Big changes!



Första steget ur en jobbig tid är FÖRÄNDRING! Och JAG har tagit tag i det nu. Äntligen skulle man kunna säga.
Ännu mår jag inte bra, men någonstans långt där framme ser jag en glimt av det bättre. Bort från det gamla som har vart jag i 27 år... och in i en ny tid. Ett nytt liv skulle man nästan kunna säga. Jag kommer alltid vara bunden till det gamla, men jag behöver inte längre kopplas till det på samma sätt. Berättar mer när det är klart! :)

Egentligen borde jag verkligen inte klaga. Jag har allt jag vill ha (ja, förutom en ny garderob, en snygg bil osv osv, men det är en helt annan femma). Jag har en sjukt snäll sambo/pojkvän, en underbar dotter, ett fint hus som är under utveckling, underbara vänner som alltid finns där. Ja listan kan göras lång.... men ändå är det något som fattas. Det är sjukt svårt att sätta ordet på det. Det måste nog upplevas helt enkelt!

Idag är Alice sjuk :( Vi som hade planer på att åka och hälsa på mammas häst på fm. Ja, mamma har köpt en häst! Så nu kanske jag kan börja rida igen också, ännu mer förändring! Bra bra! :)

Dags att ta sig ut med hundskrället, sen återstår det att se vad dagen har att bjuda på!

Ha en härlig dag!

Fy! Hur ska jag palla det här? Ångest!!!! ...

Fy! Hur ska jag palla det här? Ångest!!!! Alice vaknade upp med 4 "myggbett" i ansiktet i lördags, men igår kväll hade dom förökat sig och kliade som tusan! "mamma möjja" kom Alice och sa hela tiden! Misstänker vattkoppor! Det vore väldigt skönt om det kom redan! Jag mår inte heller någe vidare. Började böla som ett litet barn igår när P sa att jag glömt köpa en del till nya hyllan. Just då kände jag mig så jäkla värdelös som aldrig kan komma ihåg saker. Det är ett av mina största bekymmer- jag vet inte vart mitt minne är! Kommer verkligen inte ihåg något!! Och nej, alla säger så men mitt är verkligen skandal-dåligt! Det är väldigt påfrestande för psykt :( Vart går gränsen? Nu ska jag försöka jobba! Ännu mer ångest! Ha en underbar dag i regnet!


...om jag inte kan känna glädje fullt ut å...

...om jag inte kan känna glädje fullt ut åt saker som jag gör eller är med om så gör inte det att jag tappat livsgnistan. Jag tror o hoppas att det blir bättre, men jag är medveten om att jag måste ha hjälp först! Så långt har jag kommit. Svårt att förklara över ett sms. Återkommer!


Människor som inte har vart i en depressio...

Människor som inte har vart i en depression vet nog inte riktigt hur det fungerar. Jag har senaste månaden insett att verkligheten har hunnit i fatt mig. Det som hände för ett par år sedan tar ut sin rätt nu. Och jag tror att alla missförstår mig. Det är inte alls så att jag är otacksam på livet. Även om jag har tappat livslusten så älskar jag min familj och jag skulle aldrig lämna dom. Även


Födelsedagar


Om ett par veckor fyller en väldigt fin tjej år, och som vanligt har jag problem i jakten på present! Jag AVSKYR att köpa presenter och jag undviker det så gott det går. Kommer aldrig på något bra ändå, men den här gången började jag leta i tid. Tjejen fyller ju halvjämt så det Måste ju firas!
Först tänkte jag köpa något vanligt, opersonligt, men varför? Jag tycker inte själv att det är jättekul att få. Hellre vill jag ha något som det verkligen finns en tanke bakom. Kanske ett egengjort konstverk eller en burk med blåbärssylt (som jag själv fick när jag fyllde). SÅNT uppskattas från min sida. Då vet man att det är gjort med kärlek :)
Nu vet jag ju inte hur/om det uppskattas av det här födelsedagsbarnet, men vad ger man till någon som har allt? Sjukt svårt att komma på! Men nu har jag hittat en sak som jag själv skulle vilja ha! Jag hoppas att det kommer uppskattas. Allt är inte klart ännu, jag måste fundera ut lite stuff, men jag tror det kan bli fint!

Förresten så ser det ut som en enda stor röra här i vardagsrummet nu. Vi har ju sålt både matbordet (som stod här) och tv-bänken! Än så länge har bara en oinstallerad kamin fått flytta in! MEN SHIT vad snygg den är! Eller hur?!



