Banoffee à la Mysan


I dag är det nyårsafton och kvällen ska spenderas i stan hos världens bästa kompisar, Z och M! Vi står för efterrätten och jag hade verkligen svårt att bestämma mig! Det slutar med en egen komponerad rätt tror jag. Jag ska prova på det där med kondenserad mjölk. Jag har aldrig gjort det själv, men smakat- och det är himmelskt gott! Dock är jag lite orolig för det här med explosion. Man ska ju koka burken i vatten i 4 timmar och burken måste vara under vatten hela tiden annars kan den explodera. Huh! Läskigt! Jag är inne på min tredje timma nu så än så länge är det lugnt!

"tårtan" kommer bli med chokladbotten, täckt med kolasås (den kokade kondenserade mjölken), banan, grädde och ev hallon! Jag får se hur jag gör på slutet. Ev har jag i hallonen i grädden. Vill inte att det ska bli för torrt och sött utan gärna något som bryter av den söta kolasåsen! Hoppas den blir god! Lite vågat att experimentera när man ska bjuda massa människor, men så får det bli :)
Lovar att lägga ut en bild sen :)

Gott nytt år fina ni!
2011 har vart en helt okej år men jag hoppas 2012 slår det med hästlängder!


Habits


Maria Mena feat Mads Langer- Habits  ♥

Deras röster får håret på min kropp att resa sig. SÅ vacker låt! LYSSNA!


Puss o kram!

 


Tråk mitt i natten

Jag kan inte sova. Har extremt tråkigt. Har legat och tänkt alldeles för mycket. På nutiden och framtiden. Önskar att jag kunde åka in till jobbet och säga upp mig imorgon bitti. Det är min dröm just nu!
Sen har jag några andra drömmar också, men dem känns lite lättare just nu. Inte alltför långt bort hoppas jag.
Varför kan inget bara vara enkelt för? Så fort jag vill göra något så ska det krångla..

Nu ska jag räkna får.. Eller wordfeuda lite, om någon är vaken förstås!

Natti


Julklapp

Näst bästa julklappen var vågens siffror. Jag har för första gången i mitt liv börjat ha lite ångest över viktuppgången. 7 kg på 6 månader är inte okej! Nu ligger jag iaf på + 4 kg och det känns skönt, alldeles lagom faktiskt! Lite muskler på kroppen också skulle vara härligt... Men när ska man orka och ha möjlighet? :S


Ointressant

Här hemma har vi inte gjort många knop idag. Lekt med en del av alla julklappar som lillan fick. Vi har verkligen problem nu. Hennes rum är sååå överbelamrat med leksaker! Vi har rensat så mycket som det går och hon använder i stort sett allt med jämna mellanrum, så jag vill inte ta ut något. Men man ska ju helst kunna röra sig där inne också, och jag har jämt göra med att komma in för att dra ner och upp rullgardinen 2 ggr om dagen! Det är ju helt galet :p
Vi behöver bygga ut huset med ett par hundra kvadratmeter tror jag bestämt. Tur att vi är en liten familj 

Jag ska fortsätta kolla på min film här nu!

Godnatt o KRAM


Guldbrev.se

Jag har precis beställt ett brev från Guldbrev.se
Tanken är att jag ska sälja en guldring som bara ligger och skräpar. Priset per gram ligger på 345kr! Det är helt galet bra! Har ingen aning om vad ringen kan väga men det spelar ingen roll, bara jag blir av med ringen är jag glad! Lite extra pengar i kassan är aldrig fel! Ska bli intressant att se om det fungerar så smidigt som många säger :)

Förresten så fick jag ett underbart fint halsband av P i julklapp! Han kan han, som Alice brukar säga :)


Söndagsångest på en måndag?

Jag hade ett par riktigt bra veckor på jobbet, men i fredags blev jag sååå arg. Två ggr till och med! Och det slutade med att jag stormade ut från arbetsplatsen och åkte hem! Sa inte ett ljud, inte ens ett god jul. Nedrans idioter, rent ut sagt! Jag ska inte gå in på detaljer, men jag kan säga att jag mår inget vidare idag och jag får se hur jag gör imorgon. Får man aldrig något, så slutar det med att man aldrig ger något heller. En ond cirkel.. Åh vad jag önskar att jag kunde få ett annat jobb! Ett deltidsjobb där man kan få trivas är väl inte för mycket begärt?
Det här har spårat ur totalt, och jag blir aldrig helt frisk, och jag tror mycket beror på arbetsplatsen och att jag vantrivs. Trist men sant! :(
Kanske kan 2012 bli en vändpunkt?!

