Helg igen!

Idag har vi vart i Norrköping och firat storebror som fyller 30 år imorgon! Det blev många barn och mycket stoj, vilket alltid är skoj :)
På vägen till storstan så sprang vi in på Stadium Outlet. Jag blev besviken. Tyckte inte alls det fanns mycket att välja på, och det som fanns var fortfarande dyrt, men jag gjorde lite klipp ändå. Bland annat ett fodrat galon-ställ till lillskruttan. PERFEKT! Jag hade tänkt köpa ett, och när jag hittade det jublade jag. Priset var 190:-!!! Helt otroligt! :) Sen blev det 5 par strumpor till mig (30:-), en vattenflaska (10:-) och en kept till P för 90:-.
Nöjda som fasen blev vi!

Efter kalaset, som för övrigt bjöd på smörgåstårta, mina bullar i olika smaker, kakor osv, så åkte vi mot Ingelsta köpcenter. Där gick vi in på Skopunkten och jag slog till på 2 par med skor. Välbehövligt! Fick visst med en boll också! Alice var med P och helt plötsligt ringde han och sa att hon var borta! Uh, hjärtat i halsgropen! Sprang ut från SP och gick raskt mot Stadium (där dom var) men jag hittade Alice på vägen, med en boll i handen... Hon sprang runt och hade världens största leende! Haha! Bollen var det ingen som saknade, så vi stoppade ner den i påsen och gick mot bilen. Haha! Så jäkla fel, men jag orkade inte gå tillbaka.

Nu sitter jag ensam här hemma. P är hos B och spelar. Så sjukt tråkigt liv. Vi har sällan någon kvalitetstid tillsammans. Vi har alltid Alice med, eller så är vi på olika håll. Vissa dagar känns allt superbra, men ofta så tänker jag - är det såhär det ska vara resten av livet?

Föresten har jag börjat träna. Köpte gym-kort i onsdags och hade mitt första pass. Sen blev det ett pass i fredags också! Bra start! Kanske kan man få lite förändring? Till det bättre....? Det återstår att se...

Nu ska jag göra annat!

Puss!

Stängd blogg

Från och med idag stänger jag ner bloggen för alla utom mig själv. Måste skriva av mig på riktigt. Har alldeles för mycket tankar nu! Ska försöka stärka upp min självkänsla också... ett måste! Avundsjuka, svartsjuka, dåligt mående, dåligt jobb.... men jag måste inse endel saker! tex att.... JAG DUGER PRECIS SOM JAG ÄR! 3 bra saker jag gjort/ska göra idag * Vart ute på en liten längre promenad med Alfons och Alice (i vagnen) * Håller på att laga mat (långkok av fransyska) * Ska ringa VC och boka tid till vaccination för mig och Alice 3 bra saker i mitt liv som gör mig glad och avslappnad * Familjen * Att vara hemma * En varm och skön brasa som knastrar så fint

Länge sen...

Va fan... Nu klipps det naglar igen!!!! Jag dör snart. Vidrigt!

Själv är jag sjuk. Nej jag är inte hypokondriker, jag har bara jäkligt dåligt immunförsvar. Undrar dagligen varför? Jag äter bra och varierat, rör på mig mkt dagligen, röker inte, dricker alkohol ytterst sällan. Vad har jag gjort för ont?
Jaja, förra vecka jobbade jag i alla fall med feber och allmänt dåligt tillstånd så jag lär väl få dras med detta nu. Febern är borta nu i alla fall och jag är mest dunderförkyld. Igår kväll var rösten nästan helt borta. Hihi, lät som en kille i tonåren nästan ;)
I natt vaknade jag av att Alice la en spy precis vid mitt ansikte. Luktade inte hallonbåtar!!! Jag hulkade och tog barnet o ställde henne i duschen. P fick ta reda på spyan! Haha :) Lilla pluttan var helt slut och tvärsomnade så fort jag lade henne i sängen. Men då hade jag svårt att somna. Har men från när hon hade magsjuka som 6-månaders bebis. Vaknade av att jag hörde att Alice chippade efter andan och såg att hela hennes ansikte var fyllt av kräka och hon kunde inte andas! Fyyy vad hemskt det var. Jag trodde hon skulle dö. Sov inte på flera nätter!
I alla fall så har Alice "bara" kräkts en gång till idag, vid lunch. Iofs så har hon knappt ätit något men nu tror jag att det är rätt lugnt, hoppas om inte annat!

Nehe, filmdags innan sängen! Snart dags för jobb igen. Helgerna går fasligt fort :(

KRAM


RSS 2.0