Juliet

Om det är någon sim känner för att gråta en skvätt måste ni lyssna på Chris Medina- Juliet! Om my god vilken fin låt! <3

Ha en härlig vecka fina ni!


Bloggläsning

Jag bara äääälskar Magdalena Graafs blogg! Hon är lättsam, rolig och öppen! I love it! Mer sådana tack!
Om ni inte redan läser, så göör det bums! :)

KRAM


Hmm...

Allvarligt?!?!


Hatar!

Jag hatar ljudet av när någon klipper naglarna med en nagelklippare. Fy 17 alltså! Det kryper i hela kroppen och jag vill bara hålla för öronen! Fobi tror jag det kallas...

Finns det något ni hatar? :)

KRAM!


Lugnet

Ett lugn har infunnit sig i min kropp. Mycket tack vare några kloka rader jag läste nyligen. Jag läste dem inte bara- jag verkligen begrundade meningen och tänkte på innebörden. Viktigt!
Drömmar måste man få ha- men det är ju så himla viktigt att ta hand och uppskatta det man faktiskt redan har.
Jag har allt. En man, barn, djur, hus, jobb, bilar o motorcykel och tusen fina saker! Det är inte alltid man är nöjd med det man har, men just nu känns det för jäkla bra alltså!

Imorgon väntar jobb, så det är dags att försöka slå igen dem små blå :)

Natti o Kram


Det okända

Jag sitter i soffan och tittar på Det okända. Håret reser sig på kroppen vissa stunder. Huh! Det har kommit en och annan tår också. Kan inte rå för det när det är barn inblandat. Så sjukt känslig!

P har väldigt svårt att vända dygnet på helgerna (han jobbar ständig natt, 4 nätter). Iom att han är hemma med Alice på måndagar måste han vara vaken dagtid då och vissa måndagar har han väl inte haft så väldans mycket energi.
Igår kväll (midnatt) gick han och la sig med mig, sen gick han upp vid 4. På fm såg jag att han började bli jättetrött. Han bad mig väcka honom efter en timma, och det gjorde jag, men han sover fortfarande. Haha! Vet någon som kommer ha tråkigt i natt ;)
Det måste vara extremt påfrestande för kroppen, men det har han valt själv. Fast förut jobbade han 5-skift och det tyckte jag var 10 ggr värre. Olika schema varje vecka och mycket huller om buller! Tack för att vi slipper det!

Nu väntar Alfons på att få gå ut så jag ska väl göra min plikt. Blir hund-fri i ett par dagar nu i veckan och det ska bli skönt. Har dåligt samvete då jag inte orkar (pga hälsan) gå någon längre promenad. Ikväll gör örat ont igen och halsen ska vi inte tala om! Får lida för den liiite längre promenaden jag tog med barn och hund tidigare idag! Förstår inte hur man kan vara sjuk så här länge! Antar att det är den där mycoplasman som spökar i min kropp. Den kommande veckan ska jag tjata mig till ett bättre svar hos dr!

Nu- UT!

Kram

Ps. "Det största man kan göra är att förlåta"... Kloka ord!


Kalastider!

Hej kära ni!

Alice och jag har precis kommit in efter en långpromenad med Alfons. Burr, det var riktigt kallt och ruggigt ute. Hade man sluppit blåsten hade det nog vart skönare. Jag hoppas inte mina öron tog skada av den här promenaden.. Återstår att se.

Nu är det bråttom här. Vi ska iväg och fira lilla Luwa (Alice kusin) som fyller 4 år idag! Alice har sett fram emot det jättemycket då det var länge sen dem sågs. Vi ska slå in paketen först och sen göra oss i ordning. Lunchen är intagen så nu får vi gotta oss i Sussis goda bakverk hur mycket vi vill!

Ha en skön eftermiddag fina ni!

Kram!


Redan helg igen!

