Bästa kvällen på länge!


Som jag visste redan innan så blev kvällen alldeles alldeles underbar. Vilka otroligt fina och ROLIGA vänner jag har. Jag skrattade så mycket att jag hade ont i kinderna när jag gick och la mig. Det här måste vi ABSOLUT göra om snaaart :)
Kvällen tog ju en lite konstig vändning. Helt plötsligt satt jag och drack en cider. Mums. Vart lullig på 2. På bion blev jag nog bakis för jag fick ont i huvudet ;) 
Efter bion dumpade Z & M av mig på torget. Där stod jag alldeles själv. Men jag fick ju snart sällskap. Vi gick hem till honom och satt och pratade till efter 03. Så jääävla skönt. Han har verkligen bra inverkan på mig. I need it right now! Han får mig att hitta tillbaka till stigen... Snart kanske jag till och med är ute på vägen och traskar. Hoppas det. Jag orkar inte villa bort mig något mer.
Klockan tickade iväg och han blev lite trött så jag fick låna cykeln o cykla hem. Hade blodsmak i munnen efter halva vägen. Undra när jag tränade sist? HUH. Ångest. Haha!

Dagen har vart helt okej. Slutar ju såklart sämre än vad den började. Vaknade med ett leende på läpparna. (vad hände egentligen? ;)) men ikväll fick jag ett samtal som jag gärna hade sluppit lyssna på. Man kan ju alltid lägga på men dum som jag är så satt jag där och lyssnade. FAN! Men det börjar rinna av mig nu. Jag lär mig :)

Imorgon är det första advent. Julstjärnorna/staken står i fönstren och det är såå himla mysigt!
Lite julklappar måste införskaffas. Dock inte många då ekonomin är på botten som vanligt. Men vad gör det. Vi är friska och mår bra. Det betyder allt ♥

Nu blir det till att se fortsättningen av Beck- Vita nätter

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0