livets stora gåta


Förstår inte vad det är för fel på mig. Jag har sån tur hela tiden, eller inte.
Skjutsade lille o storebror till Skavsta idag. Åkte in på korttidsparkeringen. Snälla Viktor drar sitt Visa-kort. Jag är för snål. Vi rusar in (sena som vanligt) och väger bagaget. Allt gick finfint. Kramas hejdå och jag springer ut till bilen igen i hopp om att få komma därifrån fort, för att slippa en dyr parkeringsbiljett. Det är nämligen gratis i 15 minuter!
På väg ut måste man dra SAMMA Visa-kort, för att bommen ska åka upp. Paniiik! Ringer lillebror som redan är innanför gate'en och inte kan ta sig ut. Ännu mer panik! Hur FAN ska jag komma ut med bilen?
Får snällt traska till polisstationen som ligger bredvid flygplatsen. Där hänvisar dom mig till Skavstas parkerings-info-disk inne på flygplatsen. Jag går vidare dit och träffar en mycket trevlig ung man som kliar sig i huvudet när jag berättar mitt missöde. Efter mycket krångel kommer jag iaf ut med bilen, men stackars lillebrors Visa-kort tickar fint på i deras dator och killen i disken behöver hans Visakort-nr för att kunna stoppa det.
Viktor svarar inte i telefonen för dom sitter på planet- men 5 timmar (4 timmars flygresa!) senare så är problemet löst, tack vare den supertrevliga killen i disken. Jag vet inte om det blev en SVINDYR parkeringsavgift eller om killen avreggade den helt o håller. Det blir en överraskning.

Dagens läxa: LÄS NOGA på Info-bladen när du ska göra något!

Kvällen har iaf vart fin. Mår så himla mycket bättre i magen när det är såhär. Känns skönt att kunna umgås som vänner. Men det vackra är väl kort, som vanligt.. Jag hoppas inte på för mycket! Allt vänder så fort!

Nu är jag trött i skallen. Ska lägga mig med TENS'en och en varm vetekudde. Helt underbart skönt! Tusen tack M!

Puss och godnatt!

Ps. Det är kul när ni kommenterar :D

Kommentarer
Postat av: Milla

Varsågod! :) Det var så lite så. Gratis är gott! :)

2009-05-15 @ 09:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0