rulla


Alice har lärt sig rulla nu. Ingen tvekan om saken. Från rygg till mage och tvärt om. Men inte ett helt varv ännu. Ibland kommer ena armen ivägen men hon är riktigt smidig.
Nu måste man hålla ögonen öppna för annars kan det hända en olycka.

Nu är det dags att ta av bajsblöja och stoppa babyn i badet! Hon stinker... fast det gör ju inget. Hon är ju så söt ändå ;)

Hejsvejs

blablabla


Fick min första fotobok idag. Vart chockad. Bättre än jag trott, med tanke på att jag stress-gjorde den på 15 min!
Längtar efter dom andra två.. Kanske knåpar jag ihop några till. Som sagt, perfekt julklapp! :)

Att "skaffa" barn är det absolut bästa jag gjort. Jag ångrar det inte en sekund. Aldrig aldrig aldrig. Hon är det finaste som finns och att hon är min (vår!) är helt ofattbart. Jag trodde jag visste vad älska var innan Alice kom, men icke. Att älska sitt alldeles egna kött och blod är något speciellt som inte går att beskriva med ord.
Hon är min ängel här på jorden. Hon får mig att le, även när jag gråter. Hennes skratt får mitt hjärta att hoppa ur kroppen och göra kullerbyttor. Hur kan man vara så fin?!
När hon tittar på mig, och avfyrar världens största leende smälter man ju! ÅH!!
Underbara lilla barn <3




Förlåt Malin, jag var bara tvungen att skriva massa gulligull idag. Hoppas du inte hatar min blogg nu och slutar läsa ;)



skogen


Herregud. Idag blåser det verkligen rejält ute. Tur att man har barnvagn att hålla i sig i, annars hade man väl farit med vindarna. Inte för att jag är SÅ lätt men det tar ju i så in i norden!

Har tvättat hela morgonen. Satte på första maskinen redan kl. 7. Duktiga jag. Det sved som f-n i ögonen då kan jag meddela. Jag är inte van att gå upp så tidigt. Dessutom hade Alice och jag tagit sovmorgon igår (vi sov till halv 12!!!!) så jag var inte speciellt trött när vi gick och la oss. Men till slut somnade jag iaf...

Jag ska kasta i mig lite mat nu, och byta om. Fikat är nerpackat och vi står redo för en efm i skogen!
Leta svamp, rasta hundar och ha picknick. Mys! Hoppas det inte blåser lika mycket i skogen bara. Huh!

Apropå hundar. Allvarligt talat. Nathalie- SNÄLLA, KOM HEM SNART!!!
Jag får allvarligt talat ett nervsammanbrott på den mindre av dom (den större är ju rätt så lydig trots allt). Allt hon gör är fel. Förutom när hon sover (utan att gnaga, bita, slita o slicka på sig själv!). Då är hon rätt söt. Inte så ofta annars faktiskt. Tyvärr! Vet inte vad som har hänt. Tror hon är allergisk mot mig. Det skulle jag också vara om jag var i hennes situation. Jag försöker verkligen tygla mig, men när hon gör samma misstag OM OCH OM OCH OM OCH OM IGEN, då kan man inte få annat än utbrott.
Som nyss... Då var jag ute och skulle kissa hundarna. C sprang runt och spelade allan. Kissa, vad är det!?
Till slut gick vi in, och vad gör hon tror ni? Joooo, hon sätter sig på vardagsrumsgolvet och kissar........

Dags att göra sig redo för skogen som sagt. På återseende!


