Nyklippt=UNDERBART!


Jag håller på att bli tokig här. Har försökt få igång den externa hårddisken, för att kunna lägga över alla bilder på den istället. Jag har sjukligt mycket kort på min dator och jag är LIVRÄDD att den ska paja nu. Det brukar ju vara vid sådana här tillfällen den säckar ihop. Men iaf, nu vägrar den funka. Inte på min dator och inte på P's. SÅ TYPISKT. Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet. Har inte råd att fixa något annat heller. Det får vara såhär så länge helt enkelt!

Idag har jag vart och klippt mig. Jag har ju världens bästa frisör-kompis. Hon vet precis hur jag vill ha det, och dessutom så har hon ju öga för färger osv. Endel frisörer har ju noll koll. Sådana ogillas!
Iaf så har jag blivit av med ca 1 dm hår, och om några veckor ska det färgas- ÄNTLIGEN!!! Det kommer bli som sist, massa slingor! Åh vad jag längtar. Jag trivdes såååå bra i det. Är redan sjukligt trött på att behöva blondera utväxten en gång i månaden. Håret blir verkligen superrisigt av det- det är min mormors syster ett bevis av. Hon har inget hår kvar alls knappt! Hon har färgat sen hon var ung. Uschaaa, det ska inte få hända mig!! :S

Nej, har inget kul att skriva idag. Ska fortsätta med mitt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0