vill ha kontroll tack!


Idag är en riktigt dålig dag. Antar att det är trötthet, blodbrist och järnbrist som nu tar ut sin rätt. Inte så konstigt. Dessutom är jag allmänt less på allt. Men det går ju snart över. Tack och lov :)

Sitter och surfar runt efter information. Jag letar efter något som kan hjälpa mig att ställa kroppen till rätta efter fl. Den är helt ute och cyklar och jag mår verkligen inte bra av att ha det såhär. Har kollat igenom alla preventivmedel men något sådant vill jag inte ha. Jag vill vara fri från allt sånt eller vad man ska säga.
Eftersom jag ändå inte kan få barn så spelar det ingen roll för min del. Däremot vill jag inte blöda i flera månader. Det verkar inte finnas något som kan få kroppen i balans men som inte är ett preventivmedel. Det tycker jag verkar konstigt. Måste forska i detta. Eller ringa Mvc. Men det har jag ingen lust med ännu. Står ut ett tag till....

Läste förresten att barn som vaknar nattid oftast får för lite sömn. Alice vaknar ju bara för att äta, men hon kan ändå vakna 3-4 ggr och det stör allas vår sömn. Så nu ska hon försöka få lite mer sömn dagtid. Än så länge bådar det gott! Hon sover för tillfället sött inne i sitt rum, och har gjort det senaste 1,5 timman! :)

Jag ska försöka hitta något att äta. Hoppade över frukosten idag. Riktigt dålig idé! Är det något jag älskar så är det att äta frukost. Det absolut bästa på hela dagen. Speciellt framför morgontv eller VMTV <3



Kommentarer
Postat av: Milla

Vi sitter i damma sits...vill inte heller ha en massa äckliga hormoner som spökar i mitt liv...Puss!

2010-02-11 @ 19:29:14
Postat av: Maria

Jag vill inte heller ha sånt.. jag vill ha en Familjen Annorlunda ;)

2010-02-11 @ 22:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0