Alice 4 månader


* Använder klädstorlek 56 och 62 (och några bodys i storlek 50)
* Använder storlek 1 på blöjor (Pampers) fortfarande
* Sover mellan 19.3o-o9.oo (med mat kl 06 och ibland även kl 22)
* Sover bara korta stunder under dagen. Ca 20 min
* Pratar massor!
* Älskar att duscha och bada. Försöker alltid dricka vatten i duschen!
* Skrattar, ofta när vi busar! (Speciellt flyger flygplan)
* Ler så fort vi tittar på henne (Mycket glad tjej!)
* Vänder sig till mage, men tar i så pass att hon kräks en del.
* Mammig
* Har börjat ogilla att ligga ner. Vill helst sitta upp hela tiden.
* Har börjat hålla fötterna i luften och studerar, drar och sliter i dom.
* Gillar att ta på en i ansiktet, nyps och rivs när hon känner på en.
* Dregglar
* Äter på händerna och älskar att stoppa in sina fingrar i min mun, hon skrattar när hon gör det :)
* Sätter knäna under magen och försöker skjuta ifrån hela tiden, och blir arg när hon inte kommer någonstans.
* Älskar fortfarande att ligga i vagnen.
* Blir gärna buren i BB-selen.
* Har börjat med NAN2.
* Gillar att ligga i bagygymmet och dra i alla leksaker och vända sig till sidan.
* Äter ca. 120 ml per måltid (ibland 160)
* Sover oftast i sin egen säng, men efter 06-målet så sover hon med mig i stora sängen.
* Ålar runt i cirklar
* Försöker sitta men ramlar åt sidorna
* Är väldigt aktiv. Sparkar och viftar med armarna mest hela tiden.




Premiärbadat


Idag har Alice premiärbadat i Kupolen. Världens bästa Milla har ju tillgång till bassängen, så Alice och jag fick följa med och provbada där idag. Lugnt och skönt var det. Bara vi! LYX!
Alice var lugn som en filbunke. Svalde lite vatten då och då (dumma mamman!) men vad gjorde det. Inget. Världens duktigaste såklart :) *stolt* Nästa gång vi ska dit är på första Babysim-lektionen. Haha. Heter det så?
Jag är trött i skallen ikväll. Orkar inte tänka.

Jag har suttit och pulat med en ny fotobok heeeela kvällen. Det går sååå trögt. Jag försöker fixa bilderna i Piknic men det går så fruktansvärt sakta så jag har gett upp nu. Kanske går det bätter imorgon. Sist gick det ju kanonfort. Som tur är så behöver jag inte stressa den här gången. Puh. Skönt det. Då kanske jag kan få fotoboken PRECIS som jag vill ha den :) Yey! En jättebra julklapp för övrigt!

Alice sov från 18-22. INTE BRA. Trodde ett tag att hon skulle fortsätta sova hela natten. Men nej då. Pigg som en mört är hon nu. Lilla gumman.
Vi har precis vart ute med hundarna. Va fan, folk undrar väl om jag är riktigt klok som släpar ut stackars lilla flickan mitt i natten. Men vad ska man göra? Jag var helt enkelt tvungen. Usch. Ångest.

Sitter och funderar på dopen också. Jag har NOLL lust. Dopklänningen är inhandlad. Har dock inte provat den på Alice. Vill inte att hon ska spy ner den så jag måste göra det när hon är hungrig typ. Haha! Den är iaf JÄTTEFIN (jag gjorde ett riktigt klipp!). Är osäker på om den kan vara för stor. Det är nämligen storlek 74! på den. Hon använder 56/62 nu. Men jag vet inte om det gör så mycket om den är lite för stor. En klänning är ju stor oavsett. Det skulle väl kanske vara ärmarna som är lite bylsiga. Kanske kan man sy in den? Om man var bra på sånt dvs! Jaja, det löser sig alltid. Om inte annat får den va bylsig :) Tajt och kortkort- släng dig i väggen. Det får bara mamma-Mysan ha än så länge ;)

Hejsvejs


hur söt kan _hon_ va?




hängig


Takfoten är färdigmålad. Herregud vilket slavjobb. Nästan värre än att måla takpanelen inomhus faktiskt. Extra jobbigt när det inte finns något golv att stå på. Har fått balansera en stege på två brädor. Inte alls kul faktiskt. Vingelvingel. Men nu är det klart iaf. Nu är det bara allt annat som ska målas. Men det dröjer nog någon vecka eller två.

Känner mig så himla mosig. Sjuk fast ändå inte. Ont i huvudet (vilket tjat!!!), ont i kroppen, trött, snurrig och lite tjock i halsen. Faaan! Jag som ska bada på lördag. Jag hoppas verkligen inte att det blir värre. Har preppat med the och honung. Äckligt.

