Bröllop

Om/när jag gifter mig önskar jag att ha liljekonvaljer och/eller pioner i min brudbukett. Så vackra blommor och doften kan ju få vem som helst att bli kär! Älska våren och sommaren!


Önskan


Denna blazer står högt upp på min önskelista just nu. Den kommer från Ralph Lauren och ger mig stort vill-ha-begär! ÄLSKAR att ha kavaj. Kanske lite kontorsnisse över mig? :)






I natt drömde jag om att jag fick ett nytt jobb, på ett företag i stan. Jag var så sjukt glad! Det bara bubblade inuti mig. Men det gick över fort när jag vaknade. Åh vad jag önskade att det var sant! Vill verkligen inte tillbaka till mitt jobb. Vill göra något helt annat! Men VAD?

Jag ska lägga mig och läsa en stund. Har sovit så illa i natt (och resterande nätter den senaste veckan). Måste försöka hitta energi någonstans ifrån då jag har tusen saker som behöver göras innan lördag. Det ska bakas en del, fönstren behöver verkligen tvättas (har skjutit på det pga att dem inte sopat gatorna här i byn förrän IGÅR!), handla presenter, trimma hunden osv osv. Inte nog med det så händer det massor med tråkigheter inom familjen som gör att jag inte riktigt har ork att ta tag i allt. Jag har verkligen nog med mig själv, men har svårt att bara vara ego när det handlar om familjen. Ibland får man helt enkelt bara bita ihop och köra på. Det är tur att jag inte jobbar nu iaf.

Jag lovar att berätta om resan. Kanske dyker det upp lite foton också! =)





Kvällen ikväll

Fy bubblan vilken dag det vart. Jag är sååå mätt. Har vart så hungrig och sugen på allt möjligt. Tror jag är skendräktig eller något. Magen är så himla svullen (ser verkligen gravid ut!!!), halsbränna, mensvärk och detta sug efter allt möjligt. Speciellt smörgåsgurka. Kan äta direkt ur burken! Haha! Det måste vara Zarah som smittat mig med hennes graviditetshormoner eller något.
Ställde mig på vågen ikväll och fick en chock, men jag gick ut till kylen och hämtade en chokladkaka och tröck i mig. Ångest! :P Nu mår jag illa!

Godnatt!


Att se framåt

Jag ser fram emot livet. Konstig, och härlig känsla. Det känns bra, även fast jag har en panikångestattack precis i denna stund. Jag vet att den inte är farlig. Jag rider ut den och fortsätter framåt.. in i framtiden!


Vet ni?!

Jag tror inte att ni kan ana hur skönt det känns att känna glädje och att få skratta! Det är verkligen underbart och nu känner jag att "varför sökte jag inte hjälp tidigare". Minns inte när jag kände mig så lycklig sist. Trots att kroppen är ur balans så har jag skrattat mer den här veckan än jag gjort på flera år. Det är en galen känsla! Jag hoppas att det får fortsätta åt rätt håll nu :)

Idag har jag fått mycket gjort. Läkarbesök på fm (fortsatt sjukskriven), tandläkare på efm, och direkt efter åkte hela familjen till Norrköping för shopping. Alice har växt så otroligt på längden (95,5cm mätte vi till) senaste månaderna, så jag har lagt undan ALLA jeans. Hon var alltså i stort behov av byxor. Även t-shirts, linnen, shorts, klänningar och skor inhandlades! Blev en del eftersom vi ska resa till värmen på lördag.
Pappan fick betala den här gången, vilket jag tyckte var rättvist ;) Annars är det Alltid jag som handlar allt till Alice, men idag fick han allt vara med och välja :)

Alice vaknade vid 8 imorse och hon var såå trött när vi började närma oss slutet inne på Ingelsta. Jag var bombsäker på att hon skulle somna på vägen hem, men hon gick på övertid istället. Hon skrattade, fnissade, flamsade och hade sig hela vägen hem och somnade ovaggad i sin säng efter 10 minuter! Jag tycker det är otroligt skönt nu när hon slutat sova middag. Den lugna stunden för mig/oss själva på kvällen är mycket värd. Speciellt eftersom det är då jag mår som sämst.
Vi får se när/om jag börjar jobba igen hur det blir. Då går hon ju upp mycket tidigare och kanske får vi låta henne sova en stund på dagis, men inte som vi har det nu!

Jag ska krypa till kojs nu. Ska försöka få tag på en bikini imorgon! Blä! Sånt är mindre kul!!! Wish me luck!

KRAM till er!

Ps. Kolla in bebisAlice! Så söt! Ca 2 veckor ung! Åh vad jag längtar efter en sån plutt!


