altanen






Här får ni tjuvkika på den nya altanen! Den är ju snart klar, men det är mycket annat som ska fixas. Tex soldäcket (?), blommor/växter/buskar osv som ska vara runt om och allt annat piff och puff (det roliga!) :)
Dock måste vi vänta på fönsterglaset innan jag kan börja invändigt, men jag har något att se fram emot..

Visst blir det fint? Ni kan ju bortse från allt skräp som ligger överallt. Det är som sagt en byggarbetsplats fortfarande :)



ÖF


Jaha, nyss hemkommen från ÖF. Det var ungefär det jag orkade med idag. Känner mig helt slut. Inte i kroppen men i hjärnan! Men som alltid när jag träffar människor så njuter jag och tycker att det är skoj. Innan känns det bara sååååå tungt. Ungefär som när man ska försöka sig på ett träningspass. Man har ingen lust men när man väl är där så är det inte så dumt, trots allt. Måste vara vår-depressionen som gör att jag känner såhär! Jag älskar ju människor och att vara social!!

Imorgon är det tydligen valborgsmässoafton. Vad nu det ska vara bra för? Vad firar man?
Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag och Alice ska göra. TRÅK! Har ingen lust med något, som sagt, men kanske tar vi oss ut till ön! We'll see!

Har faktiskt INGENTING vettigt att skriva idag. Återkommer!


Besök!


Malin hade gjort blåbärspaj till fikat idag. Hur gott va inte det då?!?!!? MUMS!

Efter besöket i Valla åkte vi till Lasstorp. Jag skulle hämta en grej så det blev bara en snabbvisit. Dessutom sov Alice i bilen så det var ingen idé att packa sig ur. Det var nog bäst så också för det har vart lite sura miner där på senaste tiden. Det har vart barn där lite för ofta, så dom börjar tycka det är jobbigt. Jag kan förstå dom också. Dom har ju gjort sitt på den fronten + att dom (mamma iaf) har tuffa jobb, och då behöver man komma hem till lugnet och samla krafter.
Det blir ju tyvärr inte så mycket lugn för deras del, när dom landar hemma. Är inte något av barnen där, ensam, så är det något/några barnbarn (med). Så nu håller vi oss därifrån ett tag. Även om vi aldrig lämnar Alice där, så tycker jag att det känns elakt. Det är ju ändå deras hem.
Vill dom träffa oss så får dom komma hit, eller bjuda dit oss. Det tycker jag låter mera sunt faktiskt! Jag vill inte vara jobbig. Jag vet själv hur galen jag skulle bli om jag hade människor hos mig heeeeela tiden. Nä tack!!

Ikväll har jag inte gjort mycket... Jag har sorterat alla Alice kläder. Jag blev nämligen klar med byrån idag! ÅH SÅ FIN DEN BLEV! Ska lägga ut en bild någon annan dag.
Det var på tiden. Jag skulle kunna jobba med sånt på heltid. Det är sååå kul att pyssla, fixa och måla (små ytor).
Har lite andra projekt som ligger och väntar. Dom tar jag tag i en annan dag! :))

Nu- PLUGGA!!!



Inte rädd om livet inte...



Behöver jag säga att jag måste vara på helspänn hela dagarna? Hon är helt GALEN!! :)


Valla by day!


Bah! Dagen började bra men nu vände det helt plötsligt. SUCK!!! Blir så trött på folk. Inte konstigt att man helst vill vara själv, hela tiden. Folk verkar tycka det är ok är vräka ur sig precis vad som helst! IDIOOOOT!
 
Vi ska snart fara till Valla och hälsa på. Det var läääänge sen. Alldeles för länge sen så det ska bli trevligt som tusan :))
Dags att göra sig iordning och rasta lite hundar innan avfärd!


ny vecka


Ännu en ny vecka har startat. Helt otroligt vad tiden springer iväg..

Alice kom precis med sina jacka och sina skor, så det är väl bäst att ta på henne det och gå ut i vårsolen!

