Grillkväll


Va hos BM imorse. Allt va finfint. Dock så började jag ju böla som vanligt. Haha! Börjar bli en vana. Så j*vla löjligt.
Men det är ett känsligt område just nu. Är väldigt skör känner jag- inte så konstigt. Mycket hormoner och extremt mycket känslor som jag önskar att jag kunde släppa ut.
Min gulliga BM har (tro't eller ej) gått igenom nästan exakt samma sak som mig. Hon vet nästan precis hur jag mår, och det betyder fruktansvärt mycket.
Vi pratade lite om FL och vad jag vill. Tog också upp frågan ang. sen avnavling men det var inte så mkt mer att diskutera. I vårat län så gör dom som man bör, och det känns bra. En sak mindre att tänka på. Dock ska jag uppmärksamma mitt sällskap på FL om hur JAG vill ha det, så det inte kan gå fel. Väldigt viktigt för mig!
BT 133/87
Hjärtljud 132
Sf-mått 35
Lilla fröken ligger som sist. Huvudet ner o rumpan upp. Redo för utfärd :)

Slumrade två timmar på eftermiddagen. Otroligt skönt och välbehövligt kan jag lova. Klockan ringde kl. 17 så då var det bara att traska upp igen. Kl. 18 skulle jag va i stan. Grillkväll! Mums. Kan man grilla För ofta?!
Till efterrätt blev det gammaldags vanligglass o jordgubbar. SJUKT GOTT! Mums :)

Nej måste skriva lista för allt jag ska komma ihåg att göra nu. Det är mycket! Behöver få lite ordning innan fröken bestämmer sig för att titta ut! Lever ju som en bohem! Usch!

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0