Har vart inne i bästa affären och shoppat!...

img_7329 (MMS)

Har vart inne i bästa affären och shoppat! I love New Yorker! Storebror fick en jättecool t-shirt så han blev inte utan han heller! Vilken snäll syster han har alltså :) nu sitter vi "hemma" hos N och dom ska dricka kaffe!


Vi har precis ätit frukost här hemma. 66% ...

Vi har precis ätit frukost här hemma. 66% av familjen iaf! Jag fick världens depression igår kväll/ i natt. Gick inte att hålla tillbaka denna gång. Det är flera orsaker till detta och det känns för tillfället fruktansvärt tungt, men jag är stark och jag vet att det löser sig på ett eller annat sätt! Idag ska vi åka och hälsa på min storebror i Norrköping. Var flera månader sedan vi sågs, så det ska bli skoj! Ska försöka bjuda med honom på fika eller mat på något mysigt ställe, om det är okej för dom andra! Imorgon är det jobbstart! Jag längtar INTE!


Familjen sitter i Stadsparken och väntar p...

img_1159 (MMS)

Familjen sitter i Stadsparken och väntar på mat! Alice har fått en färsk smörgås så länge och vi andra äter lite sallad :) Vi har haft en jättemysig dag tillsammans och vi har lyckats att träffa några stjärnor också! Mycket trevligt!


Har inte hunnit blogga något nu. Dålig sti...

Har inte hunnit blogga något nu. Dålig stil! Inte ens i farten liksom! Vi har precis vart ute på långpromenad, hela familjen, och Alice gick hela vägen som vanligt. Hon åker vääääldigt sällan vagn och så har det vart minst ett år. Så skönt! Nu ska vi iväg på äventyr! På återseende!


Nätshopping


Jag har aldrig vart mycket för nätshopping, då jag jag vill kunna känna och klämma på det jag köper (utan att behöva skicka tillbaka grejerna förstås!). Jag är en sån där som vill stå och vela i affären lääänge.
Nätshopping betyder oftast krångel och besvikelse för mig. TYVÄRR måste jag säga, för det är ju ändå rätt simpelt att bara "klicka" hem en grej som man vill ha.

För två veckor sedan hittade jag en snygg tröja och ett par snygga skor på Nelly som jag klickade hem. Jag fick hem tröjan efter två dagar, vilket ju var toppen, men den var ju såklart inte lika snygg på mig som på modellen, men jag behåller den (orka skicka tillbaka!!) och skorna har jag inte sett röken av. Jag har mailat osv och det har vart ett jäkla krångel, och så här i efterhand önskar jag att jag hade struntat i att lägga den där beställningen. Varför liksom? Jag hade kunnat vara utan den där tröjan, och skorna också för den delen.

Nu sitter jag åter igen och spanar in lite härliga grejer, men denna gång från en utländsk sida! 
Jag har faktiskt till och med lagt in en liten beställning, då jag såg att det var halva priset mot vad det skulle kostat här i Sverige. Jihu! Ser fram emot leveransen! :)



En gammal bild på Alice. Tagen i början på juni! :)

Här om dagen var vi ute i skogen och letade svamp hela familjen, och OJ så kul det är! Jag hade glömt bort!
När jag var liten var jag ofta med pappa ut i skogen och letade kantareller. Vi kunde vara borta i timtal och vi hittade ofta massor. Vi hade våra "egna" ställen :)
Nu för tiden är ju folk helt galna både i bär och svamp, så man hinner sällan se några svampar i skogen då dom tar med sig ALLT, även dom pyttesmå som behöver växa till sig, men skam den som ger sig. Vi hittade ett par liter med kantareller, så P var nöjd på kvällen när han gjorde några mackor med smörstekta kantareller på.
Jag själv är inte så förtjust i svamp så jag plockar bara och han får stå för resten ;)




Ha en fortsätt härlig eftermiddag!


Nu ska vi snart äta! Det luktar mumma! :)

img_7998 (MMS)

Nu ska vi snart äta! Det luktar mumma! :)


Alice leker i poolen och jag ligger på sol...

img_5724 (MMS)

Alice leker i poolen och jag ligger på soldäcket och gottar mig! Väntar på att mannen ska komma hem från jobbet! Vi ska äta lite och så ska jag pussa lite extra på mina älsklingar innan jag ska fara!


En vanlig onsdag!


Vilken härlig dag det är vädermässigt! Däremot är min kropp inte alls ok idag, men det går över snart :) Måste försöka komma ihåg att köpa alvedon nästa gång jag är i en affär!