Godnatt! 


Resa?

Jag är sugen på att boka en resa till våren! Resebolagen har många fina erbjudanden nu och ett med 25% rabatt på utvalda resor och hotell. Det går ut imorgon kväll så jag ska fundera en stund till.
Jag har massa semesterdagar kvar och P har ju alla sina fp-dagar kvar så det skulle kunna funka bra. Lite värme, sol och god mat skulle sitta fint! Kanske kan man locka med några fler också!? Vore såå skoj!


Godmorgon!

Jag ligger i sängen med
Alice sovandes bredvid mig. P gick upp för ett par timmar sedan redan så nu är det inte lika trångt längre. Jag vaknade upp för tredje gången i natt av att näsan var helt igensatt så jag var tvungen att leta på nässpraen! Ja, tro det eller ej men jag har mått skit hela veckan. Feber, ont i halsen o tokförkyld! Idag vaknade jag upp med huvudvärk också :( Men det var tydligen vanligt efter en pencillinkur. Så jäkla trist bara. Jag har inte orkat julstöka något utan bara försökt sköta mitt jobb och sen vilat upp inför nästkommande dag. Det är så jobbigt att aldrig bli frisk! När ska det vända liksom?

Igår var det såklart uppesittarkväll här hemma. Vi var ett lite gäng och vi hade det mysigt som tusan! Vann på Bingolotterna gjorde vi också, om än inte några storvinster. Men fy vad långdraget det var.. 4,5 timmar! Vem orkar kolla hela programmet? Vi gick och la oss strax innan 23 tror jag. Då var jag halvdöd!

Idag väntas släkten hit. Bara min dock, då Ps familj firar på egen hand. Ska bli såå kul att träffa storebror då jag inte sett honom på flera månader! Dessutom så kommer Alice 2 kusiner och det gör mycket  barnen Gör julen! Enligt mig är det onödigt att fira jul utan barn! Kan bero på alla dåliga minnen!?

Nehe, dags att försöka ta sig upp och göra lite nytta! Paketen är inte inslagna heller! Måste ta tag i det på stört! :)

God jul alla ni fina!
Stressa mindre och njut mer!
KRAM


Happy happy!

Jag är så glaaaaad och det är verkligen en underbar känsla i kroppen just nu! Mycket kärlek och harmoni!

Nyfixad i håret är jag också och än så länge ser det grymt bra ut! Bra avslut på en riktigt bra dag!

I love you (du vet vem du är!)


Den helgen gick extra fort!

Men oj vad fort helgen gick. Jag har knappt hunnit blinka känns det som! Kam bero på sömnbristen som denna helg har inneburit. Märks att man inte är van att sova så lite. 2-3 timmars sömn fungerar inte. 5-6 är heeelt ok men absolut inte mindre! Svider i ögonen nu :)

Igår var Alice hos/med mormor hela dagen nästan. Jag själv for till Örebro och shoppade. Julklappar till Alice och mest till mig själv. Haha! Hade kunnat handla hur mycket som helst men jag hejdade mig. Tur var väl det. Det går verkligen i vågor. Vissa perioder hittar jag inget som jag vill ha och handlar bara till lillan, och sen blir det såhär andra perioder :)

Efter Örebro blev det kalas i Vingåker! Stora Wille fyller år i morgon. Så himla mycket gott hade M bakat! Vi rullade därifrån kan man ju säga ;) och Alice var nöjd efter att ha lekt med Luwa, hennes favvotjej! :)

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och läsa! Blir inte många sidor per gång men några är bättre än inga alls!

Godnatt! 


Borttappad

O där försvann ett låååångt inlägg igen! Tusan också! Lägger ner detta o kollar på film istället!

KRAM


Helgen är kommen!


Irriterad

Idag är jag irriterad. Varför säger människor att dom vill jobba och sen när dom äntligen har chansen så "kan" dom inte, av alla möjliga konstiga anledningar! Inte konstigt att allt blir som det blir. Jäkla lata människor!

