ensam


Hektisk dag. Det har gått i ett sedan jag vaknade. Har så himla mycket projekt nu så jag studsar omkring överallt och det känns inte som att jag får NÅGOT gjort, även fast att jag vet att jag får det. Dock blir jag lite besviken på mig själv när det känns som jag inte göra något, men jag VET ju att det är såhär. Allt kan inte vara perfekt när man har barn, och jag tror jag har svårt att greppa det. Jag vill ha rent och snyggt men det finns en liten fröken som gillar att riva ur allt ur skåp/lådor/rummet osv osv ;)
Den som är värst på att skräpa ned är Simba. Herregud!!! När vi gick våran långpromenad förut var han såklart med. Han lunkade efter till en början men sen spurtade han om och kastade sig in under en stor gran och la sig. Vi gick förbi, och efter en stund kom han farandes igen, med barr, grenar, smuts och jord. Jättetrevligt.
Jag försöker borsta av honom så gott det går, men det är inte lätt med den där pälsen! Allt följer med in! Jag dammsuger MINST en gång om dagen. Det är helt galet!!! :P

Sitter och väntar på att Alice ska vakna. Vi har haft främmande på efm och hennes efm-lur blev alldeles för sen, så nu kommer hon nog vara vaken halva natten. Det gör inget. Jag är ensam hemma och jag ska nog klara av det. Alice har väldigt lätt för att komma tillbaka till sina rutiner som tur är så det bekymmrar mig inte så mycket.
Hon är så himla duktig. Hon sover sina 12 timmar nattetid och jag är verkligen utvilad när jag går upp. Det är hur skönt som helst! Vi hade en tid med tandsprickning och superförkylning som gjorde att det inte blev som vanligt men nu är vi tillbaka i den "vanliga" rutinen! :)

Ska väcka lilla fröken och sen bege mig in till stan och handla mat. Jag har ingen ork att laga något ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0