-25 grader!


Sitter och knåpar med nästa kurs-uppgift. Filosofin är inte helt klar ännu, men förhoppningsvis nästa vecka. Om det blir som jag tänkt dvs. Men jag släpper det några dagar och ägnar mig åt den nya kursen. Skönt med lite ombyte! Jag gillar den här kursen bättre!

Måndag igen, och svinit kallt ute. Har dock lyckats få med mig hundarna ut en sväng så båda fick göra det dom skulle. Cessie går inte mer än nedför trappen och kissar, sen ska hon in igen. Jag förstår henne! Vem fan vill gå ut naken nu? Nej tack! Men man ska ju inte klaga. Hellre såhär än slask och blask/regn. Det är tio ggr värre!
Dock så hade jag gärna sett att iaf EN av TVÅ bilar hade startat. SUCK! Har ingen mjölk och inget bröd hemma. Allt gick åt i helgen, så jag skulle verkligen behöva handla lite + att jag skulle behöva hämta en grej på Lasstorp. Får hoppas att det löser sig ändå! :)

FB är verkligen underligt. Eller nej, människor är underliga. Varför ska man bli vän med någon som man knappt känner? Det kommer vänförfrågningar titt som tätt och jag undrar vad det är för fel på folk? Är dom bara allmänt nyfikna eller? Jag ignorerar. Jag förstår inte vitsen.

Nu är det någon som vill ha min uppmärksamhet. Dags att fixa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0