Kort inlägg!


ensam


Hektisk dag. Det har gått i ett sedan jag vaknade. Har så himla mycket projekt nu så jag studsar omkring överallt och det känns inte som att jag får NÅGOT gjort, även fast att jag vet att jag får det. Dock blir jag lite besviken på mig själv när det känns som jag inte göra något, men jag VET ju att det är såhär. Allt kan inte vara perfekt när man har barn, och jag tror jag har svårt att greppa det. Jag vill ha rent och snyggt men det finns en liten fröken som gillar att riva ur allt ur skåp/lådor/rummet osv osv ;)
Den som är värst på att skräpa ned är Simba. Herregud!!! När vi gick våran långpromenad förut var han såklart med. Han lunkade efter till en början men sen spurtade han om och kastade sig in under en stor gran och la sig. Vi gick förbi, och efter en stund kom han farandes igen, med barr, grenar, smuts och jord. Jättetrevligt.
Jag försöker borsta av honom så gott det går, men det är inte lätt med den där pälsen! Allt följer med in! Jag dammsuger MINST en gång om dagen. Det är helt galet!!! :P

Sitter och väntar på att Alice ska vakna. Vi har haft främmande på efm och hennes efm-lur blev alldeles för sen, så nu kommer hon nog vara vaken halva natten. Det gör inget. Jag är ensam hemma och jag ska nog klara av det. Alice har väldigt lätt för att komma tillbaka till sina rutiner som tur är så det bekymmrar mig inte så mycket.
Hon är så himla duktig. Hon sover sina 12 timmar nattetid och jag är verkligen utvilad när jag går upp. Det är hur skönt som helst! Vi hade en tid med tandsprickning och superförkylning som gjorde att det inte blev som vanligt men nu är vi tillbaka i den "vanliga" rutinen! :)

Ska väcka lilla fröken och sen bege mig in till stan och handla mat. Jag har ingen ork att laga något ikväll!


hundbur säljes



En Dogman Professional Canvas-bur. Bara använd ett fåtal ggr (som ny!!)
Jag tror att det är den största modellen. Hör av dig om du är intresserad! :)




Fyndat på Sandbäcksgården


Har nyligen kommit hem från stan. Det var utförsäljning av barnkläder, skor och leksaker i Sandbäcksgården idag (och imorgon). Där kan man verkligen göra FYND! Speciellt om man ska köpa åt en nykläckt liten! Det är kläder som inte ens är använda och sååå fina, för bara några kronor.
Jag har också gjort några fynd, trots att jag köper i lite större storlekar.
Bland annat så hittade jag ett par jättefina gummistövlar för 20 kr. Lagom pris tycker jag. Dom såg knappt använda ut dom heller. Iofs så var det bara storlek 20 på dom. Dom passade perfekt på Alice. Hon blev jätteglad när hon fick ett par egna! Hon går nämligen och hämtar mina så fort dom står framme :P
Jag börjar ana att lillan kommer bli lika sko-tokig som sin mor. Det ligger nämligen skor i hela huset när hon har vart i farten. Hon älskar att släpa runt på dom, titta på dom, pilla på dom, suga på dom osv osv! SÖTNÖT!! :)

Fick ihop en hel ICA-kasse med kläder. Sammanlagt gick det på strax över 100kr. Det är BRA! Billigare än att gå till Lindex/Kappahl/HM/Åhlens! :) Minst lika fina dessutom!

Kastar in liten bilder senare idag, nu står det RENSNING på schemat. Måste göra plats åt alla kläder och skor jag har pulat in i vår klädkammare. Kommer nämligen inte in där längre :P



Glass


Konstigt. När jag var gravid med Alice var jag jämt och ständigt sugen på glass! I stooora lass! 
 