Idag har vart en riktigt bra dag på jobbet. Jag har jobbat med 2 olika personer (toppen-duktiga!) och så var jag ensam ett par timmar emellan och det har rullat på i en väldig fart. Så skönt när det finns tunga dagar som känns lätta för att det är kul! Och pricken över iet är att det är fredag imorgon! Härligt! :)

Nu ska jag fortsätta med maten här.. Kebabspett med ris, tzatsiki och sallad! Magen skriker efter mat! :)


Morrn!

Igår mådde jag verkligen tip-top men idag/i natt gjorde ena örat Ont och nu har jag ont i halsen, huvudet och är superhängig! Noll energi, kallsvettas... Vad är det som händer? Jag vill vara frisk nu! Hoppas det släpper under dagen! Nu ska vi fara till dagis och jobb!
Ha en härlig dag!


Vattkoppor

Insåg precis att om Alice blir smittad med dem däringa vattkopporna, så kommer dom lagom till julafton. Vilken bra timing! Not! Jaja, vi får väl se om/när dem kommer. Man vet ju aldrig hur det artar sig.
Kanske skulle köra en gissningstävling här på bloggen ;)


Pysseldag

Idag har vi inte gjort många knop. Pappan i huset är iväg på roligheter och vi tjejer roar oss så gott vi orkar! Vi har haft pysselstuga. Klistrat, fjädrat, målat, fikat, lagat mat, ätit osv! Myspys alltså! En lagom ansträngd söndag.

Jag ska skutta in i duschen nu och sen väntar julkalendern som vi sov över i morse! :)


Söndagsångest!


Jaha, helgen har gått i rasande fart. I fredags var det julbord på kvällen. Det var över förväntan jättegod mat! Sen hade jag väl klarat mig utan resten av tiden på Safiren, men jag stannade kvar tillsammans med T & V och satt och lyssnade på alla överförfriskade arbetskollegor. Mycket intressant att vara nykter på en sådan där tillställning. Jag var nog den enda som inte drack. Jag åt pencillin och känner mig fortfarande dålig så jag ville inte förvärra det, och det var nog smart. För igår var jag jättehängig hela dagen. Kändes som att jag hade festat rejält kvällen innan. Usch! Helt slut var jag. Sjukdomarna vägrar släppa min kropp!

Igår åkte P och Alice till badhuset. P hade lovat henne några dagar innan, så han hade inget val ;)
Själv låg jag hemma på soffan och försökte kurera mig. Jag hann kolla färdigt på serien "Bron"! Gooosh, det var verkligen en Mysan-serie! Sååå himla bra!!! Se den om ni har möjlighet/hinner! Den försvinner från svtplay.se den 23:e så ni får snabba er isf :)

Imorgon är det dags att jobba igen! Ska bli kul, men vi får väl se hur det går. Känner mig som sagt var inte ok ännu. Jag ska nog faktiskt ringa och höra med VC imorgon om inte öronen och kroppen borde vara bra nu efter 10 dagars pencillin-kur? Är orolig att det satt sig i bihålorna. Är fortfarande illröd i halsen och det svider på morgonen, natten och kvällen med under dagen känns det ingenting. Däremot är jag sååå trött i kroppen och har ont i huvudet dagligen, lock för öronen och ena örat hugger lite fortfarande. Ja, som sagt, ska ringa och höra med dom. Men det ska bli skönt att komma ut och jobba och träffa alla människor. SOM jag sakat det! :)

Idag är det tredje advent och nu är det bara två veckor kvar till julafton. Mysigt! Hörde dessutom att det skulle komma snö till lucia. Kan det bli bättre isf? Vore ju det optimala!
Jag har massvis att fixa inför jul. Även om det blir lite av en knytis så är det ändå HÄR vi ska vara hela tjocka släkten (i vårat lilla hus!!). Men jag tycker det ska bli såå mysigt! Förra julen var en av mina bästa och den spenderades också här!
Alla tomtar är uppe redan och nu längtar jag efter att få ställa in granen så man får känna den underbara doften! Hyacinterna och amaryllisen får också gärna börja dofta. Mmm!
 
Dessutom måste jag hitta på några julklappar till lilla fröken. Någon som har några bra förslag?

Dags att laga mat till lilla fröken och mig! ♥

 

Våga vara dig själv, för livet är för kort för att vara någon som redan finns!



So happy!

Oj vilken skillnad det är på ens humör när man mår bättre fysiskt! Äntligen börjar jag känna mig pigg och i och med det så mår jag även bättre i huvudet. Det är verkligen sååå skönt att vara frisk (ja, även om jag är halvdöv och täppt fortfarande) och jag har märkt stor skillnad nu. Uppskattar livet lite extra just nu!

