Härligt med helg!


Ah! Det är verkligen sååå skönt med helg. Även om jag (oftast) "bara" jobbar halvtid så blir jag helt slut. Det märks att kroppen inte är van vid att bara sova 4-5 timmar/dygn. Som tur är så har jag världens bästa sambo som tar hand om nästan allt annat här hemma. Jag är sååå tacksam!
Igår tex. så dammsög han och tvättade alla golv medans jag putsade alla fönster. Han gnodde och fejjade till och med på altanen, och det blev sååå fint!

Om två veckor är det dags för dagisstart för min lilla sötnöt! Det är mycket som behöver införskaffas nu känner jag. Igår sprang vi in på FO innan vi for till Billsbro men som vanligt hittade jag ingenting där. Helt ärligt så tycker jag att den affären är riktigt RUTTEN. Och dyrt är det också för den delen. Nej usch. Jag får ta en dag ensam och åka iväg och handla det som behövs. Regnställ, stövlar, mysbyxor, tröjor och allt annat som behövs. Jag shoppar som bäst när jag är ensam. P stressar mig, även om han inte säger så mycket :P

Nehe, idag ska vi iväg och handla. Det ekar i kylen och katten är jättehungrig. Han går här och stryker så fort jag rör mig. Stackarn!

Dags att göra någon nytta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0