Ny pump :))


Sitter ensam hemma i huset. Det var så himla tyst och tomt, så jag var tvungen att dra på stereon. Det händer inte alltför ofta nu för tiden, men nu kan jag passa på!

Alice och papsen har åkt till Värmland och blir där hela dagen. Själv kunde jag inte följa med. Vill inte ha hundarna sittandes i en bil i 6 timmar, så jag fick allt stanna hemma med dom.

Jag har redan hunnit cykla en mil och efter det tog jag en promenad med hundarna. Det var riktigt skönt! Vi har en riktig mördarbacke på hemvägen på cykelturen! Den är såååå lång och SEG! Spagettiben. En stund gick det så sakta så det hade nog gått snabbare att gå, men jag var tvungen att fortsätta trampa. Skam den som ger sig! P trodde inte jag skulle klara det. Tji fick han! ;P

I fredags fick vi nya värmepumpen installerad. Det finns så otroligt snälla människor i denna värld! Vi hade planerat att få den insatt innan hösten ändå, men nu blev det akut eftersom den tydligen hade börjat läcka vatten. Det resulterade i att det blev kortis och proppen gick.
Men det var ju lätt fixat. A är superduktig på det han gör, och detssutom gör han det BRA och rätt. Han har hållt på i många år och man vet att han inte slarvar, som många andra gör. Det känns tryggt!
Dock fick killarna kämpa rejält då den nya pjäsen vägde 195kg!!!!!!! Helt sinnes! Dom var 4 st stora karlar och alla var hela anfådda när dom var klara. Tur att man inte skulle ner i en källare eller något med det där åbäket! :)
Den går sååå tyst och fint och det blev såå bra! Ett stort tack till A som prioriterade oss så fort! <3

Förresten, min dator har gått sönder.. så jag blir tvungen att använda P's. Jag hatar den. Varje gång jag ska skriva råkar jag nudda musplattan med handen så den ändrar läge/rad. Jag håller på att bli tokig. Jag vill ha MIN dator. Men den har nog gjort sitt är jag rädd. Kanske ska man investera i en ny? Mja :)

Nu- FRUKOST! Magen skriker!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0