trött, ont i kroppen.. :S


Jaha, mycket riktigt... Idag sitter jag hemma med feber och har ont i hela kroppen. It sux. P låg och hostade hela natten och sen var han på väg till jobbet kl. 4? Hmm. Allt blev knas. Trodde klockan var 6 iaf..
Jag var mest irriterad. Varje gång han hostade hoppade Alice flera centimeter i sängen och hon var supertrött och blev jättegnällig. Jag med. Fast jag vet ju att han inte kan rå för det, men jag hatar när jag blir väckt för jag har så svårt att somna! Förlåt P :)

Ska försöka orka ta en sväng med dammsugaren och moppen nu. Alice var nästan svart på pyjamasen igår efter att hon krypit runt. Det blir lätt så när man inte mår bra. Först matförgiftning, magsjuka och nu feber och förkyld. Bläk!

Förresten så är jag INTE gravid. Konstigt vore väl det???? Den där myten om att "folk som inte kan bli gravid och gör IVF/ICSI/adopterar, sedan helt plötsligt blir gravida naturligt" är som sagt en myt. Man hör ofta solskenshistorierna, men det är dags för er alla att vakna upp till verkligheten. Det händer YTTERST sällan :)
Det finns några andra skäl till att vara glad, faktiskt ;P
För ER kanske det inte är en big deal. Men för MIG är det STORT! Jag är fortfarande ganska glad :)

Ha en trevlig helg!

Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0