min lilla ängel




sexy bitch


David Guetta f. Akon- Sexy Bitch <-- Grym!

Mår som en APA! Går aldrig över. Illamående, huvudvärk och TRÖTT!

Sova middag kanske? Tror så.. urk...

Hejsvejs


urrk!


Huh! Det var länge sen jag vägde så lite som nu. Tycker inte alls att det ser bra ut. Ser fasiken sjuk ut. Det är INTE snyggt att vara för smal, så enkelt är det bara. När man börjar komma under 55kg så börjar man se trasig ut. Både i kropp och själ! Dags att äta!

Den här natten har vart den sämsta hittills. Det tog lång tid innan Alice för det första ville somna igår. Gjorde våra vanliga rutiner. Bada, äta, rapa o sen lägga henne i sin säng. Hon brukar somna snabbt men igår så somnade hon och sov i 5 minuter, sen slog hon upp sin blå ögon och var klarvaken (och PIGG!). Till slut somnade hon på soffan, framför tv:n runt 23. Alldeles för sent. Sen vaknade hon 01 (napp), 03.30 (amma), 07 (amma), 09 (ersättning). Jag är slut som människa. Är det så här "normala" mammor har det? HUH! Vilken huvudvärk jag har!!

Nu är hon vaken och pigg iaf. Hon sitter i selen, för vi ska gå ut och gå med hundarna. Hoppas vi hinner en bit innan regnet kommer. Det ser ut som det hänger i luften.

Hejsvejs

frustration


Vet inte vad man ska säga. Skratta eller gråta åt alla människor. Den ena värre än den andra.
Iaf så är det rätt kul att höra hur en händelse förändras från att den börjar spridas till att man får höra om den igen efter att ha passerat 7-8 personer. Men jag kan iaf garantera att han INTE tog bilen och drog iaf :P (tack o lov?)

Har sjukt dåligt samvete idag. Vill inte ens berätta om det. Bläk. Har en hel del frustration inom mig som jag behöver få ut på ett eller annat sätt. Vet dock inte vad jag ska ta mig till. Vill ju inte att det ska drabba mina nära. Men det löser sig säkert. Antar att det har med helgen att göra. Det var många barndomsminnen som spelades upp vilket kanske inte är så konstigt. Det tar ett tag att bearbeta sånt. Glömmer gör man aldrig, men man kan lära sig leva med det.
Bäst vore kanske att bli ihop med en nykterist. Men frågan är ju vart man hittar en sån i det här samhället?

Äsch. Behöver VERKLIGEN fortsätta läsa i boken o "träna"  på detta.

Förresten så har jag hittat en tik åt Alfons. Snabba vändningar. Blir nog parning vid nästa löp. GUD SÅ SPÄNNANDE!!!

Massa kärlek till mina älskade vänner! Ni vet vilka ni är. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra <3
Puss på er!

äppelpaj med hemmagjord vaniljsås


Familjen Höckergård (halva iaf) var här och fikade idag. Dom kom redan vid 11- snåret och stannade tills 13.30. Det var riktigt trevligt. Jag hade bakat en smarrig äppelpaj och gjort egen vaniljsås som vi mumsade på.

Är så otroligt trött idag. Sitter nästan och sover här.. Dom ringde förresten från Nyponet imorse. Den 25 November fick jag tid till min läkare! Man kan tro att det är ett skämt men det var hans första lediga tid. Nog för att dom är poppis där uppe men jag trodde inte det var SÅ illa.
Funderar på att sluta amma helt så jag kan börja äta min gamla medicin. Men jag har inte bestämt mig ännu. Vill inte sluta amma, även om jag dragit ner på det rejält. Alice tycks inte bli mätt av mitt blask längre. Vart tog grädden vägen?

Nej, jag ska slänga mig på soffan en stund. Snart kommer gubben hem från jobbet..
Ciao

Tummen upp!


Sitter o beställer kläder... jag som ALDRIG beställer kläder över nätet ska ge mig på det ikväll.
Hittade lite fina grejer på rean, så jag måste slå till helt enkelt. Och självklart är det inte till mig utan till min lillsnörpa! Då blir det liiite lättare så att säga :)

 

Tummen Byx-Kjol och Tummen-mössa. Perfekt till våren då det inte fanns i hennes storlek nu.. Men den som spar han har. Helt otroligt söta pastellfärger!

Har sanslöst ont i huvudet. Blir nog till o ta en Alvedon. Imorgon ska jag ringa VC o se vad dom kan göra åt saken. Undrar om man måste opereras eller vad dom har för planer? Har verkligen ingen lust att lägga mig på op-bordet. Det vill jag lova. Bläk!

