här. Mensvärk o sammandragningar. Dessutom hade jag jätteont i ryggen. Kändes som den skulle gå av. Men det var kanske efter allt ståhej igår. Bullbak o storstädning av huset. Dumt att göra allt på samma dag kanske...

Fan så förvirrande allt är just nu. Blää!


Har varken lust eller ork att skriva mer...


fått lära mig nått nytt


Har lyssnat på ett repotage om en tjej som inte alls sitter i samma sits som mig, men som också blev övergiven och lämnad under graviditeten. Hemskt men hennes sista ord var "Jag är mycket starkare nu". Det fick mig att hoppas.

Fick veta att jag fortfarande är i chocktillstånd. För att överleva måste jag vara det. Man stänger ute allt annat, försöker ta en dag i taget, och det är ju precis det jag gör.
Allt det fysiska som är så viktigt försöker jag kämpa med. Äta mat, orka duscha o ta hand om mig själv. Orka överleva helt enkelt. Mycket lättare sagt än gjort...

Hade en mycket trevlig kväll igår. Guld värt! <3

Idag ska jag ut på galej. Hejsvejs

Huvudvärk deluxe


Vaknade i natt av den värsta huvudvärken jag någonsin haft. AJAJAJ! Och på det så var magen som en sten. Hård alltså. Sammandragningarna håller i sig men gör som sagt var inte spec. ont. Mest obehagligt.
Tog mig inte ens upp ur sängen för att hämta Alvedon. Somnade om till slut o vaknade en stund senare av att det kändes som huvudet skulle trilla av. Tog mig upp o fick i mig lite tabletter efter mycket om o men. Det är liiite bättre nu men den är inte helt borta... Det ligger där å gror!

Har hunnit med en dusch o don. Ska in till stan nu. Lämna hundarna o sen är det FUB kl. 14. Veckans höjdpunkt.
Så kul har jag! Haha! ;)

Hejsvejs

Visning


Är så jävla arg! Nu får det ta mig fan va nog. Jag orkar inte mer!


Visning idag. Borde röja upp lite här o göra mig i ordning innan avfärd.
Hejs


kratta hela dagen lång...


Jag är så sjukt stolt över mig själv som fixar allt själv just nu!

Har vart ute hela efm. Så skönt så. Nu är snart heeeela tomten krattad. O då menar jag verkligen KRATTAD. Inte ett löv. Är man perfektionist så är man! Jobbigt som satan men någon måste ju göra det :)
Snart ligger väl hälften av löven jag krattat bort på tomten igen, men skitsamma... 

Väntar på att maten i ugnen ska bli klar. Idag blir det fläskpannkaka. MUMS!
Kan vakna upp mitt i natten o va sugen på pannkaka. Kalcium-brist?
Får ju inte dricka så mkt kalcium pga att järnet tas upp sämre då (o jag har ju järnbrist såklart). Typiskt!

Dags att fodra!

Mer att se fram emot!


Vaknat med huvudvärk i en vecka nu. Det brukar ge med sig under dagen som tur är, men det är inge kul att varje morgon vakna med det. Man vaknar inte upp på rätt sida direkt. Hoppas det släpper snart!

Har suttit o kollat resor nu. Vi ska åka o hälsa på lillebror!! Wie va kul det ska bli! Längtar efter det. Lilltösen ska få träffa morbror, o det ser han fram emot, o jag med! :)
Mamma ska ju följa med så jag har stort stöd av henne. Om allt är som det ska med henne, så ska det inte vara några problem att flyga. Är ju ingen långresa som tur är. Känns dock lite läskigt att flyga med ett spädbarn men jag är inte den första som flyger med bebis :)

Förvärkarna fortsätter. Har nån jättekonstigt mensvärk nattetid. Annars är väl allt som det ska.

Första barnet i Maj-tråden har kommit. Börjar kännas lite läskigt nu. Jag har inte förberett mig alls, mentalt. Jag vet inte vad jag ska göra? Handlingsförlamad. Tar det nog lite som det kommer. På FUB säger dom att man måste fundera ut hur man vill ha det osv. Man ska komma överens med sin partner om hur man vill att allt ska gå till, för när man ligger där så kanske man inte riktigt är klar i skallen. Lite svårt att komma överens med någon som man inte ens kan prata med? Eller, som inte bryr sig om mina känslor?! Jaja..
Är ju iaf öppen för all slags smärtlindring. Bada, tens, akupunktur är sånt som jag vill prova först..

Är riktigt trött på ensamheten just nu. Allt hattande får mig att fundera tillbaka på den tiden när jag fortfarande hade ett val. Jag vill inte säga att jag gjorde fel val- men ibland ångrar jag mig o undrar hur det hade kunnat se ut om jag hade valt den andra vägen. Man ska inte tänka så, för det hade säkerligen inte sett bättre ut. Jag antar att jag får igen för gammal ost. Men snart vänder det, det kan faktiskt inte bli mycket värre än detta.. Tur att jag kan se en framtid.