Igår var vi och beställde klinkers till golvet där kaminen ska stå. Det blev ett svart skiiitsnyggt stengolv, och såklart blir det svart fog på det. Inget annat är tillåtet i mitt hus. P har fått bestämma allt som har med kaminen att göra, men jag har flikat in lite små ändringar som han först nekat till, men till slut har det ändå blivit som jag vill. Ja, det är inte alltid vi har samma smak men ofta, och det är bra :)

Väggen bakom tv:n ska målas vit (tror jag?) och någon dag framöver ska jag tillbaka till Ikea och köpa ny tv-bänk! Jag vet precis vad jag vill ha men har svårt att hitta över hemsidan! Måste dividera med P först också innan jag beger mig dit! Sen fattas bara ett nytt soffbord. Men det avvaktar vi med!

Kanske kommer det bilder på vardagsrummet när det är färdigt :)

Nu ska jag väcka lilla damen som sover middag alldeles för sent idag. Men vad gör väl det! Då kan vi ha myskväll ikväll. Hon pratade om popcorn förut. Hon har smakat det en gång tidigare och tyckte inte om det, så jag vet inte vart hon fick det ifrån? Kan ju prova igen :)

Ha en härlig dag!


Kan någon bara ge mig en resa!!!!!!!!!!! V...

img_7925 (MMS)

Kan någon bara ge mig en resa!!!!!!!!!!! Vill bort!


En liten hälsning från mig! ;)

img_1942 (MMS)

En liten hälsning från mig! ;)


Godmorgon folket! Ännu en hektisk vecka bö...

Godmorgon folket! Ännu en hektisk vecka börjar lida mot sitt slut! Det är helt galet vad stressigt det är hela tiden, men jag hinner njuta lite av livet iaf :) Idag skulle jag/vi behöva ta mig/oss till Linköping. Ett besök på Biltema och Ikea. Men bilen är paj (därför vi skulle behöva åk dit) och vi törs inte åka så långt med den och pappa svarar inte i luren så vi får väl skjuta upp det och hålla oss hemma! Jobbigt när man verkligen Behöver bilen! Jaja, inte mycket att göra. Nu väntar en promenix med hunden! Ha en underbar helg! KRAM


Vi har vart på Vika och slängt en hel släp...

img_7550 (MMS)

Vi har vart på Vika och slängt en hel släpkärra fylld med skräp! Så himla skönt! Nu kan veden, kaminen och altanglaset få komma!  Vi har även hunnit med ett besök på Coop Bygg. Vi är tvungna att sätta dit nya tätningslister, så vi var och köpte det. Nu är vi snart redo för en riktigt  jäkla kall vinter!! :)


Är i spåret!

img_8920 (MMS)

Är i spåret!


AW


Igår hade vi lite after work på jobbet. Jag vet inte vad som hände riktigt, men det var många som inte kunde komma av olika anledningar, och det var nog bra så, för vi som var där hade sjukt kul ändå!

Y 46 år, J 42 år, J 21 år (kille), T 29 år och jag! En härlig blandning kan man lugnt säga!
Vi spelade *harkel* Texas holdem poker och plump, pratade allvar, fotade och tvättade mig i tvättmaskinen. Ja herregud, ni hör ju hur kul vi hade! Haha! Vi har bildbevis på det mesta också, så det kanske kommer in någon bild här under dem kommande dagarna.
T blev full som en spruta, vilket nog var det roligaste. Det behövde hon! Haha! Sen gick vi ut. Alltid lika tråkigt! Varför går man ut? Träffade lite stjärnor iaf, men jag tog bussen hem vid 01.30, det var precis lagom för mig!

Apropå busschafförer. Varför ska dom alltid vara så sura? MORR! Jag var verkligen inte otrevlig på något sätt alls, men jag fick höra både det ena och det andra. Han tog nog för givet att jag var en jobbig, dryg och full tonåring (ibland skulle det inte skada att se liiiit äldre ut) som inte passade busstiderna. Jag råkade komma 10 sekunder för sent, har inte åkt buss dem senaste 10 åren typ, så jag hade ingen aning om hur man betalar. Men det löste sig och det blev en väldigt billig hemresa om man jämför med dem tidigare :)
Det var riktigt skönt och jag fick sovmorgon ända till kl. 10 då P blev inringd till jobbet akut, så han var tvungen att fara iväg. Alice somnade strax efter att han åkt, så det är lugnt här hemma :)

Undra vad man ska hitta på idag? Ska nog bara mysa och uppskatta det jag har lite extra idag! Underbara människor som finns runt omkring mig! ♥ 

Ha en underbar helg ni fina!


RSS 2.0