Imorgon ska jag, mamma och Alice till Ikea. Är faktiskt inte ens sugen på att åka till Ikea, men jag ska följa med och gå in i endel andra affärer och leta efter en fleece-overall + baddräkt/badbyxor till Alice.
Jag har en jäättefin röd fleeceoverall som vi fått ärva av Simon, men den är i storlek 68 (tror jag?) och den är ALLDELES för stor. Tyvärr! Så nu måste jag investera i en ny. Har några rabattkuponger som jag ska försöka utnyttja. Det vore ju toppen!

Lilla söta damen är inne i en ny utvecklingsfas, vilket innebär att hon äter minst två fler mål om dagen. I natt vaknade hon kl. 04!! Det har hon inte gjort på ett par månader nu :)

Nehedu. Nu ska jag ta en alvedon + min medicin och sen krypa till kojs.
Är så rackarns trött och vi ska upp tidigt...

målamålamåla


Boring. Sitter och väntar på att Pernilla ska höra av sig. Vi ska ut till Forssjö och försöka måla klart takfoten (nya altanen). ûbertråkigt att måla. Man får nackspärr. Aj aj!
Känner mig dessutom sjuk. Febrig. Men hjälper jag inte till så är jag _lat_. Så det är bara att kämpa på. Jag vill ju såklart att det ska bli klart nångång också, så jag får helt enkelt stå ut!

Nu kom det precis ett sms. Dags att packa ihop allt och bege sig.

På återseende!

mobilen



Min mobil har bestämt sig för att börja fungera igen?! Fattar ingenting.
Den fungerade inte imorse tex, men nu.... hmm.. svininfluensan kanske?

Jaja, jag klagar inte. En utgift mindre då!


babysim


Orkade verkligen inte ta mig iväg på babymassagen idag, trots att jag sa att jag skulle det. Nu blir dom väl bittra på mig, men jag känner mig hängig. Vaknade som vanligt med huvudvärk.
Sov dåligt i natt. Folk sprang ut och in genom porten halva natten. Höll på att bli tokig. Vetifan vad dom höll på med. Tröttsamt iaf. Det var väl antagligen fyllekärringen (ursäkta språket!) ovanför.
Dessutom så vaknade jag upp och var kissnödig. Det händer aldrig. Förutom när jag var gravid med Alice. Då kissade man ju en gång i timman (MINST!).
Helt plötsligt var kl. 06 och P's klocka ringde.... han stängde av och somnade om, 9 minuter senare ringer det igen... han stängde av.. och somnade om... ytterligare 9 minuter senare ringer det... och sådär höll det på ett antal ggr. Minns inte hur många. Men jag tror klockan var efter 7 när han till slut gick upp. Smart-as! :P

Ringde M nyss. 6 oktober är det dags för baby-sim. Wiee. Då får vi träffa sötaste Milla också! :)
Så nu måste det inhandlas badkläder! Hmm, det kommer ju inte bli lätt.

Nej nu har jag bråttom. Måste till banken. Har en räkning på 12 000:- som måste betalas ;(



trött på livet


Riktigt värdelös dag. Har ont i huvudet, och är allmänt trött. Trött på livet. Vantrivs med boendet och jag antar att det är det som gör hela situationen mycket värre. Faaan så fel allt har blivit.
Från att ha allt (och lite till) till att inte ha något, alls. En säng, och en tv. Yey! Bor som en jävla bohem, and I hate it. I hate HIM, för att han satt mig i den här situationen. Värdelöst!

Fick brev idag. 1-3 månaders väntetid till att få göra ultraljudet. Jippie!

En trissvinst (ganska hög sådan) skulle lösa många av mina problem just nu.
Pengar är allt. Den som säger nått annat är efterbliven.
Jag har inte ens råd att hämta ut min medicin. Det känns bra. Eller inte.

Stängde in _henne_ imorse. Blev så JÄVLA trött på henne. Hon driver mig till vansinne. Vet inte hur många gånger vi blev väckta. Jag trodde jag skulle stå ut med henne i mer än 10 timmar, men icke. Jag längtar redan tills N&N kommer hem från jobb och semester så dom hämtar henne igen.

Nu har Alice sovit sen kl. 12... VAD HAR HÄNT? Hon brukar sällan sova på dagarna. Mysko. En ny utvecklingsfas kanske. Who know's!

