underbar helg..


Bloggtorka pga att jag åter igen ställt upp på fadern. Han håller på å "tänder av"... IGEN!

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det, men jag är sjuk. Riktigt j*kla sjuk. Jag vet att jag verkligen behöver hjälp, lika mycket som han behöver hjälp, men jag skjuter upp det. Jag orkar inte nu.. Dessutom vet jag inte Vart jag ska vända mig. Känns inte som det finns några alternativ.
Jag kan fortfarande inte prata/berätta om "det" utan att gråta. Det är tungt, och ibland önskar jag att jag valt en annan väg i livet.

Och ännu en gång har jag tröttnat på alla människor runt omkring mig. Jag är en dålig människa. Egoist. I know. Men jag orkar inte höra på hur missnöjda alla (okej, inte alla :)) är med sina liv. Om dom bara visste hur bra dom hade det... Det får mig iaf att må fysiskt illa. Det är också rätt sjukt. Att jag hakar upp mig på alla andra. Jag måste sluta med det.

En rolig sak som hänt är iaf att jag igår fick höra att P har kastat ut Knorrhane från sin lägenhet. Behöver jag säga "Vad var det jag sa?"? Sa jag inte att det skulle hålla max 2 månader, eller tänkte jag bara det? K hade iaf betett sig som ett svin (ovanligt?) mot henne, och hon tröttnade. Yeah!

Dessutom så vill Alice farmor och farfar träffa Alice nu. Helt plötsligt! Hur gör jag nu?
Det gick ju inte att komma på hennes dop, men NU vill dom träffa henne. Dom kände sig inte välkomna. Men varför skulle jag då skicka inbjudningskort till folk jag inte vill ha på dopet?
Jag kanske är långsint, men en ursäkt tycker jag skulle sitta fint först?! Eller är jag ute och cyklar? Jag har aldrig fått en ursäkt, trots att dom betett sig SÅ j-vla illa mot mig/oss flera gånger. Sen låtsas dom som att inget hänt när vi ses.
Jag har iaf INGEN lust att hälsa på dom. JAG känner mig inte välkommen.
Och jag vet inte om jag vill släppa iväg Alice och pappan ensamma.
Råd, tips någon?

Helgen var iaf helt underbar. Jag har blivit galet bortskämd. Mer behöver jag inte säga... :)

Jag ska ta och göra lite nytta här hemma. Bädda rent i sängen är prio ett.

Njut av det ni har och ta hand om er! ♥

Ps. Jag har fått en ny inneboende. Världens gosigaste lejon :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0