Fredagen är kommen. Jag tycker inte det är annat än fredag och söndag. Veckorna bara springer förbi!

Helgen är helt oplanerad. Det blir så när man är sjuk. Jag törs inte planera in något för då mår jag sämre när man gått och längtat efter att få göra något. Det bästa är att vara impulsiv, då behöver man inte bli besviken.

Det blev inte mycket sömn i natt. Eftersom jag sov så mycket igår så kunde jag ju såklart inte somna på kvällen. Sista gången jag tittade på klockan var den 02.50. Och sen ringde klockan vid 7 igen. Däremellan var jag uppe 2 ggr (kisspaus + släppa ut katten)
Men det ska nog gå bra ändå. 4 timmars sömn är absolut överkomligt, men mindre än det så blir det jobbigt.

Jag sitter nyduschad i soffan. Det blev så dumt. Jag försöker undvika att duscha på morgonen/fm eftersom jag har problem med hälsan. Framför allt öronen som är väldigt känsliga! Det är inte så smart att gå ut med blött hår (tar hundra år innan det torkar, såå tjockt!!) så jag blir nästan alltid sämre efter att ha gjort det, men idag var jag tvungen eftersom jag ska iväg snart. Jag har alltid mössa, och i bland även luvan på jackan över, men det tycks inte hjälpa eftersom jag har åkt på öroninflammation 2 ggr på 1 månad.
Jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre nu. Ska torka det så mycket det går innan jag går ut iaf!
Föresten hade jag sååå ont i halsen i går kväll. Var tvungen att ta Alvedon men det hjälpte inte. Varför är det alltid värre på kvällen och morgonen? Det är alltid så! Nu känns det ok igen! Konstigt det där.

Måste slå in paket nu och göra mig i ordning!

Ha en fantastisk fredag!

KRAM


Hej mitt i natten


Dagarna går.. Idag har jag nästan orkat med det man bör på en dag. Det betyder att penicillinet har börjat verka och att jag kanske kan få bli helt frisk snart?!
Jag gick som vanligt upp med Alice i morse, och gjorde henne redo för dagis. Pappan i huset kom hem från jobb och skjutsade henne dit direkt. Så himla skönt att slippa behöva ge sig ut, speciellt när man inte mår bra. Sen kom han hem med god frukost. Det har han iofs gjort varje morgon den här veckan :) Nybakad baguette med fyllning. Idag blev det med skinka. Så sjukt gott! Kanske inte det nyttigaste, men det struntar jag i! Brödet är alldeles krispigt på utansidan, men sååå färskt och gott inuti. Alldeles perfekt! Visst är P underbar?! :)

När P gick och la sig vid 9 så tänkte jag passa på att vila en stund... Jag vaknade 12.30. Behöver jag säga att jag behövde den extra sömnen?! Jag mådde såå mycket bättre när jag vaknade efter lunch. Inget halsont och pigg som en nötkärna!

Sen har dagen bara rullat på. Jag städade av lite här hemma. Bland annat toaletten, som inte blivit rengjord på gud vet hur många veckor. Jag har bara bytt handdukar och torkat lite på handfatet.
Hur ska man kunna bli frisk om man går in och "tvättar" sig i ett smutsigt badrum?! Blä, verkligen sjukt äckligt!
Allt åkte ut. Alla handdukar åkte in i tvättmaskinen, och sen skurade jag på i godan ro. Och tandborsten åkte i soporna- nu SKA JAG BLI FRISK!

Sen blev det matlagning. Basilika och vitlöksmarinerade kotletter, med hasselbackspotatis och örtsås.

Jag har ett par recept som jag ska orka skriva ned. Riktigt smarriga!

Jag är en sådan person som testar mig fram när det gäller matlagning och bakning. Recept är absolut inget för mig. Jag kan läsa recept men det slutar alltid med att jag byter ut massa ingredienser eller gör på mitt egna lilla vis i alla fall. Det brukar bli godast så, jag behöver oftast bara lite vägledning eller tips!