Ska försöka hitta något att äta nu. Hejsvejs


Elodie D


Lördagkväll. Alice sover sen två timmar tillbaka och jag gör NADA. Boooring. Bara skit på tv:n såklart. Har en film liggandes här men jag har ingen lust att kolla på film själv. Får se hur jag gör. Antar att jag behöver ha något att somna till senare.. :)

Sitter och spanar runt lite på nätet. Finns så mycket fint..... till Alice. Haha! Det är konstigt men jag tittar aldrig efter saker till mig själv. Och OM jag nu gör det, så hittar jag ändå ingenting. Det är inte alls lika kul som att köpa till Alice :)

Funderar på det här med åkpåse. Är det bra att ha? BT:n antar jag att jag ej kommer kunna använda i vinter. Iom att lillan är lagom stor till den nu (utan bylsiga kläder) så blir det alldeles för trångt om hon har overall på sig.
EL:an har jag en Quadrolift till. Räcker det? Eller är det bättre att ha en varm o gosig åkpåse och locket?
Svårt att veta, men om man tittar så är det mycket rönnbär i år (=kall vinter!)

Har iaf kollat runt lite och hittat en fin åkpåse som jag suktar efter.... men... priset var väl lite väl högt tycker jag. Den får stå med på önskelistan iaf! Önska och drömma kan man alltid göra, det kostar inget!


Funderar på att ta en tur till Ikea imorgon. Saker behöver inhandlas. En soffa bland annat.
Eller om jag ska spara pengarna istället. Det återstår att se. Vore mysigt att komma iväg en sväng, bara lillan och jag. Titta, känna och klämma. Fast det är dumt att åka på en helgdag. Kanske väntar ändå.. We'll see!






Cellisten


Igår kollade vi på nya Wallander. Cellisten hette den. Jag var kanske lite distraherad under filmen, men jag tyckte inte att den var speciellt bra. Ungefär i klass med Kuriren faktiskt. Jaja, alla W-filmer kan ju inte vara bra.







Sitter och letar efter en overall till Alice. Tycker det är jättesvårt att klä henne nu. Ena stunden är det superkallt och jag sätter på vantar och mössa och hela baletten, sen är det helt plötsligt sol och jättevarmt. Vad ska man ha? Tycker hon har vart lite snorig senaste veckan så jag har säkert klätt henne för dåligt. Har tänkt köpa en overall i fleece. Kan det vara bra mån tro? Grejen är ju att i vagnen behövs ju inte mer än kläder och filt nu. Men senare i vinter? Är det bättre att köpa en "riktig" overall istället för en i fleece? När vi är ute och hon sitter i selen behövs ju däremot lite tjockare. Då är hon ju inte lika skyddad. Dock så är det svårt att bylsa på henne för då får hon inte plats i selen. Hmm. Knepigt. Huvudsaken är att hon inte fryser.
Tips och råd mottages gärna! :)
Har hittat rabatter på både Kappahl och Lindex så jag tänkte jag skulle gå ner och kolla lite..

Hej svejs


fotobok


Yeeey! Hittade ett bra erbjudande på nätet igår efm... Gratis fotobok! Jag som suttit och fnulat på om jag skulle göra en med kort på Alice 0-3 månader. MEN så blev jag så ledsen för det gick ut den 15/9. Dagen innan alltså. Så himla typiskt.
I brist på annat roligt att göra så satte jag iaf ihop en fotobok lite snabbt och tänkte kolla vad det skulle kosta. Skrev i rabatt-koden (man kan ju hoppas) och vet ni vad? Kostnad: 0kr med frakt och allt.
Kan det verkligen stämma? Ja, jag gjorde en beställning och fick orderbekräftelsen.
Sen gjorde jag en till med lite nyare kort. Hihii. Snåla jag :) Så nu sitter jag och väntar på att få hem två jättefina fotoböcker. Det ser jag verkligen fram emot. Kanske kan det bli en till- med alla dopkort. Jippie :)





utvecklingsfas

Läkarbesök idag.
Fick som vanligt en jättetrevlig och gullig läkare (Tack Sandbäcken, släng dig i väggen Lövåsen!!!). För ca en månad sen var jag på EK på Mvc. Där upptäcktes det ju såklart att mitt blodtryck hade skjutit i höjden igen. Det hade jag känt i flera veckor. Slutade då att amma, och började äta min gamla medicin. Har känt mig mycket bättre efter det. Dock så har jag vart lite dizzy, men inget som jag kopplade ihop med bt:et.
Iaf... hon kollade trycket och höll på att få en chock. 100/70! Inte så konstigt att jag vart snurrig!?