Idag sprang jag in på ÖoB och skulle köpa balsam, men jag kunde inte låta bli att gå ut ur affären utan en glass - i SNÖSTORMEN! Jag var sååå himla sugen!
Den unga killen i kassan tittade snopet på mig och frågade "Köper du glass när det snöar ute????"
Hahaha! Glass är gott!! Jag gillar att gå emot strömmen, svarade jag! Han bara skrattade åt mig! :)

Kan påpeka att jag fortfarande är sugen på glass. Borde ha köpt med mig mer hem!
Jag är väl inte riktigt som alla andra... tack o lov :)




ta vara på varje minut!


Nu är jag hemma igen efter en sväng inne i stan. Mycket trevligt. Har sett konstiga sidor som jag aldrig har sett tidigare. Spännande värre!!! Intervjun gick bra. Jag tror bestämt att hon gillade mig MASSOOOR! Jag har absolut rätt kvalifikationer för jobbet, men det återstår ännu en intervju om jag "går vidare". Och det vet jag inte förrän om ett par veckor, om jag ska på.
Jag har faktiskt sökt några andra jobb också. Söka kan man alltid göra :)
 Har fått höra ett par ggr senaste året att jag är så svag och att jag tycker så synd om mig själv hela tiden. Det är inte alls sant. Jag kämpar på så gott jag kan. Och det finns ingen annan än jag själv som vet om ALLT som jag vart med om (nej jag har faktiskt inte ens berättat hälften för NÅGON!!) så att döma mig vore dumt. Jag vet att livet är tufft, och för vissa är det tuffare än tuffast, men det spelar ingen roll. Man lever bara en gång. När man får barn inser man att man måste ta tillvara på varje minut, för tiden går skrämmande fort! Så det försöker jag göra. Spelar ingen roll om jag är deprimerad. Jag ska försöka göra mitt arbetsliv liiite roligare iaf. Om så för en kort tid- men det är alltid något!

Nu ska jag ta en fika med killarna! Det är jag värd- minst!!!

Arbetsintervju


Håller på att förbereda mig inför arbetsintervjun som ska äga rum i efm. Är konstigt nog lite nervös. Jag brukar inte vara det men jag känner mig inte alls påläst. Jag har dessutom ALDRIG vart på någon arbetsintervju.
Sist jag fick ett jobb (för mer än 6 år sedan!!!) ringde min chef och frågade om jag ville jobba lite extra. Jag behövde aldrig intervjuas då, eller tidigare. Det var bara att kasta på sig jobb-kläder och sätta igång :) Och så fastnade jag ju på MT och har vart där sedan dess. Har haft riktigt roliga stunder där trots mycket slit. Men nu vill jag verkligen ha något nytt och jag tror att det här kan vara en bra början.. Bara jag får arslet ur vagnen och tar mig bort från MT så tror jag att det blir lättare!
En arbetsintevju blir ju en rolig erfarenhet. Känns spännande!

Dags att leka lite... :)

shopping!


Igår gick vi in på HM en sväng när vi var i stan. Jag gjorde några klipp. Däribland denna UNDERBARA klänning som jag suktat efter såå länge! Det var rea så jag kunde inte låta bli. Den ropade efter mig :))
Dock fanns den inte i XS som jag hade behövt, men den får duga i S också! Den var väldigt kort ändå så det kanske var tur det :)



Nu ska jag bara hitta ett bra tillfälle att använda den också :)

Jag var också inne i den nya barnbutiken på Fredsgatan. ÄNTLIGEN har det kommit en butik som kan kokurrera med leksaksaffären bredvid Guldfynd. Det var verkligen på tiden. Priserna behöver pressas lite! Det fanns väldigt mycket fint där, och jag vet flera saker som Alice önskar sig i ettårs-present ;P
Jag passade faktiskt på att köpa två presenter till henne. Det är ju snart födelsedags-dags så det är bra att börja förbereda lite i tid. Annars står man där som ett fån några dagar innan!

Dags att roa lillan som fortfarande är SUPERSNORIG och gnällig! Stackars liten :(


Butik Stylish- Tävling!




Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!



Vad heter osten?


Hushållsost tror jag bestämt är lillfrökens favorit. Igår morse var hon så hungrig att hon inte orkade vänta på gröten som jag höll på att göra i ordning, så hon högg in i osten.