Nu ska jag skutta iväg till mys-soffan!

Puss!

kräftskiva

Sjukt trött nu för tiden... ORKA!!

Ikväll ska jag iaf försöka orka va med på kräftskivan. Men det blir tidigt för oss. Lillan bör ju få behålla lite av rutinerna o så har vi hundarna hemma. Känns rätt skönt för det är inte sååå kul att sitta med massa fulla människor när man själv är nykter! Haha :P

Puss

jag är en vinnare


Två soffor sålda på två dagar... Eller, en soffa o en soffgrupp om jag ska vara petig.
Med tanke på att vi har spenderat ganska mkt pengar nu så behöver vi också få in lite kosing. Soffan vi köpte var iofs rätt onödig. Vi hade en jättefin soffgrupp som det absolut inte var något fel på- men det är kul med nytt.
-40 000:- nu å vi är inte klara på långa vägar. Huh! Byebye pengarna! Tur man är rik... ;)

Satt o fnulade på hur svårt det kan vara att få upp häcken på kortsidan. Vi vill ju såklart ha Thuja-häck där med. Gillar inte att det ska vara olika häckar runt om huset. UGLY! Dessutom springer hundarna igenom där. Icke bra! Kommer inte kosta lika mkt som den andra men det känns som det blir dubbelt med jobb. Fast iofs så finns det ju grävmaskiner ;P
Mycket som snurrar i bollen nu.

Dags att sova. Alice har visst ändrat rutin nu. Hon somnade redan kl. 22 idag. Undra när hon ska vakna? Hoppas inte före 8, men det är nog inte troligt med tanke på att jag fått världens snällaste bebis som gärna sover mer än 10 timmar/natt :)

Puss o godnatt

så himla trött idag


Åh så spännande detta är! Jag vill få klart allt NU men den som väntar på nått gott. Hihi!

Funderar på eskimåerna. Undra hur dom har det... 4 år kvar...

Ska gå ut o fylla upp poolen. Vi behöver svalka av oss i hettan. Bättre sent än aldrig.

Puss

miss independent

Blev sovmorgon idag.. Ända till 10 sov vi.. Alice hade nog gärna sovit en stund till men hundarna ville ut.
Dessutom var katten inne o härjade så jag kände att det var dags att gå upp o rasta alla djur o ge dom mat.

Simba måste haft med sig matsäck in imorse för när jag gick förbi datarummet så såg jag fjädrar på hela mattan. När jag tittade lite mer noggrant så såg jag en liten fågel. Den låg på tomten igår, men jag glömde ta bort den, så den hamnade visst inomhus. Så snart har jag väl fågelsjukan också :P
Simba hade röjt i hela huset när jag kom upp. Toarullen hade han rullat upp så den var ju bara att kasta. Papper överallt i badrummet. Jag fick nog igen för att jag stängde till Alice rum OCH vårt sovrum (han gillar att sova i Alice spjälsäng men efter att jag hittade två döda fästingar där igår så vill jag inte ha honom där mer)

Igår var P o hämtade nya soffan. Det var en resa för sig. Till slut kom han iaf hem. Det tog ett tag att sätta ihop åbäket. Den är ju rätt stor o det var ett par (läs många) delar. Det värsta var att få in den i huset. Jag är ju inte starkast i stan direkt. Men det gick bra! När vi fått ihop den blev det filmkväll. Kan säga att det blev sent o stackars P var trött imorse när klockan ringde. Stackarn!

Nu väntar vi på några andra leveranser. Spännande värre! Vi är som små barn här hemma. Ivriga som aldrig förr. Eftersom julen blev katastrofal så tar vi igen det nu. Det här är bättre än julafton! :)

Satt o kollade runt på nätet. Jag har hittat världens bästa present till min kära vän Z som fyller år snart (ja, tiden går fort så snart är vi där!) Jag gillar ju när det är personliga saker. Nått som betyder nått, och som kan komma till användning. Det är min melodi. Det ska inte ligga o skräpa. Jag hoppas hon kommer uppskatta det :)

Nu ska jag göra oss iordning. Alice o jag ska till stan. Måste handla lite stuff. Däribland Nässpray till lillan. Hon är täppt o det irriterar henne. Bäst att se upp för alla poliser. Mycket kontroller nu tydligen!

Ne-Yo- Miss Independent <--- Världens bästa låt just nu! Lyssna o njut!

