1:a november


AJ. Natten var HEMSK. Har fått sådana problem med magen. Det är kanske inte så konstigt att jag skulle få problem med tanke på allt jag gått igenom och dessutom är jag som sagt inte så duktig med maten alltid. 

Jag kunde inte somna. Sprang och kissade stup i kvarten (dåligt tecken?) och till slut var kl. 03!  Då började det. Världens värk. Högt upp. Jag har sällan ont i magen annars och jag ska faktiskt säga att jag brukar inte klaga i första taget, men vid 04 var jag på väg att åka till akuten. Dock ville jag inte väcka Alice (eller någon annan heller för den delen) så jag pinade mig själv och låg kvar i sängen. Så fort jag rörde mig så höll jag på och gå ihjäl. Jag hoppas verkligen inte att jag behöver genomlida en sådan natt igen. Usch!


Igår eftermiddag var jag och mamma vid kyrkogården en sväng. Det är helt otroligt fint att gå där när det börjar skymma. Vi var inte ensamma. Massa folk och det lyste överallt. Jag försökte leta efter Jockes grav men jag hittade den inte nu heller. Måste ta mig i kragen och gå dit dagtid och försöka leta rätt på den. Han och jag hade våran tid. Jag var inte ens på begravningen.. Jag är en dålig människa :S

Det är tur att jag har barnvagn att hålla i mig i nu för tiden. Vi var ute och gick tidigare idag. Löv och blött på marken är ingen bra kombination. Det var som rena isbanan. Helt livsfarligt! Jag vet inte hur många gånger jag höll på att trilla. Och snart är snön och isen här så då ska man sura om det också.

Tur att man är så positiv. Haha! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0