Förresten så premiär-fikade vi på altanen idag. P jobbar som en tok med det där. Han till och med nästan hoppar upp ur sängen när klockan ringer (HAN STÄLLER KLOCKAN!!). Jag har aldrig vart med om maken. Han har liksom knappt inte ens tid att fika och äta. Men men, det är ju kul att han har något att göra. Måste passa på nu när vi är hemma samtidigt :) Den är inte helt klar ännu. Det tar ju sin lilla tid när man är perfektionist. Det gillar vi ju iofs. Golvet är lagt och nu håller han på och bygger trappan på ena kortsidan. Sen ska väggen upp på långsidan innan vi kan beställa glas dit. Det blir sååååååå himla fint, och SKÖNT! Verkligen värt varenda krona!



Såhär såg det ut igår! Cessie hjälper självklart till. Hon skäller ut grannarna som också håller på och bygger. Vad det nu ska vara nödvändigt för. HMM!

Dags att laga mat. Är lite efter i tidsschemat idag då Alice och jag har haft en mamma-dotter-mys-dag på stan. Lyssnat på indianer som spelat musik i alkisringen (vad heter stället på riktigt?) och sen har vi shoppat lite och ätit glass. Alice var glad hela tiden, tills jag parkerade henne i bilen. Då började gnället igen. BLÄÄ! Vill att hon ska bli frisk NU! Börjar tro att hon är allergisk mot något... Det går ju aldrig över :(

Som sagt, mattime nu...



jag orkar inte!!!


JAG ORKAR INTE!

Är så sanslöst trött på allt. Missförstå mig rätt. Jag älskar Alice över allt annat på denna jord, och det är inte hon som är jobbig på något sätt. Men jag är så trött på livet. Allt känns överjävligt och jag bara gråter eller är arg hela tiden. Jag är så trött på det. Vill vara glad och lycklig. Jag har allt man kan drömma om, men ändå så mår jag såhär?! Det är orättvist och jag har verkligen svårt att se på framtiden. Allt ger mig stor ÅNGEST! Vill bara vara ensam med mitt barn och aldrig mer träffa någon, behöva jobba eller ens lämna tomten!!!

Skitliv!!!


Nyklippt=UNDERBART!


Jag håller på att bli tokig här. Har försökt få igång den externa hårddisken, för att kunna lägga över alla bilder på den istället. Jag har sjukligt mycket kort på min dator och jag är LIVRÄDD att den ska paja nu. Det brukar ju vara vid sådana här tillfällen den säckar ihop. Men iaf, nu vägrar den funka. Inte på min dator och inte på P's. SÅ TYPISKT. Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet. Har inte råd att fixa något annat heller. Det får vara såhär så länge helt enkelt!

Idag har jag vart och klippt mig. Jag har ju världens bästa frisör-kompis. Hon vet precis hur jag vill ha det, och dessutom så har hon ju öga för färger osv. Endel frisörer har ju noll koll. Sådana ogillas!
Iaf så har jag blivit av med ca 1 dm hår, och om några veckor ska det färgas- ÄNTLIGEN!!! Det kommer bli som sist, massa slingor! Åh vad jag längtar. Jag trivdes såååå bra i det. Är redan sjukligt trött på att behöva blondera utväxten en gång i månaden. Håret blir verkligen superrisigt av det- det är min mormors syster ett bevis av. Hon har inget hår kvar alls knappt! Hon har färgat sen hon var ung. Uschaaa, det ska inte få hända mig!! :S

Nej, har inget kul att skriva idag. Ska fortsätta med mitt!



Dockan leker!