Puss


two beds and a coffee machine


Uppe med tuppen idag. Eller iaf tidigt. Gick upp strax efter att P åkte till jobbet.
Vi ska till barnmorskan idag på fm. Wiee! Jag hoppas jag alltid får ha B. Hon är min favvo! Världens gulligaste!

Igår blev jag av med lägenheten också. Ont i magen. Men det känns ju j-vligt onödigt att sitta o betala 6000:- i onödan för nått som inte ens används. Det slipper jag helst. Dessutom trivs jag inte alls där, så även om det skulle skita sig (vilket positiva jag såklart räknar med) så vill jag ända ha något nytt. Ska alltså ringa Heimstaden idag o få allt klart. Jag hoppas A kommer trivas bättre än mig där :)

I efm hämtar P nya soffan. Mys! Och om några veckor (?) blir det bygga bygga. Vi har BIG PLANS! Vi räknar med att öka husets värde med några hundra tusen. Om det blir som planerat kommer vi vara klara om ett år, förhoppningsvis lite tidigare!

Nu måste jag ut med hundarna innan det är dags att bege sig mot stora stan.

Puss!

hur var det med självkänslan?


Blir sjukt trött på "vänner" som alltid måste vända kappan efter vinden...

Extremt dålig självkänsla om man JÄMT måste påpeka hur andra ser ut, vad andra tycker o gör, och hur andra lever sina liv. Varför inte bara lägga lite energi på sig själv då istället? Det är ju precis DET SOM BEHÖVS!
Och vet man inte hur man ska göra kan man läsa in sig på ämnet. Det finns mkt "recept"!
Morr....

Blir en ny soffa nu iaf... MYS i höstmörkret! :) 
Dyrt men vad gör man inte! Alltid trevligt med nya prylar...

Dags o vinna på triss. Satsar på den nya grejen. 100 000:- i månaden i 25 år. YESPLEASE! :)

Måste kila. Lillan sover o jag ska bli klippt kl. 14. Ska hinna klippa hundarna innan det tänke jag :)

Puss

mage eller hjärna?


Det har hänt mkt senaste dagarna... men än så länge vill jag hålla allt hemligt. Det blir så mycket snack o den svenska avundsjukan gör sig väl påmind I guess. Folk stör sig på så mkt nu för tiden. Istället för att glädjas med sina medmänniskor så gör dom tvärt om. Mysko!
Jag är iaf jätteglad och ser ljust på framtiden :)

Anledningen till att jag har gjort det här valet är för att jag VET att jag är så stark att jag orkar gå vidare om det skulle gå åt helvete. Är inte det bra? Varför ska jag må dåligt när jag kan må bra? Jag tänker inte plåga mig själv mer..

Jag har lärt mig hantera mina tankar. När jag känner att det börjar "spåra ur" så kan jag numer stoppa tankarna där (oftast) och börja tänka på annat. På så sätt har jag nu också sluppit dessa hemska mardrömmar, vilket är underbart.

Ja, kort o gott... det går framåt!

Puss


en ny morgon...


..idag ställde jag klockan. Usch va det sved i ögonen när jag vaknade. Jag gick o la mig vid midnatt, men kunde ju såklart inte somna då. Låg o vred o vände mig nån timma. Kl. 04.30 vaknade Alice o ville ha mat. Då hade hon sovit 8,5 timmar. Ammade i sömnen som vanligt nattetid. Alice somnade när hon var mätt, sen vaknade hon kl. 8 o va hungrig igen.
Nu har lillfröken sovit 14 timmar, med två små mål. Undra om hon vill bli väckt efter tolv idag också? Tröttisen :)
 
Mitt huvud hänger inte riktigt med som det ska idag. Börjar bli riiiiktigt trött på detta. Tur jag ska träffa BM nästa vecka.
Alvedon blir det idag igen...

Förresten fick Alice OK på hörseltestet igår. Det var ungefär vad jag hade trott också ;) Inte hör hon illa iaf. Ultrahörsel, precis som mamma :)

Ciao

slagsmål på morgonkvisten


Aptråkigt. Skjutsade P till jobbet imorse för jag o Alice ska till Öronmott. idag. Sen la jag mig i sängen o ammade när jag kom hem.... o somnade. Snaaaark. Jag som inte ens va trött när jag gick upp vid halv sju. Vaknade tio i elva. Hela dagen är förstörd nu känns det som.

Alfons har dessutom hunnit ryka ihop med en hund idag. Den sprang lös på tomten (o brukar hålla sig där, men inte idag). Herreguuuud vilket liv det var. Inte så lätt att hålla ordning på två små hundar  (o en stor!!) o en barnvagn när det är slagsmål. Men ägaren var i närheten så det löste sig rätt snart. Nu vill man inte så gärna gå förbi där. Blä!