Oj, nu fastnade jag bland alla snygga vårkläder som börjar synas på alla hemsidor. Finns sjukt mycket fint och det är just en butik som jag önskar fanns här i stan! Mycket populära kläder och till BRA priser. Tex den här fina tunikan/klänningen. Enkel och såå fin!



Kanske skulle man se om man kan få öppna den butiken här? Nej, nu far drömmarna iväg alldeles för långt...
Det är dags att bege sig till sängen :)

Godnatt!



En ny dag!


Åh, idag känns allt sååå mycket bättre. Ja, nu tar jag väl i lite. Hälsan är inte alls bättre sen igår, men psykiskt så känns det som att det har vänt lite. Mera positiva tankar i mitt huvud gör att jag får lite mer energi. Kanske kan jag orka gå runt kvarteret med vovven idag? Han behöver det, så jag ska försöka, i ett lugnt tempo så klart!

I morse ringde jag till VC för 4:e gången på 1 vecka! Haha! Stalker?! Jag? Nejdå ;)
Jag blev i alla fall sjukskriven veckan ut, UTAN att behöva komma dit och träffa en läkare. ÅH så skööönt att slippa sitta där och vänta. Nu hoppas jag verkligen att jag kan hinna bli frisk till nästa vecka så jag kan få börja jobba igen. Så himla tråkigt att sitta här ensam och inte ha varken ork eller lust att göra något. Jag behöver träffa människor, prata och skratta. Håll tummarna för mig!


Jag har fastnat lite inne på Familjeliv nu på förmiddagen. Det finns så mycket trådar att läsa, och till slut så tittar man på klockan och den har verkligen sprungit iväg...
Något som jag fastnade för är alla dessa diskussioner om att få barn/syskon tätt. Hur kommer det sig att det är så populärt? Ingen i min närhet har väntat tex 2 år eller mer på att "skaffa" syskon.
På ett sätt förstår jag. Hade mitt liv sett annorlunda ut så hade Alice säkerligen haft MINST ett syskon redan. Redan 2-3 veckor efter förlossningen så drömde och längtade jag efter en ny graviditet, förlossning och syskon.

Men när jag tänker tillbaka nu, så är jag SÅ HIMLA glad över att vi inte har "skaffat" syskon till Alice. Dels för att man läser så mycket om familjer som har tätt mellan barnen som har så extremt jobbigt, men också för andra praktiska saker. Jag vill slippa syskonvagn (då behövs det stooor bil, större plats att förvara vagnen på osv), två blöjbarn. Nu börjar Alice bli så stor att hon klarar nästan allt själv, som att ta på sig kläder, duscha, äta, leka. Visst får vi så klart hjälpa till, men inte alls på samma sätt som för ett år sedan. Tanken på att vi skulle haft en 1åring nu också gör mig helt slut. Vi skulle säkerligen klara av det, det gör man alltid i alla situationer, men frågan är hur man skulle må innerst inne?!
Man älskar alltid sina barn, och tiden man har med dom, men GUD vad skönt det är när man har haft fullt ös en hel dag och man sätter sig i soffan med en kopp varm choklad och bara pustar ut. Eller när man kan åka till affären och handla mat/kläder/vad som helst, ensam. Eller ta en lång promenad med vovven utan att någon hänger i benen eller springer efter som en svans. Att kunna tillåta sig att göra något eget en stund varje dag, utan att det där samvetet gnager inom en. Det är så himla viktigt. Den där lilla egna tiden som är så guld värd. Den hade inte vart möjlig i samma mån, om vi haft fler barn. Det är sanningen. Jag skulle nog inte orka, helt enkelt.
Jag har fortfarande svårt att göra saker på egen hand, men jag GÖR det. Dels för att jag vet att jag måste, för att vara en bra mamma (jag känner det), men också för att lära mig att släppa kontrollen lite. Kontrollfreak som jag är!
Det som är mest positivt med det är att P har växt enormt som person, och pappa! Det är lika fantastiskt att se honom utvecklas i sin roll som att se Alice utvecklas :)

Syskon, ja... OM det blir syskon någon gång får framtiden utvisa. Vägen dit kan bli lång för oss, och ännu är vi inte redo. Just nu njuter vi av varandra.