I väntan på att få gå ut och leka, leker hon med klossarna inne. Se så kul man kan ha!!! :)
Stunder som dessa ger mig kraft att orka ta mig vidare ♥


14 april 2010


Ännu är en dag till ända, och jag är helt slut. Känns som jag blivit överkörd av ett tåg, typ..
Förkylningen vill fortf inte ge med sig. Ikväll kände jag mig febrig igen, och Alice kändes varm så hon fick lite alvedon. Jag vill verkligen att vi ska bli friska nu. Jag ser nästa fram emot dessa regn (eller snö?)-dagar som vi har att vänta oss till helgen. Då behöver jag inte få dåligt samvete för att jag/vi stannar inne iaf..

Har börjat med ett nytt projekt här hemma. Säger inte vad men det kanske kommer bilder inom en snar framtid! Spännande värre ;)

Förresten har det hänt en annan superkul grej. Den tänker jag inte heller berätta om förrän jag vet exakt hur det artar sig, men det kommer bli SKOOOOJ!!!! :))

Nu är det sängen som gäller, är trööött!!

Puss o godnatt!

Min dag idag...

Har haft en lugn men ack så gnällig dag. OJOJOJ! Antar att det är denna extremt jobbiga förkylning som ställer till det. Den vill aldrig försvinna. Lillstrumpans näsa är helt förstörd eftersom vi måste gå och torka hela tiden. Näsfridan var kanonbra när snoret var kvar i näsan, men när det rinner, som nu, funkar det inte någe vidare faktiskt. VART KOMMER ALLT SNOR IFRÅN?

För det första så vaknade Alice kl. 06.40!!! Har nog aldrig hänt tror jag. Hahah! Då skulle vi tydligen gå upp men jag vägrade. Trodde på allvar att hon var sjuk IGEN då. Men vi låg och mös (myste?) i sängen fram till 8. Hon ville ju mest leka och till slut fick hon röjja runt lite på egen hand. Jag låg kvar och lyssnade och funderade på livet. Så skönt så!

Sedan har jag bara tagit dagen som den kommit. Tagit 2 långpromenader i vanlig ordning. Suttit ute i solen och ritat. Ja, knäppt men jag fick ett ryck. Var näst intill tvungen. Behövde hitta olika lösningar på trädgården så det bästa är att rita (och sudda!). Blev inte klar för Alice vaknade när Cessie fick ett idiot-ryck och skällde ut några barn som kom och ville sälja majblommor. Suck! DUMMA HUND! Jag får alltså fortsätta på ritningen en annan dag.

Ikväll kom Björn i vanlig ordning. Känns nästan som att han tillhör oss lite. En i familjen liksom. Trevligt! Vi fikade och sen gick vi promenad. Pernilla kom också. Hon hade tråkigt tydligen. Hon hade vart på UL igår. Jag drömde mig tillbaka. Känns som det var flera år sen... Tiden går läskigt fort!!!



Fick en rätt så häftig bild på Alice öga idag. Husknuten speglar sig i hennes blå ögon! UNDERBARA BARN!!
Den som inte har barn vet inte vad kärlek är! ♥



Ajaj!


Ligger i sängen med världens huvudvärk. Vet precis vad det beror på. URK! Och denna förkylning vill aldrig gå över. Hela natten i natt låg jag och torkade ut i halsen så imorse när jag gick upp fick jag inte fram ett knyst. Så har det vart senaste veckan. Och jag hostar som en tok och näsan rinner. Vill bara bli friiiiisk! Stackars Alicen är likadan också! Det är lite synd om oss! :)

Var iaf in till stan en sväng på efm. Skulle lämna bilen till pappa så jag passade på att springa in i lite butiker. Alice växer så det knakar. Byxorna som vi köpte förra månaden är redan för korta (undra om hon ska bli lång som sin far?) så byxor var prio ett! Det blev 4 byxor, en body och en keps. Det var rea också så det blev inte så fasligt dyrt. Me like! Rea på rea. Sånt är toppen! Köpte bland annat dem här byxorna! Vårfiiiiint ska det vara!



Nejdu, mitt huvud sprängs snart. Måste fixa lite pappersgrejer så det löser sig med bilen, sen blir det nog ett avsnitt av antigen Arga snickaren (jag är fortfarande lite småkär i Anders) eller PH. Kan inte välja så kanske blir det båda :)

Imorgon ska jag VILA! MÅSTE bli frisk NUUUU!!

