Mellandagsrea


Sitter och tittar på reprisen av Barnmorskorna Norge. Man kan ju inte låta bli att fälla tårar när man ser alla som föder. UNDERBART! På ett sätt känns det som att det var igår jag gjorde det själv, men å andra sidan så känns det som att jag känt Alice hur länge som helst. Snart blir hon 7 månader.
Känns så underligt att hon legat i min mage... för ett år sen. Men nu ligger hon i sin säng och sover middag. Sötnöten! :)

Milla och Jocke var här på lunchen och skulle försöka få ihop BT:n. Det gick sådär. Jag vet hur man ändrar läget på ryggstödet nu iaf, men sen hänger det en lång rem som vi inte alls vet vart den ska vara. Får helt enkelt ta och åka till Nkpg och ta hjälp av proffsen. Fast det får bli en annan dag. Jag har ju Emmaljungan som jag använder. Den är dessutom lite mer lättkörd i all snö, så jag väntar med BT:n ett tag till.

Igår åkte vi en sväng till Nkpg (dumt att vi inte tog med vagnen då!) igen. Rätt så mycket folk, men inte alls lika illa som dagen innan julafton ;P Peter hittade lite smått och gott, men jag spenderade bara pengarna på en bit mat. Duktiga jag! Fanns bara massa skit och rörigt är det överallt. Jag gillar ordning och reda så mellandagsrean är absolut inte min melodi, även om jag gillar att göra klipp!

Ska snart börja med maten. Idag blir det helgrillad kyckling i ugnen och något gott till det. Vad vet jag inte ännu :)

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0