Pannkaksjävlar


Va i studion i 5 (!) timmar.. Trodde det skulle ta max 2 timmar :)
Fick ut ca 100 godkända bilder av 250. Det är bra gjort! Jag är jättenöjd. Fick massor med hjälp o tur var väl det, så stel o tråkig som jag är framför kameran. Haha! Stackars pojkar!

Får typ kramp i ljumsken (högt upp på insidan av låret). Vet inte vad det är. Mamma trodde jag fick en värk när vi gick på stan men det hugger bara till o ilar till en kort stund, sen är det som bortblåst. Konstigt det där. Måste se rätt roligt ut för kryper liksom ihop när det händer- typ som när man håller på att kissa på sig! :)

Bra dag idag. Hade massa mjölk som jag va tvungen att bli av med (kort datum kvar). Kom på den briljanta idén att laga pannkakor o frysa in. Fick ihop smeten, men upptäcker snart att jag inte har nån stekspade (platt). Fick köra med en jävla osthyvel, men jag fick iaf ihop lite pannkakor till slut.  Sen fick jag bråttom in i duschen för att håret skulle hinna torka innan fotograferingen. Väl ute igen så va jag ju döhungrig. Skulle värma pannkakorna (som hade kallnat) men kom på att jag inte har nån Micro. SKITBRA!
Kalla pannkakor, jaja, det får väl gå! Tittar in i kylen o inser att jag inte har nån sylt heller.
Kalla, fula jävla pannkakor utan sylt. Va glad man blir. Tänker aldrig mer separera.
Nunna.nu

GODNATT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0