mkt bebisprat blir det...


Jag måste verkligen bättra mig m bloggen. Jag sitter ju ändå framför datorn i stort sett varje dag så varför kan jag inte bara skriva lite?! =)

I onsdags var jag hos BM. Blodtrycket var bra. Ska sänka till en tablett om dagen (som jag redan gjort själv på eget bevåg!) Sen blev jag fortsatt sjukskriven, men "bara" 50% till sista december. Det känns så jäääkla skönt. Nu kan jag jobba lite lagom vad jag känner att jag klarar av just nu o sen fokusera på mig själv o vår bebis.
Sen frågade BM om jag hade börjat få nån mage - o ja.. det var ju länge sen! Hade ju mage redan i v6! Då tyckte hon att vi skulle leta efter lilla hjärtljudet. Vem tackar nej till det?? :D Inte jag! Tog bara några sekunder så hördes ett galopperande dunkande. Åhhh vilken känsla. Kändes så skönt att få ett bevis på att det finns någon som lever där inne. Helt fantastiskt!  Det slog så fort, så fort.

Idag gick vi in i v. 15. Förstår inte vad tiden går fort. 14 hela veckor har h*n bott i min mage =)

Igår köpte jag första lilla dressen. Kommer snart en bild. Lovar! Kunde inte låta bli. Zarah tvingade mig- eller?! Hade kunnat köpa massor mer men det kommer. Nu har jag ju börjat så jag lovar att det kommer rulla på från o med nu.
På kvällen beställde vi hem tapeten som ska vara i the baby room. Nu behöver jag bara leta reda på en annan tapet som passar bra till. Oj vad jag längtar tills rummet är färdigtapetserat o jag kan börja boa. Åhhh! =)

Ska försöka ta tag i det där med bilder. Vet själv hur kul jag tycker det är att se bilder i andras bloggar. Det gör mycket!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0