Oj det här blev långt. Jag skrev samtidigt som jag pratade i telefon också. Multitasking va!?

Nu längtar Alfons ut, och sen ska jag sätta på mig solglasögonen och fara in till stan och hämta ut mer medicin! Kanske köper jag med mig några semlor (med vaniljkräm i) hem. Det är jag värd när jag är sjuk tycker jag :)


Hoppas att NI mår bra och att ni har en fantastisk dag i det dystra vintervädret! Ikväll/i natt skulle det tydligen komma snö! Återstår att se!

KRAM!


Vad är det för fel?

Det förra inlägget skrev jag i förrgår, eller om det var igår? Dagvill så det heter duga!

Peter lämnade Alice på dagis i morse och på tavlan stod det att det går magsjuka, vattkoppor och ögoninflammation på avdelningen. Yey! Det sistnämnda har vi ju redan är hemma, och vattkopporna väntar vi på (14 dagar idag sedan Jeppe var här och lekte) så det här kan ju bli en intressant vinter! Jag har nästan i stort sett vart hemma sedan i slutet på september. Om jag inte missminner mig så har jag jobbat 2 hela sammanhängande veckor (nej där ljög jag, det var en fyradagar-vecka och en vanlig) och sen har det bara blivit strödagar. Jag är sååå less på att vara sjuk nu! Behöver jag säga det en gång till? :)

Fredagen det 13:e har passerat också! Tack för den. Det var en av dem värsta dagarna i mitt liv. Så sjukt deppig och ledsen var det länge sedan jag var. Tårarna bara sprutade! Gick inte att få stopp på.
Slog på tv:n- grät, gick ut med vovven- grät, åt frukost- grät, P öppnade munnen och sa något (spelade ingen roll vad)- jag grät. Jag tittade på Alice och började tänka massa konstiga tankar (tänk om hon skulle dö???) och jag störtgrät. Hela dagen höll det på och jag var sååå trött på kvällen!
Alltså, det går inte att förklara för någon som inte vart där.. Goda tankar förvrängs och hur man än gör så blir allt negativt och dystert och man bara gråter. Antar att det kallas depression?! Men jag är för svag för att tala om det för läkaren. Vem vill sitta och gråta framför någon man inte känner? Bitihopbitihopbitihop skriker någon inom mig!? I try!

Nog om det bittra...

Såg ni föresten Idrottsgalan igår? Riktigt skoj att Rolf-Göran Bengtsson vann Jerring-priset! Såå värd det! ÄNTLIGEN blir en person inom hästsporten hyllad! :)

Nu ska jag försöka vila lite till innan jag ska hämta lillan. Är så nyfiken på hur det har gått idag. Jag glömde skicka med hennes filt när dom for i morse, så sovstunden kan ha blivit rubbad, men det är inte hela världen. När hon börjar så sent så behöver hon inte sova middag. Hon har haft sin filt sen dag 1 (och innan hon föddes sov jag med den så hon skulle känna igen lukten och känna tryggheten) så den kan vara svår att släppa, men det ska nog gå bra! :)

Lovely tisdag!




Måndag idag!