Igår var jag och Alice och besiktigade bilen på efm. P och B har hållt på att laga den i flera omgångar, och just den delen gick igenom kontrollen, men sen.... kom ju domen så att säga. 4 saker som måste åtgärdas. Två större och två mindre. P började nästan gråta när jag visade pappret. Dom större sakerna är inga roliga saker alltså. Det är tur att han är duktig på bilar, vet inte hur mycket notan hade slutat på annars! Sådan sjukt tråkig utgift, måste jag säga! Finns roligare saker att spendera pengarna på, men nu har vi ju valt att bo som vi gör och då är bil ett måste! :S

Ikväll är det dags för julbord med jobbet. Har faktiskt ingen större lust (just nu iaf) men jag ska pallra mig dit och äta lite iaf hade jag tänkt. Några stjärnor saknar jag ju faktiskt och det ska bli kul att få prata av sig lite med dem. Dessutom så har jag ju en överraskning att berätta för dem! Det kommer nog sluta med en rolig kväll trots allt!

Ska försöka få fjutt på den där sura veden som ligger i kaminen. Det är iiiinte lätt! Tar ju evigheters evigheter innan veden torkar! Tips någon? Har inte så mycket plats att lägga ved på här inne för att den ska hinna torka! Ute är det ju bara blött.... och TRIST!


Förresten, julklappen/presenten till P skulle jag berätta om. Han trodde inte på mig när jag sa att den kostade 3000:-! Haha! Jag bara skrattade! Han fick nog lite panik och började fundera på vad han ska köpa till mig! Vi brukar inte lägga mer än max 1500:- på julklapp till varandra. Men han fick inget av mig förra julen så jag kompenserar upp det nu :)
Säg inget till honom! (hoppas han inte läser!!!) Ger er en ledtråd. En bild säger mer än tusen ord :)





Undra vad det kan vara? ;)

Ha en fab dag!




KRAM!


Oh My god!

Haha! Jag har köpt världens häftigaste julklapp (eller födelsedagapresent) till P! Jag ser fram emot att se hans min när han öppnar paketet!!! :)

Ni ska få se snaaart :)


Urin

Finns det något som luktar mer illa än medicin-urin? Fyy tusan rent ut sagt! Luktar verkligen kemikalier! Huh!

Förkylningen är bättre men jag har fortfarande problem med framför allt ena örat. Hur länge brukar det hålla i sig? Jag minns inte men så här långvarigt var det inte sist iaf...

Imorgon är det dags för julbord! Jag tror jag ska gå iaf. Beror på hur jag mår under dagen. Gå dit och äta ska jag nog orka! Äta bör man :)

Skriver mer sen!


en ovanlig julklapp...


Igår när vi var vid affären träffade P på en fd jobbarkompis när vi stod vid bilen. Jag har aldrig träffat personen förut, men han såg ut som en snäll farbror- och det visade sig att han hade ett stort hjärta!
P och mannen stod och pratade en stund, medans Alice och jag gjorde oss åkklara. När vi började åka från parkeringen berättade P att han hade frågat om inte P och jag var på väg att bryta upp.. "Jo, men vi löste det tillsammans" hade P sagt. Då hade mannen sagt: "Det var den bästa julklapp jag kunnat få!".
Hur rart är inte det?!
Dem flesta på P's fd arbete fick veta omständigheterna när allt var som det var, och det kanske var just därför som mannen blev så glad. Vad vet jag? Det var ju inte bara en separation, utan en svår och jobbig sjukdom inblandad. Nu tycker ju inte jag att jag var med och löste så mycket. Allt hängde på P. Det var upp till honom, och än så länge är han såå duktig!

Vem hade kunnat tro att vi skulle sitta här idag, flera år senare, tillsammans, med framtidsplaner som slår allt!?

Finns ingen i världen som är som min P ♥ Jag är så stolt över honom och jag älskar honom oändligt mycket!


Rullar...


Dagarna rullar på här hemma... Igår var första dagen på över en vecka som jag orkade göra mer än bara ligga ner. Det ekade i kylen så vi var in till stan en sväng och handlade. Men sen när vi var hemma igen så märkte jag ju hur dåligt jag mådde. Sådär är det väl alltid när man är sjuk?! Man tror att man mår ganska bra och sen känner man sig bara så sjukt svag när man kommer hem. Jaja, hörseln är inte tillbaka heller!

