Egypten?


Är sååå sugen på att fly från detta kaos. Har hittat en AI-resa till Egypten som lockar!
Knappt 16 000:- för 2 pers och 1 barn. Ska tillägga att det är på ett lyxigt Hilton-hotell (jag har bra erfarenhet från dem)
Jag har vart sugen på E länge men det har aldrig blivit av. Har till slut valt andra ställen. Kanske är det dags?
Detta är den bästa tiden att åka. Det är nämligen vår där också, fast lite längre gånget. Det blommar och är vackert!

Dessutom är det ingen jättelång flygresa! Det räcker gott och väl med 5 timmar för oss, spec Alice :)

Ja, drömma kan man!


Tittar på skor åt Alice..


Jag sitter och letar efter ett par snygga pjukks till Alicen. Det är ju dags. Hon går ju och hon vill gärna gå ute också. Sitter knappast still i många minuter, och jag orkar snart inte bära henne längre. Har ju problem med rygg och nacke och det börjar göra sig påmind nu när man lyfter Alice då och då. INTE BRA!
Har iaf hittat några som är SÅÅÅ FINA och som passar till sommaren :)


Vad tycks? :)

Älskar ju dom vita men jag vet inte om det är så praktiskt.


sjukstuga


I lördags fick söta Disa somna in. Det var tungt som FAN när mamma berättade det, och även nu, men nu vet vi att hon har det bra. Hon hade svårt att andas på slutet så det blev nog bäst såhär. Hon blev hela 13 år så hon har vart med oss länge! Älskade stora hjärtat! Hoppas du mår bra nu <3

Jag förstår inte varför jag skaffar fler djur själv. Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att förlora dom. Jag kan sitta och grina i timmar. Jag är väl en riktigt mupp antar jag...

Sitter med nästa kurs och den var inte alls rolig. Jag är ingen tänkare- jag är mer praktiskt lagd, och det får jag sota för nu. Fattar inte varför jag tog dessa kurser! Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd. Det är mitt mål. Allt mer än G är bara lyx!

Alice har vart sjuk dessutom så jag ligger efter MASSOR. Vet inte hur jag ska hinna med denna kursuppgift, men jag ska försöka ta tag i det imorgon. Kanske åker jag till stan en sväng och hoppas på att få lite mer avlastning så jag kan försöka sätta mig in i texterna. Får se hur dagen artar sig!
Alice snorar och är täppt i näsan om vart annat. Nattetid får hon ingen luft och dagtid rinner det floder. Inte bara ur näsan utan också ur munnen. Har aldrig sett på maken till mycket dreggel!!!! Jag springer och torkar och torkar! :)
Hon går ju utan problem nu sen några veckor tillbaka. Spatserar runt som ett litet troll. Ser ju så underbart ut när hon kommer smygandes på sina små fossingar. Och när man går bakom henne och säger "Neej nu kommer jag och tar dig", börjar hon småspringa. Knappt så hon hinner med själv. Hon vill springa men klarar det inte riktigt så hon går bara väldigt fort och vänder på huvudet nervöst :) Och så tookskrattar hon!
Hon ÄLSKAR att busa, den lilla skruttan!

Kan inte förstå att hon är så duktig på allt. Hon är intelligent! Visar man henne 2-3 ggr MAX så förstår hon sen hur man ska göra! Hon måste ha fått alla mina hjärnceller som fattas i min knopp. Där har vi nog svaret :)

Ska lägga mig i sängen och läsa på inför morgondagens prov! HUH!

Godnatt!

Batteri!


Ingen som råkar ha ett mobil batteri ligga och skräpa?
Jag är i behov av ett BST 33- batteri! Om någon har något att sälja för en billig peng köper jag gärna :)

Tjohej!!

Badhuset med lillsnörpan!