Om du tänker dig att du har gråtit i 5 år i sträck.... Ungefär så ser mina ögon ut idag! Sååå svullna! I natt vaknade jag av panik- fick inte upp ögonlocken! Det är verkligen såå obehagligt. Jag famlade mig upp och in till toaletten och försökte tvätta rent ögonen med ljummet vatten. Det är så svårt när gegget sitter i fransarna. Till slut fick jag bort det och kunde traska tillbaka till sängen igen.
Idag känns halsen värre än igår. Men som jag sa- nu när jag äter penicillin blir jag målet för ALLA baciller som är här hemma! Blä :(

Sitter och värmer mig framför brasan.. Alfons verkar inte vilja gå ut idag. Han sover som ett litet barn i soffan :)
Resten av familjen sover också fortfarande. Dygnet är upp och ned nu när vi alla vart hemma så länge! Men imorgon får nog Alice börja sin vecka som vanligt.. Hon har bara hostat litegrann i natt..

Ha en skön start på veckan!


Fina ögon!

Oj oj säger jag bara. Ögonen blir bara värre och värre ikväll. Nämnde jag att jag inte bara har öroninflammation utan även ögoninflammation?! En liten fröken har smittat mig. Hon är bra nu, så nu är det min tur... Fasen vad oskönt det är!
Svullet, rinnigt, geggigt, kliit sammanfattar det rätt bra. Örat är ok nu! Bara yttepytteont och halvdöv, men det är faktiskt rätt skönt när man har en liten tjatmoster med ett hett temperament. Hon behöver gå till förskolan snaaaart! Min energi är på botten och har varit där sedan en vecka tillbaka så ni kan ju gissa att Alice börjar bli uttråkad av att sitta inne! Pappan i huset har ju också vart sjuk men mår bra nu. Föresten fyller han år om ett par timmar, och jag har inte köpt något. Jag är alltid ute i så god tid ;)

När jag låg på soffan i efm så bäddad P rent i sängen, tvättade, vek ren tvätt och stoppade dem på sina platser, dammsög hela huset, plockade ur diskmaskinen, bar in en kubik ved och lagade mat... Behöver jag säga att jag har världens bästa sambo? :) Dessutom matade han mig med chokladbitar efter att jag vart duktigt och fått ögondroppar! Han kan han!

Nu ska jag sova, försöka iaf. Obehagligt att kolla på film med bara ett öga! Tänk vad bortskämd man är!

Kram till er!


Öroninflammation nr 2

Det förra inlägget skulle publicerats igår men pga något så kom det aldrig iväg. La in det nu istället.

Här gör vi inte många knop. Alice och jag ligger i sängen och tittar på Ice Age. Jag har hunnit med ett besök på akuten vid lunchtid. Det tog ungefär 3 minuter sen vart det klart. Hihi. Gillar när man slipper vänta och dessutom får en väldigt söt och rar läkare! Synd bara att man själv både känner sig och ser ut som sju svåra år! :S
Ja, 10 dagars antibiotika-kur IGEN. Mindre roligt. Detta betyder att mitt immunförsvar kommer gå tillbaka till 0 (eller det är nog redan där och lär stanna där!) och jag kommer säkerligen bli liggandes hemma i sängen ett bra tag till. Kul :( Jag är så himla less på alla sjukdomar nu så jag kräks!

Det är tur att jag har världens bästa Alice här som pussar och kramar mig hela tiden och säger "stackars mamma, du ska inte vara fuuk!" och smeker mig på kinden.
Hon har ett stort hjärta den lilla tösen! Jag hoppas att hon har ärvt sin pappas hälsa! :)
Alice är mycket piggare men hon hostar extremt mycket nattetid fortfarande. I natt fick hon och jag sitta och sova. Jag pga örat och Alice pga hostan. Jag KAN inte sitta och sova. Omöjligt! Vi gled längre och längre ner.. Men vi lyckades få några timmars sömn iaf :)

Dags att få i sig lite mat. Utan mat blir immunförsvaret ännu sämre säger dom som vet. Suck! Ingen aptit längre men det är väl bara att tugga och svälja och se glad ut!