Så nu blir det mindre dos medicin och en utredning ska göras.
Proverna visade att lever-värdena var förhöjda och läkaren var orolig för njurarna såklart.
Spännande värre. Ska till E-tuna. Jippie. Först blir det endel undersökningar och sen blir det en ev operation.
Precis vad jag INTE sett fram emot. Hoppas det tar tid... förstår inte riktigt hur jag ska orka med att ta hand om Alice efter en operation? Jaja, det löser sig alltid.

Apropå Alice... Hygglig utvecklingsfas! Hon är VÄLDIGT mammig nu (and I love it;))
Det är bara jag som duger. Kommer bli problem på torsdag och fredag då jag hade behövt barnvakt.
På torsdag kommer mamma, pappa och Nibbe hem från Malta kl. 22.55, så då får väl Alice följa med till Skavsta helt enkelt. Eller om jag lyckas övertala storebror att hämta dom istället. Låter som en bättre idé.
Fredagens bio (som jag sett fram emot så mkt!!) får jag helt enkelt avstå. Barnvagnsbio hade vart bra!

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt... Har viktiga saker att göra imorgon. Hihii ;)



Vi mot världen


♥ KÄRLEK ♥






samsova


Har tänkt på det här med att samsova (med Alice såklart ;)). Första 1,5 månaden sov hon med oss. Men eftersom vi är rätt många så blir det väääldigt trångt i sängen. Två vuxna, en bebis, två hundar och en katt. Såklart vill ju ALLA vara med :) När Alice blev 6 veckor fick hon börja sova i egen säng i vårt sovrum. Hon fick komma till stora sängen när det var dags att amma. Det funkade ganska bra. Lite knorr och hon är lättväckt så att läsa en bok eller småprata var ingen idé.
När hon var 8 veckor flyttade hon in i sitt djungelrum o sov där alldeles själv. Hon sov jättebra. INGET gnäll o bök och jag kunde sova utan att behöva balansera på kanten av sängen. Men USCH vilken hönsmamma jag var första nätterna. Okej då, jag erkänner, jag är det fortfarande. Vaknar mitt i natten och undrar om hon lever. Måste springa in och kolla :)
Alice får alltid komma in o sova med mig efter sitt morgonmål. Jag hatar att sova själv och efter att P åker till jobbet brukar det kännas lite ensamt.

Jag håller med Maria. Det är ju SÅ mysigt att samsova. Ligga o lukta o gosa bebis innan man somnar. Men jag undrar om inte vi (både Alice o jag) sover bättre "på eget håll". Jag vill gärna böka runt i sängen (det där lät kanske konstigt?) och Alice behöver ha lugn o ro om hon ska kunna sova gott.

Vi får väl se hur det går.. Man är lite flexibel som bebis-mamma tror jag :)

Nu väntar en skön dusch. Bättre sent än aldrig...


frågeställning 2


Samsova eller ej?



frågeställning 2


Samsova eller ej?



dizzy


ÄNTLIGEN... sover lillan. Vet inte riktigt vad som hände på efm. Jag fastnade framför Run's house (helt underbar familj!) o Alice sov sin vanliga eftermiddagslur bredvid mig. Tiden gick o helt plötsligt var klockan nästan 19! HJÄLP! Hon hade alltså sovit 16-19. INTE bra. Hon brukar sova en timma ungefär. Sen är hon vaken tills det är bad/rap/mat o sov-time med start runt 19-tiden.
Men idag var hon trött på efm, och pigg ikväll.
Hon sover fortfarande inte. Helt hysterisk har hon vart. Typ andra gången i hennes liv hon skrikit så högt och mycket. Har som sagt var en väldigt lugn o snäll tös, men jäkla M skrämde ju livet ur henne när han visade sig idag. Det var då det startade ;P

Nu ligger hon iaf o knorrar här bredvid. Hoppas hon somnar snart. Det är alldeles för sent för små flickor att vara vakna nu.

