mera mat


Fröken har aldrig vart så livlig som nu. Hon bökar o sparkar hela tiden. I natt kunde jag knappt somna. Hon har kraft i sina små ben kan jag lova. Det är så jag får lov o säga till henne titt som tätt. Jag vill gärna ha mina revben hela! :)

Natten var tuuung. Tog en alvedon för att slippa ryggontet, men istället för det vaknade jag av C som inte mådde bra.
Hann inte mer än somna så väckte hon mig, gång på gång. Sa till henne säkert 1000 ggr, men stackarn hade ju ont och jag kunde inget göra...
Morgonen och förmiddagen gick åt till att smörja, plåstra om, smörja igen, bädda in, smörja lite till och bära runt på henne.. Hon vill ju så gärna slicka bort alla krämer! Inte bra! Har vart på apoteket (STAMKUND!) nu och köpt div. krämer, salvor, kylbalsam o bandage. Hon mår liite bättre nu. Ligger på soffan o slumrar för tillfället. Hoppas det inte blir värre :S

Idag är det matlagning på schemat. Har gjort köttgryta (mums!). Blev 3 matlådor, som ska frysas in, och en portion till lunch. Mätt och belåten.
Nu har jag precis bakat ut pajdegen. Ska göra kycklingpaj. Snabbt och enkelt, och suveränt gott! Perfekt att ta upp från frysen och värma på! Lite sallad till o sen är det klart :)

Dags att fortsätta innan jag slocknar här... Ciao!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0