Hoppas ni har en mysig helg tillsammans med dem som betyder något! Ta vara på varandra!
KRAM


Pyttla

Sjukstuga här hemma. Även fast vi alla är halvdöda så kryper det i kropp och knopp på mig. Jag hittade detta i ett skåp! Ett stort pussel! Wish me luck! :)

Föresten kom jag inte in på utbildningen
:( Har inte bestämt mig för hur jag ska gå vidare nu..

Hoppas iaf att Ni mår bra!
Ha en härlig fredag-den-13:e!
KRAM


Deppigt...


Usch, eftermiddagen och kvällen har vart urtrist. Jag vill göra något men vet inte vad. Känner mig... åsidosatt? Eller jag vet inte vad jag känner. Förvirrad ända in i benmärgen?
Jag är hungrig, men mår illa så fort jag tänker på mat, och jag vill inte äta. Känner mig flobbig. Jag är trött, trots att jag sovit mer än väl. Och så deppade jag ihop totalt när jag läste det där om antagningsstoppet. MEN jag ska inte ge upp. Min snälla vän T (som håller på att plugga till Syokonsulent?) har massa kontakter och kan hjälpa mig OM jag inte blir antagen den här gången. För övrigt så har hon jobbat på mitt jobb, så hon vet vad jag står ut med just nu. "Du måste komma därifrån Mysan- det är verkligen på tiden!" sa hon när vi var och klippte oss förut.
Ja, motgångar... dessa motgångar! Någon gång ska det väl vända...
"En liten bit i taget, och du kommer komma långt" upprepar jag i mitt huvud.

Nu väntar jag på att mannen ska bli klar med maten. Tacos! Kanske kan det slinka ner en tacos, trots allt!

Sitter föresten och letar bikini på nätet. Vart köper man sånt mitt i vintern? Kollat Ellos osv. men hittar inget snyggt. Slutar nog med en svart ändå. Funkar alltid! Skulle verkligen behöva prova innan jag köper. Får se hur jag gör.. Det är ju så lätt att klicka hem något annars. Slippa få den där ångesten i provhytten, med alla speglar och lampor överallt!

Dags för mat... Hoppas ni har en mysig lördagkväll!



Lördag eller söndag?

Oj vilka konstiga veckor det blir när det är ledig titt som tätt. Jag har knappt någon koll på dagarna längre! :)

Vi tog sovmorgon här hemma idag igen. Så himla skönt då jag har stora problem med att somna dem dagarna jag inte jobbar. Vi sitter nu och tittar på Lotta på Bråkmakaregatan. Det har gått på Tv nu en del under jul och nyår och Alice älskar det! :)

Idag väntar klippning för oss vuxna. Det ska bli så fantastiskt skönt!!! Mitt hår är tjockt och tovigt och jag är så less på det nu. Det brukar bli bättre när jag får bort några kilo ;)

Nu är det frukttime här hemma!

Ha en härlig lördag!


Dagens horoskop..

Stämmer säkert som vanligt! Är det inte lite läskigt?!
Tre dagar i rad har det stått att jag måste vårda min hälsa och om jag inte gör det kan det sluta väldigt illa. Huvva :(


Antagningsstopp

Läste nyss att det är antagningsstopp till utbildningen pga ekonomin i kommunen. Fy tusan säger jag bara :(
Jag har inte fått något brev ännu och kontaktade både Viadidakt + skolan i veckan för att se hur det ligger till (framförhållning?) men har bara fått svar från skolan. Han skrev att det inte ska vara några problem, men nu vet man ju inte längre! :(
Jag som äntligen tagit tag i detta och verkligen vart glad och förväntansfull. Vill bara gräva ner mig. Är det meningen att jag ska städa hela livet? :((

Hoppas ni har en mysig fredag!

KRAM


Studera?

Jag tror att jag har fått positivt besked från skolan. Förhoppningsvis börjar jag studera inom några veckor. Ekonomi och administration bland annat. Hur kul låter inte det? Jag kommer troligtvis få veta mer nästa vecka!
Håll tummarna för mig!