Idag åkte jag och Alice till badhuset på efm. Det var trevligt som tusan- trots att någon trasig själ STAL mitt shampo och balsam. Taskigt! Aldrig kan man få ha något ifred!
Alice var helt galen i vattnet. Hon plaskade, skvätte och charmade alla som vanligt. Rutchkanan var nog allra roligast. Hon sken upp som en sol när hon kom ner i vattnet! Det värmer ju extra mycket i hjärtat att se att hon tycker det är sååå skoj! Iofs så är hon nästan jämt glad annars också, men det är ju inte alltför ofta man tar sig till badhuset och röjer :)
Lillsnörpan somnade så fort jag hade spänt fast henne i bilstolen. Hon var helt slut och vaknade inte ens när jag la ned henne i sängen här hemma! Det var jobbigt att bada :)

I förrgår började gubbarna avverka skog runt omkring vårt hus. ÄNTLIGEN! Jag ringde och frågade dem i somras och dom sa att dom skulle komma innan våren och visst gjorde dom det. UNDERBART!
Dom fällde massa träd som vi ville bli av med på baksidan och kortsidan av huset så nu får vi in mycket mer ljus i vardagsrummet. Det gjorde jättestor skillnad trots att det inte ens var några blad på träden som dom tog ned. Perfekt ju!
Men mitt i allt röjande så fäller dom ett träd rakt över min (jag säger min, eftersom det bara är jag som pysslar med den) kompost. Den blev mos. Så idag kom det en gubbe från kommunen och bad om ursäkt och berättade att jag ska få en ny! Hihi! Snällt! Komposter är ju toppen att ha! Dessutom tyckte dom att det var jättetrevligt att jag gick ut och snackade skit med dom när dom dök upp här om dagen. Sånt uppskattar dom, och det var ju kul att jag kunde bidra med något. Jag är ju så nyfiken och pratglad själv + att jag ville visa vilka träd som jag vill ha bort :)

Sista inlämningsuppgiften i denna kurs är snart redo för att bli inskickad. Ikväll är jag så sanslöst trött så jag orkar knappt gå igenom arbetet. Tror faktiskt att jag gör det imorgon fm istället. Förhoppningsvis hinner jag skicka in det innan tiden går ut kl.12 :)
Det återstår att se... GODNATT!!



ARG!!!!!


USCH va arg jag är idag! Det är nästan så det kokar inom mig men det var värre för några timmar sen.
Åkte förbi lägenheten (jag ska inte flytta in där!) och skulle kolla till den då jag anade ugglor i mossen. Såg nämligen att ett fönster stod öppet i lägenheten förra veckan. Verkade VÄLDIGT konstigt med tanke på att det är JAG som hyr lägenheten = jag är inte där, alltså borde fönstren vara stängda!!!
Jaha, så när jag öppnar dörren så möts jag av en STOR HÖG med reklam och massa renoveringspapper och plast. Reklamen kan jag slänga, men den andra skiten??? Jag stod som en fågelholk i dörröppningen!
Tog mig till slut in i lägenheten och gick ett varv. Det var fan det värsta jag sett. Hur skulle en familj kunna bo där????????
Dom har slipat, spacklat och det var damm och skit överallt. Ett underskåp i köket fattades och det var allmänt bajs med allt. Blir så jävla arg. Ingen har ens ringt och frågat om det är ok att dom går in och börjar renovera. Hade dom ringt hade jag sagt nej iaf. Hyr jag en lägenhet är det väl meningen att jag ska kunna bo där om/när jag vill under tiden som jag betalar hyra, eller? IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon ska jag ta mitt hemska humör med mig ner till kontoret och skälla ut dom. Jag tänker INTE betala en hyra på över 5000:- för att dom ska renovera. Det får dom väl göra när min tid har gått ut!
Man blir lurad jämt och ständigt!
Ska dessutom prata med hyresgästföreningen så jag kan få lite backup om dom tjaffsar. Har också tagit kort så jag ska visa hur det ser ut. Dom var nämligen noga med att påpeka att det är MIN uppgift att städa och tvätta fönster innan jag lämnar nycklarna, även fast jag inte "bott" i lägenheten, eftersom det är jag som har hand om den och den är då mitt ansvar. Visst sa jag, men nu blir jag irriterad. Inte fasiken tänker jag städa efter en jäkla renovering som jag inte får någon nytta av. Nej tack, jag är så jäkla glad att jag har mitt hus. Jag hoppas jag slipper ha något mer med Hyresfastighetsbolag (eller vad heter det?) att göra! Har ingen bra erfarehet av dessa!

Nu blev det en enda stod soppa, men jag är arg och har dessutom inte tid att sitta här längre... Plikten kallar!

Puss!


Kravmärkt eller ej?


Sitter och ska göra ett arbete om "det svarta guldet". Kaffe alltså! YBERTRÅKIGT!
Läraren har visst tagit för givet att alla "vuxna" dricker kaffe. Det stör mig.
Vet inte riktigt hur jag ska svara på frågan om jag dricker kravmärkt kaffe, och om det är någon skillnad på kravmärkt och vanligt kaffe!? Kan bli intressant det här :)

Dags att sätta fart med arbetet....