Ska rengöra tv:n som ser ut som fan sen blir det frukost. Om man kan kalla det så när klockan är över tolv?!

Hejpa


Lista...

När fick du reda på att du var gravid? Den 18 september 2008
Blev det en chock? Både och. Trodde inte det skulle lyckas. 
Hur gammal var du? 24 år 
Hade du mycket halsbränna? Tillräckligt!
Spydde du mycket? Mycket illamående och kräkningar från v. 8-20. Hemskt!!
Hade du mycket foglossning? Så länge jag jobbade hade jag ont, men sen var det ok när jag gick hem på HP!
Ditt sf mått som störst? 36 cm
Har du fått bristningar? En pytteliten bredvid naveln och några på brösten. Inget jag lagt märke till direkt.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? En pojke såklart.
Vad hoppades du på? Spelade absolut ingen roll! Huvudsaken att han/hon var frisk.
Gick du över tiden? Ja. 8 dagar enligt CVL och 10 dagar enligt RUL.
Födde du för tidigt? Nej 
Hur var förlossningen? Perfekt! Regelbundna värkar började 05.30 och 18.33 är Alice född.
Blev du sydd? Ja, två stygn
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Jag minns inte. Men det var iaf jag och Peter, en uska och en bm. Sen kom det in en läkare och en eller två bm till, på sluttampen när lillstrumpan mådde lite dåligt och vi behövde lite extra hjälp.
Hade du någon nära med dig? Ja, Peter.  
Vilket BB födde du på? Nyköpings Lasarett
Hur stor var bebisen? Hon var 50 cm lång och vägde 3550g
Vad fick den heta? Alice Miranda Philipsson
Var allting värt det? Dum fråga! SJÄLVKLART! Det är det häftigaste jag vart med om!

stugan


Här sitter jag o väntar på att tvätten ska bli torr i tumlaren.. Sen ska jag åka ut till stugan. Ja, numer kallas huset stugan. Åker dit o är där på dagarna, sen åker vi hem framåt kvällen när det börjar bli sovdags. Haha! Så sjukt.

Ska åka å leta tapet nån dag. Sovrummet ska bli vitt. Om jag får som jag vill blir det tre helvita väggar o sen en vitmönstrad (bara vitt!!) fondtapet. Jag tror att det ska gå bra.

Håller på å läser världens bästa bok. Ska fortsätta med det i hängmattan i stugan!
Ciao


Varför mår jag dåligt?


Gick på upptäcksfärd vid lunch. Hittade det jag letade efter, såklart. Jag började kräkas. Fattar inte hur jag kan bli så chockad? Jag borde ju vara van vid det här laget. Jag VISSTE ju innerst inne att det var på det här viset. Ändå så står jag här och mår lika dåligt som förut. När jag äntligen hade börjat känna att det är "okej" att leva såhär så sparkar han undan fötterna på mig. Jag hatar det han gör mot oss. Och jag hatar ännu mer det han gör mot sig själv. Helvetesjävlafittsjukdom!

Jag ska snart åka in till stan igen och väcka P. Han fick sova i stan idag eftersom vi bara har en bil o han hann aldrig hämta hojen igår kväll :S Jag vill inte vara bil-lös. Fick i uppdrag att åka till Forssjö o mata Simba o firrarna. Jag var efterlängtad kan jag säga. Simba kom rusandes till dörren :)

Nu har jag fått känna på hur det är att ha barn på riktigt. Igår kväll skrek Alice konstant i flera timmar efter att vi kommit hem. Jag försökte med ALLT, hon gallskrek så hon knappt fick luft. Fy faaan va dåligt jag mådde! Till slut somnade hon bredvid mig i sängen, utmattad. Men hon sover inte alls lika bra som förut. Hon är väldigt lättväckt. Undra va det kan vara?
Någon utvecklingsfas kanske? Tåls att funderas på.
Nu sover hon iaf i vagnen. Jag har hunnit klippa gräset. Mys!! Men det var väl första o sista gången det här året kan jag tro. Det är nog förresten bara blonda flickor som klipper gräset mitt på dagen när det är som varmast! Right Z?! ;)

