trevlig dag trots allt...


Blev en superlång promenad på efm..  Gick vid 16, o kom hem nyss... 
Fast vi har ju inte gått hela tiden. Stannade vid skolan o ammade, sen råkade vi sätta oss i Parken också. Hungrig som en varg var jag, och det var jag inte ensam om. Var massor med folk där. Det är trevligt  med semestertider. Jag blir bortskämd för sen kommer jag ju sitta alldeles själv hela hösten. Bläk :S

Skulle så gärna vilja börja träna. Tänk om man hade en sambo. Fuck. Blev inte alls som jag tänkt mig. Promenaderna räcker inte för min stackars kropp. Jag skulle behöva göra något mer.

Förresten fick jag ett trevligt samtal förut. Höll på att ramla baklänges. Min förra häst Ronda (nån som minns henne?) var tydligen till salu nu. Gissa vad ägarna skulle ha för henne?! 60 000 kr!!!!!!!!!
Hon har blivit värsta hoppehästen :) Va rooooligt!!! Jag som sålde henne för... ehum.. minns inte ens. Men det var nog inte mer än 15 000:-. Iofs oinriden osv.. men ändå! :)

Nehe, dags o ta en alvedon till... man kanske skulle ta o börja knarka istället så man kan må bra på riktigt, en stund iaf?! Haha, eller inte... 

Tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0