Nycklar och Thailand


Har nyligen kommit hem. Blev en sväng till Ydewalls och hämtade nycklarna till lägenheten! På vägen ut kom jag på att den 1 maj är en röd dag så jag måste komma ihåg att lämna dom dagen efter! Bör nog ställa larm annars kommer dom ringa och fråga efter mig. Mitt guldfiskminne. Är 100% säker på att det beror på olyckan och skadan. Små påminnelselappar överallt + larm på telefonen är ett MÅSTE för att jag inte ska glömma!

Efter turen på stan åkte vi till Lasstorp och hälsa på chokladbruna morfar! Han vart så glad så glad, men Alice blev livrädd. Hon kände inte igen morfar :) Han såg ut som en neger. Han har väldans lätt för att få färg, precis som jag. Dock ser jag ut som en likmask nu :(
Dom (pappa och farbror) hade haft det bra. Lite dåliga magar (som vanligt) och tråkigt mycket turister gjorde väl resan lite halvtrist, men dom ville iaf inte åka hem. Nu ska dom flytta dit. Haha!
Låter ju KANON! Pappa i Thailand och bror i Rom/Italien. Det gillar vi! Dessutom har vi gratis boende på Malta också! Kan det bli bättre? Synd bara att man är urfattig :S Det kanske vänder?

Har nyss ätit fajitas och nu ska jag plugga. Har ju missat ett par timmar på efm. Det får jag allt ta igen nu medans Björn och Peter roar Alice!






Nytt jobb tack!


Vaknade med världens huvudvärk och nackont idag. AJAJ! Var länge sen jag hade så ont i nacken men det kanske ska börja nu igen när man snart måste tillbaka till jobbet?! Haha!

Söker nytt jobb för fullt men det går inge vidare. Jag vill inte torka bajs och mata tanter. Jag tror att jag tjänar mer på mitt jobb dessutom, så det läggs på hyllan. Det är väl nästan bara sådana jobb som går att få. Kollar på AF dagligen. Som sagt, skam den som ger sig! Någon gång kanske det dyker upp något, tills dess får man göra det man måste!

I natt kom pappa (Alice morfar) hem från Thailand, så idag blir det nog ett besök i stan! Tror han saknar ihjäl sig efter Alice. Har fått ett par sms. Dessutom måste vi visa upp hennes nya talang. Han blir sååååå stolt varje gång och det gillar vi :)

Nehe, frukost nu kanske... Fröken sover fortfarande! Trött idag! :)



Lilla fröken fräken :)



Lillstrumpan är så sanslöst energisk och det är inte alltid vi hinner med här hemma. Nu har hon flera sår och jack i ansiktet/huvudet. Man känner sig som världens sämsta förälder men det är svårt att skydda henne mot allt. Eller nej, det är omöjligt. Nu har hon ramlat in i en lampa och fått ett jack i pannan. Ramlat in i vardagsrumsbordet och fått ett sår bredvid ögat + att hon ramlade in i en kökslucka och fick en bula på ögonbrynet. Det är verkligen FULLT upp nu när hon lärt sig gå. Ibland tappar hon balansen när hundarna eller katten kommer farandes eller när det händer något annat skoj! Stackars sötaste tjejen! :S



Hon tycker det är SUPERKUL att klä ut sig i mammas kläder och ännu roligare är det att riva ur alla linnen/tröjor ur byrån! Dock så syns inte hennes entusiasm på korten då hon dessutom är galen i allt som kallas elektronik! :P


tass tass


Det är så mycket konstiga känslor nu för tiden. Till exempel när jag kommer hem, eller in efter att ha vart ute... Då kommer Alice gåendes!!! Jag var ju nyss gravid, och nu kommer hon tassandes på sina urgulliga små fossingar! Hur underbart och hemskt är inte det, på samma gång?
Jag ÄLSKAR att se henne utvecklas, men jag önskar SÅ att jag kunde stanna tiden. Jag kommer ha världens separationsångest den dagen jag ska lämna henne på dagis. VILL INTE!! :( Men det finns nog ingen annan lösning. Varför har inte K-holms kommun's invånare chansen att få vårdnadsbidraget? Hade vart perfekt!