Kram och trevlig helg!


Att ringa

Drar lite kortfattat vad som skedde igår.

Först ska jag tillägga att jag Sällan använder min telefon till att ringa, oavsett om jag är hemma eller på jobbet. Jag har lite av telefonskräck (eg inte tycker bara det är jobbigt, dyrt och onödigt oftast). Sms funkar snabbt och smidigt. På en vecka kanske jag ringer 2 ggr i genomsnitt. Vissa veckor mer om vi är sjuka eller man måste ringa någon myndighet osv.

Igår jobbade jag som vanligt. Efter lunch ringde jag upp en fd kollega för att prata lite ang att säga upp sig och vad det är för regler och karensdagar. Hon sa upp sig för 8 månader sen och var även vårt skyddsombud så hon har koll på sådant som jag ville veta. Vi pratade på om allt mellan himmel och jord och det blev en lååång stund, 53 minuter för att vara exakt. Tilläggas bör att jag hade headset och jobbade på i samma fart som vanligt och gjorde precis som jag brukar!
Efter typ 50 minuter kommer min kollega halvspringandes och ser uppriven ut. Då har hon fått ett telefonsamtal från vår chef som försökt ringa mig i 15 minuter (shit jorden går under) och påpekar att det tutar upptaget och frågar om jag pratar i telefonen. T svarar att jag gör det, men att jag pratar i headset. "PÅ ARBETSTID!? Riktigt ILLA!!!!" hävde hon ur sig då. Osv osv. Det hon undrade var om jag skulle arbeta idag eller om jag skulle vabba. Så himla viktigt! Det fick liksom min bägare att rinna över. Jag blev vansinnig och har inte kunnat släppa det riktigt!
Jag kan tycka att det är helt befogat att skälla ut MIG (inte T) OM folk klagar på att jag pratar i telefon ofta eller mycket. Men när jag Aldrig (förutom när hon eller dagis ringer) pratar så är det bara bisarrt! Jäkla kossa!
Det roligaste av allt var att hon inte sa ett knyst till mig när vi träffades en timma efteråt! Idiot rent ut sagt. Svårt att prata med mig direkt?!

Nu är det bara en tidsfråga innan jag säger upp mig! Tyvärr är det det hon vill så egentligen borde jag sätta henne på pottan på något annat sätt, men jag har inte listat ut hur ännu...

Nu ska jag vrida o vända mig i sängen ett par timmar till innan jag kan sova.. Klockan ringer kl.05.00!

Puss!


Börjar 2012 med att stänga...

Ja, nu blev det gjort. Mest därför att jobbsituationen är alldels för omvälvande och skör. Jag vet inte exakt vilka som läser och vill inte riskera att bli av med jobbet, även om det skulle vara j*vligt skönt! Får man säga så?! Ja visst...
Idag blev en riktig pajas-dag på jobbet! Visste för det första inte vem jag skulle få jobba med tills jag kom till arbete och såg T. Skööönt med ett bekant ansikte! Sen kom ju motgång efter motgång.
Min chef är en jäkla gris och vända-kappan-efter-vinden-typen! Hon har noll känslor och empati, och jag är rätt säker på att hon har någon slags diagnos. Hon törs dock inte ta upp problemet (hennes) med mig utan ska skälla ut mig genom T. Stört! Ibland undrar jag hur gammal hon är...

Ska bli skönt att kunna skriva av sig helt och hållet nu. Däremot orkar jag inte göra det idag, då min sömn inatt var i stort sett obefintlig! 3 timmar... Jag slumrade på soffan ikväll, men jag vaknade rätt snart igen. Ögonen gick i kors. Försökte spara sömnen till i natt. Det ska bli sååå skönt att få krypa ner snart... :)

Ha en god natts sömn kära ni!

KRAM!


Framtiden?

