Torsdag..


Usch vilken hemsk natt. Har vart skit redan från att jag la mig i natt. Kunde verkligen inte somna. Dessutom fick jag höra på när P ylar i sömnen (ja typ). Ännu en biverkning, och för mig den värsta. I hate it!
Mellan dom där illvrålen och mina toabesök så sov jag några kortare stunder. Minns iaf att jag drömt mardrömmen igen, och då måste jag ju ha sovit lite iaf! Är sjuk trött idag iaf, och huvudvärken håller i sig..

Alice hade däremot en jääättebra natt. Den bästa på länge faktiskt. Hon somnade 20.30 och vaknade 08.30! Helt otroligt. Hon har iofs ett par (3, om jag minns rätt? går i sömnen!!) nattmål där emellan, men INGEN LEK! :)
Kanske är den här utvecklingsperioden över nu? Återstår att se!

Sjukhusbesöket idag fick jag skjuta på.. Måste ringa om en ny tid. Kan knappt röra mig här hemma. Det är tillbaka på ruta ett! :( Hittade lite gamla piller som jag börjat ta. Jag är min egen doktor. Haha! Nej då, så farligt är det inte. Jag har ätit dom ett antal ggr förr så jag vet hur dom ska tas osv :)

Hahaha! Jag har världens roligaste katt. Såg honom precis utanför fönstret. Vet ni vad han gjorde? Jagade ett rådjur. Jösses vilken fart! Han som inte gillar att studsa runt i snön. Det är iofs bra att han jagar iväg dom. Så slipper jag göra det :)

Nej, nu ska vi ut på promenad...

Hej svejs!



Kommentarer
Postat av: Zarah

Saknar dig! Puss Puss

2010-02-19 @ 12:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0