Blomsterplock o picknick



BM-besöket gick finfint som vanligt. Hon är så söt, min BM. Jag kom in i rummet och satte mig ner på stolen, och hon frågade i vanlig ordning hur jag mådde. "Jag mår jättebra" säger jag. "Är det säkert? frågar hon och spänner ögonen i mig". Ja, fast i natt mådde jag  INTE bra", la jag till då... "Nej jag såg väl att det var något.."
Haha! Var ju inget värre än lite spyor, men hon höll med mig om att det var onödigt att äta järntabletterna om jag mår så dåligt av dom. Så nu skiter jag i dom!

Efter lunch packade jag ner lite fika och begav mig ut i skogen. Mysigt värre. Saft och bullar till mig. Vatten och lite Frolic till hundarna. Vi åkte till familjens "hemliga" gullvive-ställe i hopp om att hitta lite blommor. Det är så himla vackert där ute. Nästan alla gullvivor var dock överblommade, så det blev bara en liten bukett. Men så hittade jag lite liljekonvaljer också så jag blev nöjd med fångsten.

När vi var på väg tillbaka till bilen för att hämta fikakorgen ser jag att det parkerar en mini-buss bredvid min bil (mitt ute i buschen!!). Ut kliver ett gäng med muppar. Eller, jag vet inte vad det var för fel på dom, men dom hade någon assistent med sig iaf. En hade kryckor. Fattar inte hur man kommer på att man ska bege sig in i en ko-hage med kryckor? Jag kanske inte ska säga något, jag är ju fet, men jag kan ju iaf gå!
Iaf, när jag kommer fram till bilen har dom hunnit in i hagen o tagit min fika-plats. MOJJAR! Måttligt irriterande.
Hundarna blev också bittra. Dom ville ju springa lösa och leka av sig, men icke.
Vi fick snällt parkera oss med fikakorgen vid bilen. Hade ingen lust att sätta mig i bilen och leta på ett nytt ställe. Nej nej...







Puss från oss 4!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha, fick du sällskap i skogen! D sa du inget om. Hehe, nu fick jag skratta lite. :-D



Men lilla pluttan ser verkligen ut som en hyena på den bilden! Haha :-)

2009-05-14 @ 13:08:38
Postat av: Milla

Puss på er 4 med! :)

2009-05-15 @ 13:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0