Peter jobbar dag idag, så det betyder att jag är ensam här hemma idag. Vet inte vad jag ska hitta på. Vill göra något men orkar inte speciellt mycket + att jag vill bli frisk NUUUUU!!

Har suttit och spanat runt efter julklappar. Det är så himla svårt. Jag har hittat en rolig grej till P, men jag måste avvakta ett par dagar. Alice har jag ingen aning om vad vi ska köpa till. Några pussel och någon ny film kanske. Så långt har jag kommit :)
Det roliga är att när vi har vart i någon affär och jag har hittat massa roliga saker som skulle passa perfekt som julklapp till henne så har hon informerat mig om att det faktiskt finns på dagis. Hmm... Jaha! Vad gör man då?

För ca 1 månad sedan när jag kom till dagis och skulle hämta henne hade dem fått en STOR leverans. M (en av förskolelärarna) berättade då att eftersom dem har en person från arbetsförmedlingen som arbetstränar (tror jag?) hos dem så har arbetsförmedlingen gått in med ett stort bidrag till förskolan. Dessa pengar har dem lagt på MASSVIS med nya leksaker osv. Det var som världens julafton när jag var där. Stooora kartonger med spel, pussel, memory, pärlor i alla former och färger, pysselgrejer, roliga speglar, dockor, vagnar, vattenleksaker, målarfärger... Ja, allt du kan tänka dig! Fröknarna var helt lyriska, och barnen slet i papper och kartongerna :)
Toppenbra tycker jag! Världens bästa förskola! Är så glad att vi bosatte oss just här ♥


Ha en lovely day!


Ännu en ny vecka är här!

Nyligen hemkommen från stan och VC igen. Vilken jäkla spring där alltså! Riktigt pinsamt!
Idag är första dagen sedan förra fredagen som jag orkar göra något annat än bara ligga ner i sängen eller soffan! Så himla skönt att komma upp lite. Har haft jättedåligt samvete för att jag inte har orkat vara något med Alice. Och då menar jag verkligen ingenting. Som mest har vi suttit bredvid varandra i soffan och kollat på film. Tur att hon har världens bästa pappa som underhåller henne och tar hand om henne! Kan säga att hon är världens pappa-gris!
Ja men tillbaka till kroppen... Kanske är den på bättringsvägen nu! Hoppas!
Jag blev iaf sjukskriven veckan ut. Han såg vätska i båda öronen och jag kan ju säga att jag absolut inte är frisk ännu! Jag har knappt någon hörsel alls på vänster öra och imorse hade jag som knivar i örat. Det är inte skönt när man kommer ut i kylan. Ajaj!

P är ute och byter däck på bilen. Den används ju så lite nu när jag är hemma, men idag när jag skulle till stan var det halt! Tur att inte polisen stoppade mig, för då hade det väl blivit dyrt!

Hoppas att ni haft en skön helg och ha en skön start på nya veckan 


Fri

Så skönt! Nu är Alice fri både från blöjor (sen 6 månader tillbaka) och nappar! (sen i tisdags!)
Världens stoltaste mamma o pappa har ni här! 
Insåg också att lilla prinsessan fyllde 2,5 år IGÅR! Vart tar tiden vägen?! Tycker hon är min bebis men hon är ju så stor och klok! Pratar så tydligt och fint och är så underbar på alla sätt och vis! (även dem stunder hon ärver sin mammas heta temperament!)

Nu spränger huvudet snart sönder. Dags att knapra piller och sussa!

Puss och kram!


Godkväll!

Blev fel förut. Hade som vanligt skrivit ett långt inlägg men jag råkade trycka fel någonstans så allt försvann. Min vanliga tur! :S

Inatt sov jag iaf 7,5 timma (förutom 2 ggr då jag var tvungen att spraya näsan) vilket var otroligt skönt och behövligt! Antar att alla mediciner gjorde att jag sov sött. Att jag sen sov 9-11.30 på fm gjorde ju inte saken sämre! Dock är ena örat värre idag. Jag hör knappt något alls på vänster öra men jag hoppas det försvinner inom en snar framtid!!!!