Jag börjar nästan tycka att det är läskigt att läsa horoskop. Dem stämmer såå ofta in på hur mitt liv är!

Dagens säger ju ganska mycket. Inget blir som det var tänkt. Jag har väldigt svårt för att luta mig tillbaka och hitta en lösning. Jag deppar ner mig totalt och ger upp allt istället. Blir en riktig surtant- och jag HATAR det, milt sagt. Varför orkar jag inte kämpa?
Det kanske kan bli ett av mina årslöften. Jag ska nog skriva ihop en lista med mina dem och dela med er.
Då har jag lite mer press på mig att fixa allt som jag drömmer om, för drömma, det är jag bra på!

För tillfället ligger jag i sängen och stirrar i mörkret och lyssnar på när Alice o P pratar. Tänk att den lilla tjejen är vår! Hon är verkligen helt fantastisk och hon får mig att le och skratta så mycket varje dag. Hon har blivit så stor och pratar så fint och mycket. Klok liten tjej! Hon har många fina tankar inom sig som är fina att lyssna på! I morse klappade hon mig på kinden och sa "jag tycker om dig mamma, jätte jätte mycket" med sin lilla lena röst. Då skulle man kunna äta upp henne! Underbara barn!

Jag borde sova eftersom jag ska upp vid 5, men det är svårt när man vänt upp och ned på dygnet! :(
Wish me luck! :)

KRAM o godnatt!


Starten på 2012...

...blev ju inte som vi hoppats! Precis innan vi skulle fara iväg på nyårsfirandet så började jag misstänka att Alice inte mådde helt hundra. Hon var inte sig själv och väldigt loj. Jag Tog tempen på henne och den visade 39,0! Hon har nog aldrig haft så hög feber innan så jag fick en klump i magen och började tveka om vi verkligen skulle åka iväg, men vi bestämde att vi skulle åka och äta i alla fall, och så blev det. Vi stannade kvar till strax efter midnatt då Z skjutsade hem oss. Framåt kvällen hade febern stigit till 40 grader (trots Alvedon) och jag tyckte såå synd om lilla hjärtat :( Hon sov oroligt hela natten (och jag med, oroliga mamman) och jag var uppe många gånger för att se till henne. Idag är det något bättre men när vi vaknade 11.30!!! så hade hon 39 graders feber men den sjönk efter ett par timmar! Hoppas den är på väg bort nu! Jag blir så himla orolig och vissa stunder var jag på väg att börja gråta! Haha! Så himla känslig!

Bortsett från Alice feber så var nyårsaftonen en av dem bästa jag haft! Supergod mat (efterrätten blev delikat!) fina människor och skumpa o fyrverkerier vid tolvslaget! Jag var såå nöjd med livet när vi landade hemma. Jag måste ha världens finaste vänner! Lyckligt lottad!

Idag har vi inte gjort många knop. Vilken slödag! Den vanliga söndagsångesten börjar infinna sig och jag har fortfarande ingen aning om vem som blir min medarbetare i fortsättningen. Sjukt dålig planering, men jag är inte chockad! Det får helt enkelt bli en överraskning imorgon bitti!

Förresten, det har vart en himla diskussion på arbetsplatsen ang VABning. Varför det tex endast är EN förälder som vabbar. För oss finns det flera orsaker, men det är tydligen oerhört svårt för endel att förstå.

För oss handlar det om
-pengarna, jag förlorar minst
-vem som helst kan göra mitt jobb i stort sett
-jag vantrivs och slipper gärna

Fast jag ljuger lite. Jag trivs med jobbet men det finns personer på arbetsplatsen som förstör (mycket) och drar ner allt o alla i sin negativitet! Och sen är ju stressen en orsak också. Jag är bara en människa, inte en robot!

Ja, god fortsättning på det nya året kära ni! Nu ska jag gå ut, behöver frisk luft!

KRAM




RSS 2.0