Är det inte härligt när man efter varje date med vännen/vännerna känner att- WOW, vilka underbara kompisar jag har! Jag är så sjukt glad att jag har dom, även fast jag inte orkar och hinner träffa dom så ofta som jag önskar! Tiden och orken räcker liksom inte riktigt till när man har familj, jobb, hus osv. Men när man väl ses, så är det som att tiden stått stilla och allt är precis som vanligt. Lovely!

Ikväll ska jag iaf träffa bästa tjejerna. Vi ska äta tacos och bara mysa, och det ska bli underbart. Det är synd att man inte kan ta en cider till maten, det skulle vara så gott, men det får bli någon annan gång helt enkelt! Eller så tar jag cykeln, men det känns inge kul att komma till M svettig och dan' efter en tur på 7km i denna värme! Nja, får nog bli bilen iaf ;)

Nehe, nu önskar lilla damen här lite mat (troligt, hon matstrejkar sedan flera månader!!!) så jag ska väl försöka koka ihop något som hon kan sitta och smeta runt i, och som jag sedan kastar i soporna. Visst låter det kul?! :P
Det får bli något enkelt, hon äter ju som sagt inte ändå!

På återseende!



Gah! Jag har precis tagit tagit tag i sake...

Gah! Jag har precis tagit tagit tag i saken. Jag har ringt till tandläkaren! Fick en akuttid i efm så dom ska kolla på mina visdomständer som inte kommer upp som dom ska :( Vet att min gamla tandläkare sa att jag skulle behöva operera ? ut dom. Fyyy!!! Jag vill inte! Har blvit så extremt spruträdd så jag vet inte hur det skulle gå! Nu är det frukost-time här hemma!


Hmm, undra vart filmen tog vägen? Ska förs...

Hmm, undra vart filmen tog vägen? Ska försöka lösa det imorgon! :)


Jag filmade lite snabbt i lördags när jag ...

Jag filmade lite snabbt i lördags när jag satt utanför hotellet och väntade. Extremt dålig vinkel då man inte alls ser inbromsningen men ni hör ju lite skrik iaf! :)) det var det sjukaste jag vart med om. Jag har aldrig haft sån dödsångest som jag hade då! Haha!


Kolla in vilket fint linne jag fyndade ida...

img_9933 (MMS)

Kolla in vilket fint linne jag fyndade idag! Ett sånt där härligt romantiskt linne som är perfekt och döljer det ena och framhäver det andra! Precis som jag vill. Spetsen nedtill är sååå fin! Bästa köpet på länge!


Åh vilka underbara dagar vi har haft i Gbg...

Åh vilka underbara dagar vi har haft i Gbg! Det går inte att beskriva i ord! Vissa stunder var det liiite för varmt för min smak (eller så valde vi alla för varma kläder) men det löste vi med fläktande karuseller eller en sval butik ;) Jag ska berätta mer när jag får tillgång till en dator! Ha en härlig söndag alla fina!


Sitter i baksätet i bilen för en gångs sku...

Sitter i baksätet i bilen för en gångs skull. Sååå himla skönt att slippa köra och att slippa åka i våran gamla skorv! Nu ha vi bara några mil kvar tills vi är framme! Wiihooo!! Det är väldigt mulet här men inget regn där vi är just nu iaf :) På återseende!


Shopping


Gah, det blir inte många knop idag. Nyköpings-resan blev inställd, och det tackar jag för. Har så santslöst ont i huvudet idag. Är det medicinen, vädret eller bara vanlig huvudvärk? Det är frågan det. Jag har hållt mig i soffan sedan ett par timmar tillbaka, men nu börjar jag bli riktigt rastlös...

Ska ta på Alice lite kläder (hon älskar att springa runt naken, nudist javisst?) och bege mig till stan. Ska kolla efter en kavaj + ett par nya solglasögon till mig själv och byta ett par shorts som Alice är alldeles för smal för :(


Finns mycket fina kavajer, denna är lite mer "jackkavaj", och jag har tänkt mig en "riktig" kavaj. Återstår att se om jag ens hittar någon som faller mig i smaken. Jag är ju väldigt kräsen när det kommer till mig själv :P






Morgonstund har guld i mun!