Jag sitter o gör ingenting. Har tänkt äta nått. Tänkte det för 2 timmar sen också. Magen kurrar och jag behöver verkligen få nått i mig. Men all mat äcklar mig. Är jättehungrig men jag är inte sugen på nått. Svårt att äta när man mår illa!
Känner mig helt dizzy om dagarna. Det har ballat ur totalt. Snart ser man väl ut som en tarm. Eller kanske inte...

6 veckor kvar!!! Spännande! Nu har vi nått att se fram emot... Det gillar jag!

Nej, kroppen behöver näring innan jag faller ihop.
På återseende!


önskelista


Alice (o jag) önskar sig

* En rosa Fjällräven ryggsäck (LOVE!!)
* En "sovsäck"
* En frottérock eller ett badlakan med huva
* Badanka/or
* Alfons Åberg-strumpbyxor
* Gipsavgjutningsset
* Astrid Lindgren och/eller Disney-dvd-filmer (tanken är att jag ska samla)





Det är lycka!




Väntat, men ändå så oväntat! <3




höstmörker


Hej o hå...
Är helt slut i benen o armarna efter dagens övningar. Herregud. Snacka om OTRÄNAD! Jag som skulle börja träna, men det får väl vänta till nått annat år. Tyvärr. Hade ju verkligen behövts. Minns inte ens när jag tränade regelbundet sist? Kanske 8-9 år sen????
Jaja, jag promenerar ju iaf. Det är alltid nått! :)

Kallt som fan här hemma. Ska nog sätta på lite värme. Lillan är alldeles kall om händerna hela tiden. Dom tunna vantarna kan hon ju inte ha jämt. Hon suger på dom så dom blir alldeles dyblöta. Urk!

Hösten är här. Kolsvart ute (och inne, orkar inte tända lamporna). Lite mysigt men usch så trist. Tänk i somras. Ljummet ute. Tex. sitta i parken med goda vänner o äta o dricka gott. DET är en underbar kväll. Nu är det kallt o mörkt. Mycket mys o gos hinner man med iaf.

Alice är världens gladaste bebis. Undra vart hon fått det ifrån? Jag är ju tamefan bara tjurig o ledsen hela tiden så mig kan hon inte ärvt det från iaf. Men jag klagar inte. Hon får jättegärna vara glad o skratta. Då drar ju jag på mungiporna också vilket är bra. Vi har fått in JÄTTEBRA rutiner. Bad runt 19-19.15, mat 19.20-19.30 sen sover hon från 19.30- 8.30 ca. Någon morgon har hon vaknat redan vid. 6-7 när pappsens klocka ringer. Men då äter hon massor i sömnen typ, sen somnar hon när maten tagit slut o sover till 10 ungefär. Sååå himla skönt. Fast usch vad jag saknar henne när hon sover så länge. Jag vill ju se hennes glada ansikte jämt. Hon ger mig energi.

DÖhungrig nu. Ska försöka rota fram något att äta sen ska jag skutta till kojs. Det är en dag imorgon också. Natta kommer o hämtar Cessie tidigt sen ska Alice, Alfons o jag få finbesök av Alice kille Wille. (Inte kusin Wille). Wille är ca 3 (?) veckor äldre än Alice. Ska bli kul o se hur mycket han har utvecklats. Sist jag såg honom var han 4-5 veckor :)

Godnatt mina vänner.




Hahaaa! Undra om hon ser ett ufo?

dagens


Fågel, fisk eller mitt emellan?


Tröttsamt?


Fan vad jag saknar dom när dom sover. Vill ha nån att prata, gosa, pussas med! <3
VAKNA nån!

Jag får väl kolla klart på den där ruttna matchen själv då.. Tur att det är snygga killar med så man har nått kul att roa sig med!

Tjofadderittan!

urk!


Måste man ha ont i magen när man har magsår?
Vettifan vad det är med mig iaf. Mår så himla illa. Mest efter att jag ätit, och mest på morgonen och under dagen.. Nästan aldrig på kvällen. Då kan jag fasiken vräka i mig utan att det händer nått. Jaja! Det går säkert över snart.