Jaja, inte mycket att gnälla över. Det är som det är och idag visar sig solen igen och jag har mina måsten att ta tag i! Jippie! :S



tass tass


Det är så mycket konstiga känslor nu för tiden. Till exempel när jag kommer hem, eller in efter att ha vart ute... Då kommer Alice gåendes!!! Jag var ju nyss gravid, och nu kommer hon tassandes på sina urgulliga små fossingar! Hur underbart och hemskt är inte det, på samma gång?
Jag ÄLSKAR att se henne utvecklas, men jag önskar SÅ att jag kunde stanna tiden. Jag kommer ha världens separationsångest den dagen jag ska lämna henne på dagis. VILL INTE!! :( Men det finns nog ingen annan lösning. Varför har inte K-holms kommun's invånare chansen att få vårdnadsbidraget? Hade vart perfekt!

Jaja, inte mycket att gnälla över. Det är som det är och idag visar sig solen igen och jag har mina måsten att ta tag i! Jippie! :S



att-göra-listan


Har som sagt var tappat blogglusten totalt men om ni har tur kanske det ramlar in ett eller annat inlägg någon gång ibland. We'll see!

Händer mycket här hemma nu. Mest tråkiga saker, men ibland hittar vi även små ljusglimtar! Jag om någon har lärt mig att ta mig framåt även fast livet är orättvist. Det är bara att kämpa på och inte ge upp hoppet.

Imorgon har jag massa måsten att göra! TRÅK!

* Lämna tillbaka böckerna till biblioteket
* Till Ydewalls och hämta nycklarna till lägenheten
* Ringa samtal
* Besöka miljö och hälsoskyddskontoret
* Plugga


tycker om pippi





Simba sitter och spanar in fåglarna i fågelhuset. Behöver jag nämna att vi inte har lika mycket fåglar här i år som förra året!? Undra vad det kan bero på?! :)


bloggtorka


NOLL blogglust! Kanske beror på att jag inte längre kan/vill skriva om vad som helst här pga alla åsikter och allt skitsnack bakom ryggen på mig. Dessutom gillar jag INTE när människor kommenterar/undrar/frågar/berättar öppet om det jag skriver här. Det som skrivs behöver inte kommenteras alls. Det är bara några rader i skrift. Undrar ni något, kan ni undra på, eller fråga på bloggen helt enkelt. Annars -KNIP.

Kommer kanske fixa en ny blogg nån annanstans där jag kommer vara helt anonym. Tror det är det bästa för alla parter!

Tjohej!

Shopping! :)


Sitter och tittar på klockan stup i kvarten. Ska snart till veterinären med Alfons! Ska försöka hinna ta en macka innan. Hann inte äta någon frukost då vi fick oväntat besök på fm. Alltid trevligt :)

Har fastnat i Geografin hyggligt den här veckan. Har ingen lust, och orkar inte sätta mig ner och skriva helt enkelt. Men jag MÅSTE. Helst nu... Men nej, jag tar det sen! Blä!

Igår var vi iväg och shoppade I Norrköping! Det blev en hel del till Alicen!
Hon behövde verkligen kläder så det blev ju kanoners. Hon var helt galen inne i affärerna. Charmade allt och alla, genom att kräla runt i vagnen som en VILDE. Väääägrade sitta still. Hon skrattade högt, dansade, diggade, dregglade, sjöng, pratade och var allmänt söt bara. Hon ville också gå/krypa på golven och riva runt bland alla kläder. Behöver jag säga att hon ÄLSKAR kläder?
Hon brukar öppna mina byrå-lådor här hemma och riva ut alla mina linnen..... Jag har väl en sisådär 100 stycken kanske! Alltid lika roligt att lägga tillbaka dom.... not! (dom viks ej, kan jag meddela) :))

Detta inhandlades:

2 pyjamaser
2 strumpbyxor
3 bodys
1 långärmad tröja/tunika
1 byxor
1 vårjacka

Tror det var allt, om jag inte glömt något, vilket jag säkert har. FISKMINNE!

Dags för den där mackan, sen behöver jag snart åka!




dags för shopping

 Jag vaknade för en timma sen. Låg kvar i sängen och väntade på att Alice skulle vakna, men hon verkar vara trött idag. Vi skulle eg ha vart på Lasstorp hela dagen idag och imorgon, men älskade mamma är sjuk idag så då behövde hon inte vår hjälp. Lite skönt faktiskt med tanke på att det är liiite körigt att gå ut med 4 hundar i koppel + en barnvagn :P Står gärna över!