Vi tog en väääldigt lång sovmorgon idag. Jag vaknade för en timma sen, och Alice gick upp strax efter mig. P ligger fortfarande och sover. Han kan fortsätta ligga där, för han meddelade mig igår kväll att han inte har något snus kvar, och då kan det bli ett småjobbigt morgonhumör att behöva dras med ;P

Imorgon ska vi däremot upp tidigt. Vi blir upphämtade vid 8 och sen bär det av! Det ska tydligen regna i Gbg både fredag och lördag, men vet ni vad? Det gör inte ett jota!!! :))

Nu frukost... eller brunch kanske? :)


Jag och Alfons är ute och cyklar! Eller ne...

img_8041 (MMS)

Jag och Alfons är ute och cyklar! Eller nej, jag cyklar och han springer som en tok! Han hade en hel del energi verkar det som :) Vi har haft besök av pappa och hans "tjej". Dom ville gratulera mig i förskott eftersom vi är borta när jag fyller år. Jag fick en jättefin karaff + ett glas, från Rejmyre! Mkt uppskattat!


Alice älskar att ha tofs, och hon är sååå ...

img_2267 (MMS)

Alice älskar att ha tofs, och hon är sååå sanslöst söt i uppsatt hår! Jag längtar tills jag kan fläta det och göra fina uppsättningar. Än så länge har hon mest "bebishår" så det flyger och far åt alla håll och kanter, men hon kommer nog få massa år i sinom tid (iaf om hon är lik sin mor) :)


Åh vad jag längtar till helgen! Det ska bl...

Åh vad jag längtar till helgen! Det ska bli så kul att få åka iväg med mina älsklingar, och att få lite tid att umgås med T & S! Vi har ju inte hunnit träffas så mycket förrän nu i sommar så det ska bli skoj att få semestra med dem! S och jag är väldigt olika men samtidigt väldigt lika! Hon är lika galen som mig i karuseller bland annat! Peter och jag får turas om att ta hand om Alice så vi får åka det mesta båda två :) Nej nu är jag riktigt hungrig! Vart är min man tror ni?! Jo på sjön förstås! Låter som att han är där jämt och ständigt men det har blivit dåligt med fiske nu pga vädret! Alice sover sedan någon timma tillbaka! Tyst och ensamt alltså!


GT


Nu är helgen planerad och klar! På fredag far vi till Göteborg och vi ska bo på Gothia Towers i ett fiiiint Sky Executiv-rum!
Hur underbart ska inte det bli då?! :)
Känner på mig att detta kommer bli en väldigt bra födelsedag! :)







På fredag ska vi gå på Liseberg och på lördagen ska vi hinna med lite shopping och Universeum! LOVELY!







Längtar redan!



Semester...


Jag sitter och spanar efter en liten semestertripp för mig och min familj. Bara ett dygn eller två i en annan stad- och jag vet precis vilken jag skulle välja :)

Nu återstår det bara att fixa hundvakt, och att bestämma ett datum. I och med att P inte kan åka iväg när som helst, så måste vi vara rätt så flexibla. Det får nog bli söndag-måndag eller kanske torsdag-fredag eller fredag-lördag nästa helg! Måste fnula på detta för att få ihop det så bra som möjligt!

Det kommer bli LOVELY att få lite egentid att bara rå om varandra och mysa! Vi är väldigt dåliga på det just nu :S





att vara stark!


Jag har suttit och läst igenom gamla blogginlägg från "den gamla tiden". Var väldigt många tårar som föll, och mycket hemska minnen som drogs upp. Varför plåga mig själv? Kan man verkligen undra. Men det är nog en del av processen! Idag mår jag bättre än på lääänge! Och en sak till- fy fan vad stark jag har vart. Det är ju helt otroligt!!! Jag är väldigt stolt över mig själv ska ni veta! Men jag har mina finaste vänner att tacka för mycket. Utan dom hade jag inte vart där jag är idag! ♥



Vi håller på att bygga här hemma, och det blir såååå himla fint och bra! Jag är så stolt över P som kan så mycket!Nu ska jag gå ut och inspektera!

Hejs!


Lätt att lura sig själv...


Vet inte vad det är med min kropp just nu. Jag tror att jag skyller på värmen, men innerst inne är jag rätt så säkert på att jag aldrig skulle må såhär av "lite" värme. Jag älskar värme och hetta annars, men just nu är min kropp allt annat än ok!
Känner mig dizzy (yr, mitt huvud hänger inte med alls) trött som aldrig förr och allmänt hängig. Humöret är så jäkla SÄMST (Förlåt alla som får dras med det, Tina bland annat ;))
Humöret har vart så här i 2 veckor nu och jag börjar ledsna. Vill må bra och vara glad! Jag hoppas att det här går över snart! Kanske är det brist på något i min kropp? Ska försöka få i mig lite multivitamin så kanske det värsta går över! :)

Ikväll ska vi iaf ut och äta med dom finaste vännerna! Är så sjukt glad att jag har ER! Ni är den bästa energi-boostern för min kropp och själ! PUSS!

 

 


RSS 2.0