Ullared


Sitter och spånar i när vi ska ta ut semester och besöka Gekås och Ullared. Att åka en helgdag i dessa tider känns inte helt rätt. Jag är en person som verkligen HATAR att stå i kö. Jag blir kallsvettig och får hjärtklappning efter några minuter. Hoppas att det går att ordna, men det brukar det göra! :)

Nu ska jag förbereda välling för snart kommer lilltösen ut ur duschen! :)


Uschanimig :(


Mår som en påse skit rent ut sagt. Jag har ju bara gått och väntat på att det ska bli min tur med tanke på att alla andra i familjen samt mina närmsta arbetskamrater har legat däckade. I måndags blev det VAB för mig för första gången. Och vi har vart hemma hela veckan och kommer fortsätta vara det. Jag har vart helt utslagen. Ont i hela kroppen men framför allt i rygg/svank/rumpa och ben. Det är så det blir när jag får feber. Hemskt. Och nu börjar jag känna den där jäkla hostan som sitter långt ner i bröstet. Precis som jag kände när jag hade luftrörskatarr. INTE bra. Jag hoppas att det går över foooort! Vill tillbaka till jobbet! :)

Alice sitter bredvid mig i soffan och kollar på bompa (Bolibompa). Hon tittar SÄLLAN (läs aldrig) på tv annars men nu har hon suttit en hel minut eller två. Otroligt :) Hennes röst är hes och snoret rinner som jag vet inte vad. Vart tusan kommer allt snor ifrån? Förstår inte!

Måste ta tag i det här med vinterkläder. Kylan är här och snart är också snön tillbaka! Då behövs det varma kläder. Alice kan fortfarande ha P.o.P-outfiten som vi fick i vintras men den är i storlek 74 och börjar bli kort i ärmarna. Ska försöka orka leta reda på en ny. Troligtvis blir det en overall i samma märke. Att Alice ska vara torr och varm i vinter är prio ETT. Sen får den väl kosta 1300:- då! :)

Hoppas hoppas att nya tv:n kommer idag. Nu har vi väntat en vecka och jag börjar bli otålig. Har nästan börjat vänja mig med sovrumstv:n i vardagsrummet. Inte bra! :P Dom skulle få leverans idag så förhoppningsvis kan vi få den i efm! WIE! :)

I söndags var vi och hälsade på Alice nya kusin. Lilla Alva. Så liten och oskyldig.




Nu ska jag kurera mig!



Jul igen!


För er som sitter och spanar efter snygga ljusstakar till fönstren till jul säger jag bara- VÄNTA!
Det kommer in SUPERSNYGGA inom en snar framtid!
Jag har haft turen att få se lite "bakom kulisserna. En av dom bästa grejerna med mitt jobb ;)

Nu drömmer jag mig bort till julen. Det kommer bli en väldigt annorlunda jul i år, men den kommer bli kalasbra!


Den här är ju ingen nyhet, men den är väääldigt fin ändå! Vill-ha-begär! :)



Konstig vecka...


Vet inte vad det har vart med min kropp den senaste veckan. Den har betett sig underligt. Ena dagen har jag vart såååå himla trött. Har känt i flera veckor att jag "är på väg att bli sjuk". Men det blir inte mer än lite huvudvärk och så denna trötthet. Men den värken går över på en halv dag (tack och lov!).

I natt var en sån där jättejobbig natt. Jag är (och har alltid vart) så otroligt bortskämd med att Alice sover hela nätter i sitt eget rum, utan uppvak och utan krångel vid läggning. Vi har våra rutiner. Vid 18.30 börjar vi med dusch/tvättning, ta på pyjamas, äta välling, borsta tänderna, säga godnatt till familjen och sen krypa till kojs.
Varje kväll vinkar hon när man lägger ner henne i sängen. Hon säger ingenting, utan somnar inom några minuter efter att vi lagt henne. Världens snällaste, om jag får säga det själv!
Men igår kväll var det annorlunda. Hon vaknade upp med ett gallskrik efter 1,5 timma. Hon fick komma upp och sitta med oss framför tv:n tills hon somnade om. Men det tog en stund. Hon var sååå ledsen och hon mådde inte alls bra. Trodde först att det var mardrömmar, som hade skrämt upp henne, men det var feber. För i natt var hon brännhet. Hon fick sova mellan oss hela natten (minns inte när det hände sist!) och hela kroppen ryckte till så fort hon höll på att somna. Så var hon klarvaken och gnällig i stort sett hela tiden. Stackars dockan! :(

Själv gick jag upp 6.45. Jag fick iaf liite sovmorgon! Då satte jag mig ensam framför tv:n och slog på datorn och surfade runt. MYS!! Orkar sällan sitta vid datorn nu mer. Saknar min laptop som är trasig!!!! :(

Idag blir det lugnt. Älsklingen är iväg och hjälper till att bära säng. Alice sover för tillfället. Lugnt i huset för stunden! Det är nu man njuter lite extra av helgen och livet. Ibland är det skönt att vara "ensam" och ladda batterierna och sakna varandra :)

Sitter och letar inspiration. Min kära "extra-mamma" A som älskar att sticka ska få göra en tröja till min prinsessa! Jag har ju länge velat köpa en pippi-tröja till Alice, men det har liksom inte blivit av. Nu ska jag lägga in en beställning. Jag hoppas att hon kan göra den åt oss! 



Se så fin den är. Dessutom ska jag kolla om hon kan sticka en fin poncho åt mig! Perfekt att ha dagar som denna! 

Sen har jag lite andra idéer, till mig själv bl.a. Men det tar vi en annan gång. Stickat är såååå fint om det är snyggt gjort och rätt färger! Dessutom är det riktigt modern nu också! Hejja hejja stickade kläder! :)

Nu- plikten kallar!

 



Nu har jag gjort min plikt för dagen!



Hej o hå vad dagarna springer förbi. Vart tog blogg-tiden vägen?

Hmm. Nej det är ju så. Jag har ju ett jobb där jag måste JOBBA. Kan tyvärr inte sitta och blogga. Helt ärligt kan jag säga att jag inte skulle vilja göra det heller. Jag trivs skiiiitbra på jobbet nu. Jag behövde en paus från det. Och nu uppskattar jag det mer än någonsin! Jag har fått en del nya och underbara kunder (saknar dock många av dom gamla) och jag har en hel drös med underbara arbetskamrater. Vi har såå kul tillsammans och det är GULD värt! <3

När jag väl kommer hem så är det kvalitetstid med lill-strumpan som gäller. Och med P såklart :)
Man hinner inte med mycket mer när man jobbar heltid. Men det ska vi råda bot på snart! Allt har sin tid ;)

Det har hänt så himla mycket grejer i våra liv de senaste veckorna, och dagarna! En del helt underbara saker, men också några sorgliga. Men jag är bra på att tackla svårigheter nu. Jag har lärt mig, och jag är så jävla stolt över mig själv.
Nu går vi mot ljusare tider, och jag är så himla lycklig över det livet som jag lever NU. Önskar att alla kunde känna så som jag gör! ♥



Jobba på en lördag? Nej tack


Jag var på väg till Djurmagasinet för att köpa mat till vovvarna.... istället hamnade jag på jobbet. Mycket lustigt. Det gick av bara farten! Haha! Det var bara vända och styra kosan mot affären. Jag tänker inte jobba idag! :)

Nu blir det snart kalas. Arvid fyller 11 år. Det är helt galet. För 11 år sedan blev jag faster för första gången! Underbart!

:)


RSS 2.0