Slutade amma helt för ca två veckor sen. Jag var helt enkelt tvungen pga blodtrycket :(
Iofs så ammade jag inte så ofta på slutet pga att hon helt enkelt inte nöjde sig med min mjölk längre. Godare med ersättning tydligen :)
Nu äter jag den gamla medicinen igen så nu börjar jag bli människa. Vissa dagar iaf, för jag är tyvärr VÄLDIGT dålig på att komma ihåg att ta medicinen i tid. Men jag är väl snart inne i rutinen igen..

Imorgon åker mor o far till Malta. Vi hade gärna följt med men vi får allt vänta. Tråk tråk. Vår tur kommer nog så småning om.


Tvätten vill bli hängd o sen ska jag försöka få in hela familjen (nästan) i bilen o fara in till stan. Har endel ärenden att göra. Ska försöka få tag på paketet som ligger i fel bil också. Om fröken är hemma kanske vi dumpar det i efm.. We'll see!

Hejsvejs


frågeställning


Skulle Du kunna förlåta otrohet?




dop-dags snart..


Tror jag fått FD. Sitter o grinar åt allt. Undra om det smittar av sig?
Livet känns inte alls roligt längre. Det enda som är roligt är att jag har fått världens mest underbara dotter (förlåt att jag tjatar!). När jag tittar på henne o hon tittar på mig med sina stora blå ögon kan jag börja störtböla. Känner mig så jävla misslyckad som människa. Jag är så himla rädd för att bli en dålig mamma. Jag har redan misslyckats. Klarar inte ens av att ha ett förhållande. Det är det enda jag lovat mig själv. Först ville jag inte ha barn alls, men sen när jag väl kunde tänka mig att försöka få ett så sa jag till mig själv att det ska vara med en vettig människa som tar sitt ansvar och blir världens bästa pappa.. Ja, vi vet ju alla hur det gick.

Sitter o försöka knåpa ihop dop-inbjudningarna. Måste skicka iväg en beställning så snart som möjligt. Kunde ta 14 dagar innan man fick det levererat. O sen ska ju dessutom ett skickas ända till Malta så det tar ju ett tag. Dock så tror jag att jag skickar till jobbet, då brukar det komma fram fortare!
Vilka ska man bjuda? Har ju isolerat mig själv pga min psykiska ohälsa (ehum?). Har ingen lust att bryta ihop hos andra. Räcker med att åka å handla utan att börja grina. Inte ens mina vänner har jag lust att träffa. Jag är mojje. Så nu hatar väl alla mig. Det gör att man mår ännu sämre. Jippie. Ekorrhjulet. Så jag antar att ingen har lust att komma på dopet. Skickar väl ut lite inbjudningar ändå så får vi se. Man kanske kan muta med smörgåstårta? :)

Alice har börjat äta mycket oftare nu. Typ varannan timma. Antar att det behövs. Hon är ju så pytteliten. 5295g och 59,8cm. Läste runt på FL och försökte ta reda på vad andras barn vägde vid 3 månader. INGEN vägde så lite som Alice. Men jag tycker inte att hon är så liten? Men det är hon tydligen... Jaja, hon är ju iaf det finaste som finns och hon följer sin kurva "jättefint" enligt Bvc, så jag ska väl inte oroa mig!

Här kommer en bild på Alice med sin kusin Wille. Sött!!


Alice 3 månader!


Idag kommer glaset. Wihu va spännande!

Igår fick jag höra första riktiga skrattet från Alice. Barnskratt är det absolut härligaste som finns. Man kan inte låta bli att skratta själv. Alice är superkittlig och det är ju bra. Då kan man busa och höra skratt ofta ;)
Peter sa i lördags att han hade kittlat henne och skrattat men jag trodde inte riktigt på honom, men det måste nog stämt iaf :)

Fy tusan, jag saknar att vara gravid, jag saknar jättemagen, jag saknar förlossningen, jag saknar min jättenyfödda-bebis... jag vill inte att det ska gå såhär fort. Men GUD VAD JAG NJUTER av allt.

Huvudet gör fortf. ont... trots att jag slutat amma helt nu och börjat äta medicin.

Nu ropar bebis på mig. Hon fyller 3 månader idag. Stora tjejen!
Plikten kallar!

Pusshej


RSS 2.0