Idag ska Alice och jag därför bege oss till stan (eller någon annan stad?) och shoppa kläder till henne. Hon har knappt några kläder alls nu så det behövs verkligen!!!

Sen har jag lite andra ärrenden jag (vi) måste göra och kolla upp. Det är mycket som måste planeras nu. Men det löser sig alltid. Tar det en annan dag! Ska äta frukost framför nyhetsmorgon. Det är den bästa starten på dagen!


Alice 9 månader 2/3-2010

Alice-dockan blev 9 månader den 2 mars. Här kommer lite info. Mest skriven för min egen skull :)

* Använder storlek 74 på kläder
* Äter gröt och macka till frukost, en halv burk mat och puré till lunch, yogurt och en frukt till mellis, en halv burk mat (eller lite av våran mat) och puré till middag och sen 2* 220ml välling på kvällen.
* Sover oftast 20-08.30
* Sover 1-2 naps dagtid. Allt mellan 20 min- 120 min.
* Står och går mot allt sedan en lång tid tillbaka
* Älskar hundmat! (till mammas stora fasa) Är supersnabb med att stoppa bitarna i munnen om jag glömt ställa upp skålen!
* Kan vinka
* Kan klappa händerna
* Pussas på beställning
* Älskar fortfarande att åka i vagnen (använder fortfarande liggdelen och har ännu inga planer på att byta!)
* Älskar på och av-knappar samt alla knappar som lyser
* Är en riktig datanörd. Bankar som bara den på tangenterna när hon får tillgång till datorn :)
* Har fått 2 tänder nere
* Har fått förhårdnader på knäna efter allt krypande :)
* Är väldigt bestämd och blir arg när hon inte får som hon vill
* Älskar att klättra och busa i soffan bland alla kuddar.
* ÄLSKAR katter, speciellt när Simba går och stryker sig mot henne
* Gillar att klappa djuren. Hon skrattar högt och länge så länge dom står kvar
* Älskar att titta på sig själv i spegeln. Helst ska hon hångla med spegelbilden också :)
* Leker jättebra själv! Pysslar och fixar med allt :)
* Stoppar ALLT i munnen!
* Älskar att riva sönder tidningar, kuvert och reklam!
* Är en HEJJARE på att dansa! Så fort hon hör musik diggar hon. Sjukt sött!
* Äter gäärna och helst våran mat
* Tycker jättemycket om frukt. Apelsin, mandarin, banan, äpple
* Förstår ord som vovve, kisse, mamma, pappa, lampa, tutte
* Tycker bara om välling med päronsmak- alla annan välling ratar hon direkt!
* Älskar att åka bil
* Tycker om att åka i varuvagnen i affären och charma människor. Hon hänger gärna ut över kanten och roffar åt sig massa godsaker också :)
* Gillar när jag sjunger för henne, då börjar hon prata HÖGT!
* Älskar smurf-låtar :)
* Tycker om att gå och hålla mamma eller pappa i handen
* Använder helst gåvagnen när hon går, då hon fortfarande tycker att det är lite läskigt att tappa balansen och ramla
* Tycker det är SUPERKUL att leka tittut. Helst ska man skrämma henne rejält, då skrattar hon högt och länge! :))
* Gillar att duscha med mig. Ett måste i duschen är hennes Pingu-kompisar, men shampoo-flaskorna funkar också att leka med!
* Har börjat gå på potta. Inte alltid så lätt!

Har säkert glömt en massa saker men det här är vad jag kom på nu :)


bättre miljö



Vaknade av att solen lyste in genom rullgardinen. UNDERBART! Fåglarna kvittrar och temperaturen är precis LAGOM! Jag vill inte ha varmare och inte kallare! Längtar inte efter något plask och inte mer snö heller. Jag är nöjd för en gångs skull :)

Lagom till jag hade pluggat klart uppgift 2 i natt fick jag svar ang uppgift 1. Jag fick VG på den också, men fick lite kommentarer som jag behövde fnula på. Jag tycker det var dumt att hon svarade sista kvällen innan nästa uppgift skulle vara inlämnad. Jag hann nämligen inte göra om sista uppgiften som jag kanske skulle behövt, men det är inte mycket att göra åt nu. Förhoppningsvis är hon lite snabbare den kommande veckan, annars får jag maila och kolla hur hon vill ha det!