Tvåsamhet- ja tack. Tror ni nån vill ha en höggravid psykopat med ett extremt kontrollbehov?


förvärkar hela dagen lång


Uhh va hormonerna spöker med kroppen alltså.. Svårt att förklara för människor som aldrig kommer få känna på det.

Nu sitter jag här å grinar... Jag har världens gulligaste o sötaste lillebror! <3
Jag är såå stolt över honom! Längtar tills vi får hälsa på honom.

Har haft värkar ung. var 15:e minut hela dagen idag..  ibland är det kortare emellan o ibland längre..
Spännande! Men jag ska försöka knipa till på söndag iaf.. Vill INTE ha massa onödiga tabletter o sprutor för att stoppa upp allt. Är man inne i v.34 så låter dom det troligtvis fortsätta, om jag förstod BM rätt :)

I natt drömde jag att det satte igång på riktigt, o jag var tvungen att ta bilen till E-tuna o förlossningen på egen hand. Jag födde själv, utan stöd av pappan till barnet. Var helt förtvivlad. Värsta jag vart med om. Grät när jag vaknade. Det är min mardröm.
Jag hoppas verkligen INTE att det var en sanndröm! Usch, hemska tanke... Men det ser ju inte så ljust ut :(

Ska ta en varm dusch o se om förvärkarna går över. Vila hjälper ju inte iaf...

mätt å belåten


Har hunnit med en ett besök i Nkpg idag (ikväll!). Hittade inget, men va kul att få komma iväg lite. Blev bjuden på mat. Snälla o gulliga vänner man har! Guld värda! <3
När vi kom hem bakade vi Chokladbiskvier. Jammi! Va lite knöligt o kladdigt. Får se om jag kommer göra det nån mer gång?! Nu mår jag mest illa av all flott-mat som jag ätit idag. Uscha!

Något som gör mig sjuuukt irriterad är att allt jag spiller (undra om jag spiller extra mkt nu el om jag bara inte märker det annars?) hamnar på magen. Tvättar mina linnen o tröjor ofta nu för tiden! Triiist! Men annars brukar väl det hamna på golvet? Vad vet jag.. ;)

Sovdags kanske? ;)
Satsar på att få sova 5,5 timma i streck i natt igen.. Wiee! Vaknade utvilad 04.30 imorse. Vad gör man då?! Snabbkiss i mörkret sen smög jag tillbaka t sängen o bara gosa ner mig. MYYYS! Ingen väcktes heller. Bra bra! Somnade om o sov till 9 :)


längtar så det gör ont



Nu rullar det på här hemma... Så skönt så!

Har vart hos Barnmorskan på fm. Fick sällskap också för första gången. Mycket trevligt!
v. 33+3 (34)
Hjärtljud 144
Blodsocker 5,6
Blodtryck 136/84
Sf  31cm (?)
Vikt +5,8kg

Tösen är fixerad o klar för leverans. Huvudet var inte ruckbart. Har rätt mycket sammandragningar. Förra veckan var det mest på kvällstid, men nu har det kommit under dagarna också. Lite obehagligt men samtidigt väldigt spännande.
Blir det värre så skulle jag ringa Mvc. Lite VÄL tidigt för henne att titta ut nu... å förresten vill jag inte ha ett april-barn. Nix!
Heller inte ett 1maj-barn då min söta bror-son är född då. Fast jag ska väl räkna med att gå över tiden ett par veckor. Så slipper man bli besviken o otålig :)

Känns skönt att allt är som det ska.. Har precis kommit hem från FUB. Mycket förlossnings-prat o så fick vi se en film. En riktigt bra faktiskt. Knappt ett år gammal. Nu börjar jag längta tills det sätter igång!

Nog om detta.. Ska baka o laga mat om en stund. Först måste fötterna upp högt en stund. Svullo som man är!

Hejsvejs

Varför bryr jag mig ens?



Älskar jag dig?


Jag måste hitta min egen styrka och gå vidare mot nya mål i livet
Lättare sagt än gjort





chocktillstånd?


Mitt liv är verkligen en enda stor soppa just nu. Men igår o idag har jag faktiskt njutit av livet. Mitt eget liv, och lilla livet som bor inom mig. Kanske är det våren o solen som hjälper mig igenom detta?! Känns så!

Fick en chock igår. Min "gamla" vän som har ställt till det för sig. Rätt rejält också måste jag säga. Jag visste ju såklart att han satt i fängelse, men han har undanhållit ganska mycket information.
Jag ska inte säga att han var en ängel när vi umgicks, men att det gick såhär långt!?
Iom allt jag gått igenom senaste året så blir jag inte direkt chockad. Dom som betytt allra mest har svikit mig enormt, och nu får jag sätta upp ännu en person på listan. Vad är det som händer? Är det såhär livet ska fortsätta nu?
Vi har ingen kontakt idag, och efter att ha läst domen känner jag att jag inte har mkt att säga honom heller...
Jag är en VÄLDIGT förlåtande person, som vi alla vet vid det här laget. MEN gränsen måste ju dras någonstans..

Nu ska jag skynda mig till stan o köpa present till M som fyller idag.

Hejs

RSS 2.0