Förresten.. Kom att tänka på jobbet. Borde inte någon kollega eller chef ringa/höra av sig och meddela om fackmöten osv?! Nu har jag missat ett möte som jag hade velat gå på! Så typiskt! :(
Jag har en annan sak att berätta om också, men det får bli den dagen jag låser bloggen! Världens sjukaste kommentar från en viss person. Ja, dem som inte vet hur allt ligger till skulle svimma om dem fick veta, och personen skulle nog inte få ha kvar jobbet!
Samtidigt som jag vill jobba sååå himla mycket så grämer jag mig verkligen över att gå tillbaka till min arbetsplats! Det är grymt svårt efter att ha vart hemma 2,5 månad. Som tur är så har jag vissa kunder  som lyser upp tillvaron och som jag saknar mycket! Men förhoppningsvis har jag bara ca 1 månad kvar innan jag tar tjänstledigt! HOPPAS! Håll era tummar och tår åt mig!

Nu ska jag kolla på film. Familjen sover och jag väntar på att tabletterna ska verka!
Ha en underbar helg! 





Domen!

Fick en tid på akuten hos en distriktsläkare ikväll. Han konstaterade dubbelsidig kraftig öroninflammation + halsfluss! Inte konstigt att jag aldrig blir bättre. Jag är inne på 5 dagen med feber och det är som dag 1.
Nu fick jag pencillin + avsvällande mot hostan, halsen (som var supersvullen) och öronen. Jag hoppas tabletterna verkar fort för nu börjar jag få sjukt ont igen. Alltid värst på natten!

Vet Ingen i min ålder som har vart sjuk så mycket/ofta som jag. Jag måste ha sanslöst dåligt immunförsvar. Orättvist är bara förnamnet. Många tårar när man mår så här. Vad ynklig man är! :(

Ska se om jag kan få några timmars sömn nu. Jag hoppas inte på för mycket, kanske kommer några fler inlägg när jag har tråkigt!

Godnatt!


Vändpunkt nu tack!

Fy bubblan så jag mår alltså. Denna trötthet är värre än värst. Jag har så mycket att göra och jag orkar ingenting. Här om dagen tappade jag ut en hel låda med julgranskulor i datarummet- don ligger fortfarande kvar. Finns verkligen noll energi! Nu försöker jag verkligen bara bli frisk men det vänder ju aldrig! Det är dessutom sjukt jobbigt när både P och jag är dåliga, men Alice är sitt pigga jag! Det är ju så klart fantastiskt skönt att hon är frisk, men varken P eller jag orkar underhålla henne någon längre stund! Nu blir det mycket film för hennes del.

VC hade ingen läkartid kvar när jag ringde, men nu har jag pratat med 1177 och jag fick en tid till distriktsläkaren på akuten om 50 minuter. Hoppas verkligen att jag slipper ha ont så mycket mer. Nu börjar jag längta efter mina kunder och att orka vara ute i friska luften i mer än 10 minuter!
Dags att väcka mannen i huset!

Hoppas ni har en trevlig 1:a december-dag! 


Jahapp..

Jag vaknade upp för 1 och 1,5 timma sen av igentäppt näsa, onda halsmandlar, sprängande huvudvärk och ett ont öra. Är rätt så säker på att jag har fått öroninflammation. Har ju haft det ett x antal ggr tidigare och det glömmer man ju inte i första taget. Jag föder hellre barn faktiskt!
Stoppade iaf i mig 2 Alvedon och den värsta värken är borta. Frågan är om man ändå måste ringa och terrorisera VC?! Jag var ju där i tisdags senast och nu mer behöver jag inte ens visa leg. när jag kommer. Usch! Ska försöka stå ut så länge det går. Pinsamt att ringa och gnälla hela tiden :(

Jag sitter i sängen och lyssnar när Alice andas. Hon fick sova bredvid mig i natt. Mystjejen! 
Man ska sitta med huvudet upprätt, då gör det mindre ont. Magen kurrar så jag kanske skulle förflytta mig till soffan och slå på senaste avsnittet av Den som dräper istället?! Svårt att bestämma mig. Med tanke på att jag bara sovit ca 3 timmar så borde jag sitta kvar här och slumra. En timma kvar tills klockan ringer!

Kul inlägg... Borde döpa om bloggen till något med sjukdomar och elände! Mer deprimerad blogg får man nog leta länge efter! Haha!

Hoppas iaf att Ni har sovit gott i natt!

KRAM


RSS 2.0