Åter till arbetet. Puss

Alice 2 månader 2/8-2009


* Hon somnar oftast mellan 22-00, och vaknar vid 8-9 på morgonen. Äter inget mål under natten.
* Hon älskar att bada o duscha!
* Hon tycker om att sitta i knät o spana runt.
* Hon tycker om att åka bil. Somnar oftast inom några minuter.
* Hon älskar att ligga i babysittern o kolla på tv. Mycket färger och rörelser ska det vara! (mtv!)
* Hon är vaken en timma på morgonen när vi går upp, sen somnar hon om igen..
* Hon sover allra helst på sidan
* Hon sover med båda armarna rakt upp om hon ligger på rygg (sjukt gulligt!)
* Hon älskar sin napp!
* Hon ler STORT och OFTA!
* Hon älskar att sitta framåtvänd i BB-selen. Bra utsikt!
* Hon "pratar" ofta och svarar med lite joller eller gurgel när man pratar med henne.
* Hon har jollrat ett par gånger, första gången var för 14 dagar sen
* Hon har börjat äta ersättning varje kväll innan läggdags. Ca. 100-120 ml.
* Hon ålar som bara den, om jag lägger henne på rygg på golvet så ligger hon 2dm uppåt ifall jag inte tittar till henne på någon minut.
* Hon hatar att ligga på magen och blir förbannad
* Hon är lika morgontrött som mamma och pappa.
* Hon ler hela mornarna i sängen.
* Sover nästan inget om dagarna längre. Bara kortare stunder.
* Har balanserat huvudet sen hon var 4 veckor så den har blivit starkare men jag måste fortfarande hålla en hand bakom huvudet när man bär henne.
* Hon har hittat sina händer, dom är så spännande och hon älskar att bita och suga på dom!
* Hon dregglar massor!
* Hon har fortfarande storlek 50 på kläder, vissa plagg kan hon ha i storlek 56
* Hon använder fortfarande storlek 1 på Pampers blöjor.


Can't lose what you never had

Hej kära läsare!

Trodde jag skulle vakna upp med svidande ögon eftersom jag somnade vid halv fem imorse, men icke.
Jag vaknade av ett stort leende från lillflickan. Kan det börja bättre? NEJ!
Hur underbar kan man vara?! Det är helt otroligt! :)

Undra vad denna dag har att erbjuda?
Ska åka till Forssjö o lämna bilen senare. Blä för att vara bil-lös. Nu är man bortskämd.
Sen fyller ju farbror år idag också. Det ska vi fira. Dom ska gå ut o äta ikväll, men jag avviker o kollar på mc-kortegen istället. ÖGONGODIS!! :)

Nu ska jag städa i ordning här när jag är hundfri. Man får passa på :)
Alice ligger o roar sig i Pingu-gymmet!

Ha en fin dag. Kämpa på!

Puss

trevlig dag trots allt...


Blev en superlång promenad på efm..  Gick vid 16, o kom hem nyss... 
Fast vi har ju inte gått hela tiden. Stannade vid skolan o ammade, sen råkade vi sätta oss i Parken också. Hungrig som en varg var jag, och det var jag inte ensam om. Var massor med folk där. Det är trevligt  med semestertider. Jag blir bortskämd för sen kommer jag ju sitta alldeles själv hela hösten. Bläk :S

Skulle så gärna vilja börja träna. Tänk om man hade en sambo. Fuck. Blev inte alls som jag tänkt mig. Promenaderna räcker inte för min stackars kropp. Jag skulle behöva göra något mer.

Förresten fick jag ett trevligt samtal förut. Höll på att ramla baklänges. Min förra häst Ronda (nån som minns henne?) var tydligen till salu nu. Gissa vad ägarna skulle ha för henne?! 60 000 kr!!!!!!!!!
Hon har blivit värsta hoppehästen :) Va rooooligt!!! Jag som sålde henne för... ehum.. minns inte ens. Men det var nog inte mer än 15 000:-. Iofs oinriden osv.. men ändå! :)

Nehe, dags o ta en alvedon till... man kanske skulle ta o börja knarka istället så man kan må bra på riktigt, en stund iaf?! Haha, eller inte... 

Tjohej!

Gravid?


APA

Mår inget vidare. Känner mig sjuk. Fast som att det inte brytit ut ännu.
Febrig, ont i huvudet, jättetrött.. sitter o gäspar hela tiden. Aptiten har jag tappat också. Får knappt i mig nån mat. Har vart såhär i flera dagar nu. Varför tar det inte bara fart istället så man kan börja må bättre?

Mammas uttalande "Är du inte gravid då?"

Vad ska man göra idag då? Hur ska jag orka aktivera alla?
Återstår att se... Nu blir det soffläge. Alla andra har intagit sina sovpositioner så jag kan vila jag med..

Puss

RSS 2.0