Puss o godnatt

Tävling igen :)

 



Jag är med och tävlar om en Baby Björn Comfort carrier hos En mammas dagbok. Tävla HÄR du med!



Alice i en söt klänning




Zarah- känner du igen klänningen? :)
Den passar perfekt på Alice nu. SJUKT SÖÖÖÖT!!!! TACK! <3



Kalasgott!!


Måste tipsa om en helt underbar blogg jag råkade snubbla in på!
Jag ÄLSKAR ju allt som kallas fika, efterätt, dessert, kakor, bullar osv osv...
kalasgott.blogg.se har MASSA goda recept + helt fantastiskt fina bilder!
Gillar man inte att baka, så lär man börja med det efter att ha vart där inne och kikat runt!

Titta in och NJUT!


trååkkväll!


Insåg precis att jag missat sista avsnittet av Solsidan! HUR LYCKAS MAN??????
Sitter hemma själv. Eller nja, nu ljög jag. Alice ligger inne i sitt rum och sover gott. Vovvarna och katten ligger bredvid mig här i soffan! Så helt ensam är jag inte, men jag har ingen att ha djupa disskusioner med.

Vaknade upp utan röst imorse. Tillbaka på ruta 1. Alice är också superduperförkyld och jag vaknade av att hon hostade massor. Men det har vart lugnt under dagen. Bara massa grönt snor som rinner. Näsfridan och papper är hennes nya hatobjekt. Tycker så synd om henne :(
Vi vaknade vid 8 imorse, men somnade om runt 9.30 och vaknade klockan 12!!!!! Alice och jag låg sked i soffan och kollade på Boy A (den är bra FÖ) men jag har sett den tidigare så jag blundade en stund (läs: några timmar). Det var skönt. Båda två var MYCKET piggare när vi vaknade upp vid lunch. Underbart!

Men vi hoppas på att vi är ännu piggare imorgon. Har inget planerat, vilket är skönt. Minst en lång promenad blir det iaf- varje dag! Hoppas på lite sol. Kanske orkar jag börja slipa byrån som står ute i garaget. Men väntar nog tills på söndag då det sägs att han ska komma och hämta sina grejer. HOPPAS HOPPAS! Då får jag lite mer utrymme. Man kan knappt gå in och vända som det ser ut nu. BLÄ!

Ostbågarna är slut, likaså glassen! Vad ska man nu hitta på att gnaga på?
Ska nog bädda ner mig i sängen och kolla på Solsidan! :)

Pusshej!


Alice 10 månader den 2/4 2010


* Väger 8315 g och är 72 cm lång
* Använder 74/80 i kläder. Byxor är nästan ett måste i 80 nu!
* Går BRA sedan en månad tillbaka ungefär
* Äter gröt + macka vid 10-11, en halv burk mat + en halv burk fruktpuré till efterrätt till lunch vid 13-14, en frukt till mellis vid 15, oftast vår mat till middag (eller en halv burk) vid 17, 240 ml päron-välling till kvällsmat vid 19-19.30. Mellan måltiderna kan det bli lite fika. Kex, kaka, majsbåge och fruktjuice att dricka till exempel.
* Sover från ca kl.20-09, utan att vakna!
* Sover 2 naps om dagen. En vid lunch ca 20-30 min och en längre på efm. Ca 60 min.
* Förstår mycket av det vi säger, men säger oftast inte mer än mamma och pappa, nejnejnej och ojojoj.
* Älskar att kramas och pussas (och bitas)
* Har fått två tänder i underkäken
* Är väldigt livlig och blir lätt rastlös när det inte händer något. 
* Älskar att åka vagn fortfarande (sedan två veckor tillbaka är SITTDELEN på!) men går helst!
* Sover som bäst ute i vagnen!
* Är en riktig pappagris! Älskar att busa med honom. Speciellt att leka kurragömma!
* Kastar allt hon får tag i. Inget får ligga på bordet!
* Är extremt envis och blir arg om hon inte får som hon vill (hennes pappa säger att hon brås på sin mor)
* Tycker att killar/män (spec sånna utan hår!) är superläskiga!
* Älskar att känna på, och äta, snö!
* Dansar så fort hon hör en låt spelas på radio/tv
* Kan leka själv inne på sitt rum, eller i vardagsrummet, en stund, utan att sakna mamma och pappa.
* Älskar att leka med mammas nycklar!
* Tycker inte så mycket om att åka bil. Vill hellre springa omkring eller klättra runt!
* Älskar att riva och slita bland tidningar. Helst innan man hunnit läsa igenom dom! *morr*
* Hatar när man ska snyta henne. Gallskriker så fort hon ser en pappersbit eller en trasa! Stackars tösen!