Längtan!

Jag längtar bort från vardagen. Slippa laga mat (som jag inte orkar göra), städa (orkar inte heller!), hänga tvätt (måste?), gå ut med hunden (måste!). Det ska bli så otroligt skööönt!!! Om en vecka sitter vi i ett varmt land och dricker och äter gott! Utan massa måste! Lovely! :)

Hade för övrigt en av dem värsta nätterna. Sov väl ungefär 1 timma, resten spenderade jag på toaletten och i soffan. Fan vad jag avskyr min kropp! Önskar bara att den var som alla andras! Blä! Ser liksom inget slut när jag är mitt i det.
Det blev en vända till Apoteket så fort jag orkat ta mig upp och nu känns det lite bättre. Men jag måste komma ihåg att fixa det på måndag! Har mycket att göra på måndag föresten. Läkarbesök, tandläkare och lite annat! Avskyr dagar med massa måsten, det är sjukt jobbigt. Men ska försöka ta mig igenom det iaf..

Nu ska jag åka och hämta mat. Hellre det än att laga mat!

KRAM till er!


Att vara trött..

Det här med sömnen håller på att ta knäcken på mig. Fy alltså. Det är tio ggr värre än att ha en liten bebis. Såå långdraget. Jag tänker varje dag att jag Inte ska sova dagtid för då kommer jag nog sova gott på natten, men det slutar med att jag bara ligger och vrider och vänder mig i sängen halva natten och när jag väl somnar är det en enda lång mardröm. Är totalt slut i både kropp och själ. Sover inget på dagen. Går upp 7 och lägger mig 23, men somnar oftast inte innan 1-2. Dem där timmarna med sömn räcker ju ganska långt- om man sover gott. Där är problemet. Måste hitta en lösning. Det hjälper inte att träna osv. Jag har provat allt.
Nu ligger jag i soffan- som en död sill. Ska jag vila lite kanske? Men då kan jag inte sova ikväll. Fasen, Vilks problem man har alltså!?

Kanske kan solen hjälpa mig att må bra? HOPPAS! Nästa lördag åker vi! Som vi längtar!


Vaken

Jag sitter ensam framför tvn och slötittar. Har haft sån jättejobbig ångest i ett par timmar ikväll och det är så jobbigt. Önskar att jag bara kunde gå och lägga mig och sova gott. Ingen ångest, inga mardrömmar. Få vakna utvilad.

Den här helgen har vart den bästa på lääänge! Massa mys, pyssel i trädgården, cykelturer, lekparkshäng, resan är bokad, grillkväll med bästa vännerna, bästa ridpasset för Alice. Älskar när Alice är glad! Hon tyckte verkligen det var jättekul på lektionen idag och så fort vi kom hem skulle hon visa pappa vad dem gjort. Hihi! Så söt! :)

Om 2 veckor åker jag, Alice och Zarah till Turkiet. Det ska bli så galet skönt. Jag läääängtar! 1 vecka utan massa måsten. Inget städa, tvätta, laga mat osv.
Vi ska bo på ett 5-stjärnigt hotell med all inclusive. Antar att jag kommer rulla hem. Jag ska vräääka i mig mat ;)

Nu ska jag kolla på tv!

Godnatt och KRAM


Utedag

Idag har jag och Alice vart ute hela dagen. Vi var nog inte ensamma om det. Så himla fint väder! Deprimerande att det ska bli +2 grader och snö på fredag och lördag dock. Blä! :(

Imorgon är det dagis igen. Det har vart en hel del ledighet senaste tiden (och framåt i tiden också för den delen). Mina dagar är både bra och dåliga. Mest bra. Känns som att jag ibland är nere i en svacka (irriterad och less) men det är inte lika lång uppförsbacke nu. Det är skönt. I natt drömde jag att jag var en av ungdomarna på Utöya. Fy tusan vad hemskt det var! Jagad av en man med en AK5:a (?). Det tog aldrig slut heller. Även fast jag vaknade flera gånger så fortsatte mardrömmen när jag somnade om igen. Jag törs knappt gå och lägga mig :(
På torsdag är det samtal med dr igen. Kanske han har en ny bra lösning. Insomningstablett känns inte som något alternativ längre då det verkar vara beroendeframkallande. Läskigt! Jag har ju haft min dos nu.

På torsdag är det även dags för mig att gå till tandläkaren och hämta min bettskena! Åååh vad skönt det ska bli. Jag längtar!!!

Nu ska jag kolla vidare på dokumentären på Tv...
Godnatt!





RSS 2.0