2 tänder uppe nu :)


Sitter och pluggar som vanligt. Har lyckats få in en himla bra rutin här hemma igen. Äntligen! Den har vart försvunnen sen ett par månader men nu har den infunnit sig igen! Jag kan alltså hinna plugga lite dagtid. Dock pluggar jag inte alls lika bra dagtid som kvällstid men måste man så måste man :)
Är snart klart med nya uppgiften. Eller, det var MASSA uppgifter men dom första gick rätt så snabbt. Jag är en jäkel på att läsa kartböcker! :)

Alice tog sina första riktiga steg igår. Hon gick kanske 1 meter totalt innan hon förstod att hon gick själv och blev rädd och satte sig på knä. Hon tycker det är lite läskigt ännu, men det kommer nog snart rulla på- till min stora fasa :P Det är inte kul när det går såhär fort. Vart tog bebisen vägen? :(
Dessutom har ännu en tand tittat upp. Nu har hon två stycken i underkäken. Hur söööött är inte det då!?! Jag smälter som smör i solsken när hon ler åt mig.
I förra veckan lärde jag henne att säga lampa. "bampa" säger hon! Och titta kissen heter "tiitt tiss". Hon kan hon. Intelligent lite dam ;D

Jaha, och själv sitter jag här med svinkoppor (tror jag?) runt mungipan. Det kommer ALLTID upp några/någon dag innan jag blir förkyld och får feber. Så nu ligger jag nog snart däckad. Vore ju helt otroligt om jag höll mig frisk längre, när alla andra är sjuka jämt och ständigt. Usch! Hatar att vara sjuk. Kanske borde ta en repa in till apoteket och köpa lite i förebyggande syfte?

Hade planerat in en efm på ÖF idag, men jag hade snurrat till det, och på torsdagar är det bara öppet på fm. Det funkar ju inte för oss då Alice oftast vaknar mellan 9-10. Det blir alldeles för stressigt. Man ska äta frukost, klä på sig själv, barnet, hundarna, gå promenad, packa ihop grejer som ska med osv osv. Det tar sin lilla tid.
Vi får helt enkelt försöka ta oss dit nästa vecka!

Nu ska jag dona med annat. På återseende!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0