Det var allt jag kom på nu... Lägger säkert till mer efter hand :)

GODNATT!!


bvc-besök


Den här veckan var studierna desto mer intressanta. Förra veckan gick käpprätt åt skogen. Dels pga att det var så sjukt ointressant, men också för att både Alice och P var sjuka. Nu är det ju dock min tur att vara sjuk (plus att en ny omgång har kommit till A och P, men utan feber denna gång=mindre gnäll) men jag har ändå lyckats få ihop 7 av 10 frågor, så det artar sig! Tack och lov!

Idag var det dags för Bvc igen! Det var ju hela två månader sen vi var där sist. P följde med idag också. Utan att jag bad eller frågade! Han har ju lite att ta igen. Tycker det är så himla kul att se hans roll som pappa- världens bästa pappa!!!! (och sambo!) Jag hoppas det håller i sig för jag inser nu att jag aldrig skulle orka med en kris igen. Jag har en hel del att ta tag i när jag orkar. Eller så borde jag ta tag i det redan NU så att jag KAN orka med resten av livet. Ska inte gå in på några detaljer här!

Alice vägde 8315g och var 72 cm lång! Stora lilla tjejen! Hon visade Anette (vår sköterska) att hon kan gå, klappa händerna, vinka och gripa saker med pekfinger och tumme. Anette sa att barn "ska" kunna resa sig i den här åldern. Haha! Hmm... Minns inte exakt men jag tror Alice var 5 månader när hon reste sig!
Kurvorna var perfekta- som alltid! Känns prima! :)

Läste lite ur min blogg från förra året.
Idag för ett år sen var jag hos BM. Jag var då i v.34!! ÅHHHH! Fick sån där superdupersaknad av graviditeten igen, och magen! Inte för att jag vill ha Alice på insidan av kroppen. Hon är ju alldeles underbar här ute, också, men ändå! Det var ju så sanslöst mysigt. Speciellt dom sista 20 veckorna! :)

Nehe, nu kallar sängen och senaste avsnittet av Arga Snickaren! Jag är hemligt förälskad i Anders! Tycker att han är störtskön och en kille helt i min smak! :)



Maxmorra!



Jag tävlar om ett härligt vårpaket som innehåller 7 underbara plagg i valfri
storlek från Maxmorra hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!



Bleka analen?


hahaah! Jag höll på att ramla baklänges när www.finnjonna.bloggspot.com skrev om analblekning igår!
Gå in på hennes blogg och LÄS!


Hudvård-träff


Den 18/4 kl. 15.00 kommer Annelie Göthe hem till mig för att visa hudvårdsprodukter från Mary Kay.
Jag har aldrig använt några produkter därifrån själv, men jag är intresserad och det ska bli intressant att se vad hon har för smått och gott med sig. Jag har vintertid väldigt torr hy så jag hoppas hon tar med sig något som kan råda bot på det.
Är ni intresserade av att komma och vara med så hojta! Hon vill gärna att vi är 4 st så jag måste skramla ihop lite folk :) Jag bjussar självklart på fika under/efter visningen! :)

Nu är det sängen som gäller!


RSS 2.0