donation


Åh, jag älskar Måns Zelmerlöv- Hold on
Jag får väldigt fina tankar när jag hör den låten. Det gör gott i själen!

Sitter o pratar med mina "vänner" på FL. Tragiskt. Jag känner mig som världens elakaste människa som sitter här med mitt underbara barn, medans flera av dom fortf. kämpar. Jag vet ju hur sjukt jävla jobbigt dom har det. Jag (vi) hade turen att lyckas på vårt första hela försök. Jag hade alla odds på min sida. Ca 50% chans att lyckas på 3 försök. Dom flesta av mina "vänner" är 10-17 år äldre än mig och har inte samma chans. En har ett procental på 2. Hur orkar man då?
Det är svårt att ge upp i en sån situation. Det blir som en besatthet.

Jag har funderat mycket på att donera ägg. Inte nu, men när jag känner att jag är "klar".
Jag skulle gärna vilja ha fler barn (hade nån kunnat tro att jag skulle säga det?).
Jag vet vilken stor lycka det är att få barn och att ha barn. Att få vara gravid var det häftigaste jag vart med om. Och att få föda henne var ännu häftigare! Jag skulle lätt kunnat gjort om det NU!
Jag går gärna igenom en puff och sprut-period och ett ÄP för att någon ska kunna få känna som jag.
Den största kärleken i livet!

Stranden väntar på oss... Älskar min Alice över allt annat på denna planet! <3

Puss!

Alice 090602



Kan man bli annat än lycklig o glad när man ser världens sötaste tös ligga så här i vagnen?
Jag tror att någon trivs rätt bra med livet än så länge iaf :)

APA?


Har haft några kanondagar med massa sol, mys, god mat osv.

Trött på allt är jag. Han är så himla bra på att förstöra min tillvaro. Som nyss. Först var det rena helvetet, sen när jag ringde upp honom så var han t.o.m villig att fixa klart det här med huset (det har jag ju iofs aldrig hört förut! Tss). Lär ju inte hända än på länge men hoppas kan man!
Jag är sjukt trött på vad drogerna har gjort med hans hjärna. Vi kommer aldrig kunna gå vidare någon av oss när han håller på som han gör. Han ber mig fara åt ...... men ändå vägrar han skriva över alla lån på honom. VAD GÖR MAN?
Jag vill bara slippa honom. Slippa alla bekymmer som han prackar på mig. Jag vill kunna sova gott en jävla natt. Är det för mycket begärt eller? Han säger att han ska låta oss va ifred, ändå så kommer nått drygt sms efter några dagar (då när man äntligen kunnat börja slappna av o tänka på annat). Så jävla elak. Min kropp och min själ behöver lugn o ro, NU! Vet inte hur mkt mer jag orkar med, på riktigt.

Vi sitter nybadade o nyduschade här hemma. Jag och Alfons tog en svalkande dusch och lilla Alice fick bada i handfatet. Vi behövde kyla ner oss efter denna heta dag. Herregud. Stackars alla som jobbar säger jag bara! Olidligt!

Dags att skutta till kojs. Imorgon väntar ännu en dag på stranden!

Hejsvejs

fint citat


"Den älskades frånvaro är för kärleken vad vinden är för en eld - den får en liten att slockna, en stor att blossa upp"

party ikväll


Skulle byta blöja på Alice igår efter att jag skuttat ut ur duschen. Blev riktigt irriterad när det droppade för fullt på fötterna o benen. Tyckte jag torkat mig så väl... hmm.... läkage! Stod ju utan bh. Samma i provhytten. Va kul det är...
Klet o kladd...

Ska ta en svalkande dusch snart sen blir det till att ladda inför partyt ikväll. Wiie! Kul att träffa lite folk! :)

På återseende!

blocket?


Godis på beachen idag. Börjar kännas märkligt det här. Nog för att stan inte är stor, men jag har aldrig sett killen (inga namn ännu) förut men nu helt plötsligt så ses vi titt som tätt, och här o var. Kul kul!

Blev mycket mer sol idag än igår iaf. Alice somnade nästan direkt när vi kom dit sen sov hon nästan tills vi skulle åka hem. Hon hann med en måltid innan hemfärden. Så skönt så. Jag kunde ligga i solen o njuta för fulla muggar!

Nu väntar vi på faster som ska komma på besök. Trevligt! Va inte igår. Sen blir jag hundlös. Huh.
Dilemma. Mår verkligen inte bra av det här. Vill inte göra mig av med hundarna men som det ser ut nu så har jag inget val. Det GÅR att fixa vardagen ensam med hundarna, men fan va jobbigt det är. Har allvarligt talat funderat på blocket.
Fy helvete vilken ångest.
Nej orkar inte med fler tårar så jag avslutar här... Ska återgå till andra sysslor!

Hejsvejs så länge

beachen


Har sjukt mycket fina (såklart!) bilder på Alice på kameran men lyckas inte få in dom på datorn. Ska få hjälp av min vän någon dag. Ser fram emot det. Blir lite annat att se dom där än i kameran. Ska skicka in alla på framkallning också..

Nu väntar beachen för oss.

Puss

sötnöt








underbara barn


Hahah! Man kan tro att jag har en hel karl liggandes här bredvid mig i soffan. Min lilla fröken har visst lite gaser i magen.
Hur kan en sån liten kropp göra så mycket ljud ifrån sig?

Alice gav mig ett leende redan förra veckan men nu gör hon det nästan på beställning. Varje morgon när jag ska byta blöja så skiner hon upp som en sol när jag pratar med henne.
Första leendet fick mig att börja gråta. Hur kan man vara så sööööt? Helt oförståeligt. Man smälter ju som smör i solsken.
Man märker stor skillnad vecka för vecka. Nu sover hon inte alls lika mycket. Ligger gärna o tittar med sina stora blå ögon. Helst i vagnen. Underbara barn.




Äkta kärlek kallar jag detta.

Puss på er!

älskade Alice


Det är sjukt så mkt man kan älska sitt barn. Mitt kött o blod...

Hon är det sötaste jag någonsin sett. Kan sitta o titta på henne i evigheter.
Mamma <3 Alice


foton


Trött på den där jävla idioten som förstör mitt liv... USCH!
Vill bara vara ensam med lilltjejen. Hur gör man? Råd nån?

Snart kommer foton... Puss


RSS 2.0