Förresten, jag är ju en såndär miljönisse. Jag tänker ofta på vad JAG kan göra för att bidra till en bättre miljö. 
Jag sopsorterar det mesta, använder lågenergilampor, åker sällan bil i onödan (har dragit ner mycket på resor), tvättar alltid fulla maskiner (tvätt och disk),  duschar snabbt och stänger alltid av vattnet när jag shamponerar håret, borstar tänderna osv. Ja, det finns mycket man kan göra!
För ett tag sedan beställde jag en SKITBRA grej från nätet. Jag var trött på att köpa dyrt skydd varje månad. Så himla onödigt och osunt för kroppen dessutom. På www.m-kopp.se kan ni läsa mer om detta! Det finns olika modeller. MoonCup och LadyCup. Kanske fler? Jag minns inte! Men jag rekommenderar det varmt! Det är det absolut bästa köp jag gjort på LÄNGE! Jag tog ett prova-på-erbjudande och kommer givetvis inte skicka tillbaka den då jag är såå nöjd. Man får med en liten tygpåse som man förvarar den i, och kan på så sätt ta med sig den överallt. Superbra! Köp och bidra till en bättre och renare miljö :)

Nu ska jag kolla om lillan vaknat upp efter fm-napen! Hon har vaknat 8.30 hela veckan! PERFEKT!
Igår spanade vi in ÖF, berättar mer om det en annan dag...


Resa!


Usch, jag är så sanslöst LESS på allt. Allt går emot mig nu, och allt folk säger till mig (eller som jag läser, hör osv)gör mig UPPRÖRD!
Igår hamnade jag på jobbet på efm pga vissa orsaker. Träffade några jobbarkompisar, och självklart fick jag veta saker som jag helst inte hade velat höra öht. Iofs så hade jag fått reda på det förr eller senare ändå, med tanke på situationen, men det hade gärna fått vänta. Jag försöker släppa det, men jag blir irriterad på att det tydligen är så jäävla stor skillnad på folk och folk. Jag HOPPAS att jag slipper ha mer med dom och göra. USCH!

Har haft fullspäckade dagar. Känner mig mosig varena kväll. Feber och tjock i halsen, men när jag vaknar på morgonen mår jag bättre. Antar att det är sömnen det är brist på. Självklart sover jag, men jag sover uruselt. Jag hoppas det blir en vändning snart!!!

Är såååå sugen på att åka iväg utomlands. Hämta krafter och sola framför allt. Att åka utan Alice är såklart helt uteslutet. Mattias tyckte jag skulle följa med till Thailand. UTAN Alice. Hur tänkte han då? :) Det finns inte med på världskartan. Så ego är jag inte och jag vill ju uppleva allt med henne. Varför skaffar man annars barn? Inte för att lämna bort dom iaf! Nej, ska jag åka så blir det en lagom kort resa. Dessutom skulle jag aldrig vilja vara hemifrån mer än en vecka. Det räcker gott och väl för mig. Jag har inte det behovet att fly hemifrån så länge. Skulle sakna hundarna och min familj alldeles för mycket! <3

Hittade en resa till Rhodos i slutet av april för 215:- med hotell. En vecka. Det vore väl något! Det är 25-30 grader i skuggan, men dock kallt i havet, men det gör ju inget :)
Måste dock fixa pass och sånt tråkigt först. Får se vad det blir av. Annars är jag sugen på att hälsa på lillebror i Italien längre fram. Han lär ju iaf bli kvar där i 6 månader MINST. Jag hade ju aldrig chansen att hälsa på honom på Malta, då jag var gravid och sen var Alice så liten och när det började bli lagom så flyttade han hem till Sverige. Men kanske får vi chansen att åka söderut nu ändå :)

Nehe, dags att kolla till kalopsen som står på spisen! Sen ska vi försöka ta oss in till ÖF. Har aldrig vart där så det ska bli spännande!

Hejsvejs

Ingen telefon och ingen blogglust! :(


Har varken tid ork eller lust att blogga längre... BLÄÄÄÄ säger jag bara!!!
Sorry Zarah, du får helt enkelt spana in någon annan intressant (;)) blogg istället.

Dessutom har Alice haft sönder min telefon (reserven, eftersom hon haft sönder min riktiga för någon vecka sen) så jag är inte nå-bar öht. Vill någon något så får ni ta er ut till skogen helt enkelt... eller hojta på FB eller msn!

Hej så länge!

RSS 2.0