26 år... Shit va ung jag är!


Vilket rugg-väder jag fick på min födelsedag. Det känns inte alls kul. Oftast brukar jag ha solsken och värme. Men idag känns det som det är höst.

Dagen startade inte riktigt som jag ville. Eller till och med dåligt. Jag råkade starta ett larm hos en kund. A skulle iväg och vaccinera sin katt efter den första morgonkunden, och då skulle jag få klara mig själv en stund. Det trodde jag skulle gå galant. Jag har vart hos den här kunde tidigare, och MÅNGA ggr. MEN aldrig under sommaren. Jag använde nyckeln för att ta mig in och det gick alla tiders, tills jag trampade upp för trappen och hör hur larmet går. Inte brandlarmet den här gången, men inbrottslarmet.
PANIK. Ser att dörren in till kontoren är stängda. Så där stod jag ensam med ett tjutande larm. Jag ringde A, och hon bad mig ringa vår chef. Chefen tröck bort mig och vägrade ringa upp (fråga inte varför?).
Jag gick ner för trappen igen och stod och lyssnade på det underbara ljudet. Efter en stund så slutade det och jag stod kvar där och glodde. Tordes inte röra mig ur fläcken ifall jag skulle sätta igång det igen :)
Efter 10 minuter kom en kille som jobbar där. Han undrade varför jag stod där nere och glodde. Haha! Jag sa som det var och han fixade larmet osv och sen kunde jag snällt fortsätta. Jag är glad att jag inte släpade dit någon securitas-patrull eller något. Sånt är alltid pinsamt. Har hänt ett antal ggr under mina 6 år på O/M.  

Det är så himla skönt att joba nu, under sommaren. Det är såå lugnt och stressfritt. MÅNGA är på semester så vissa ställen är helt stängda eller iaf till en viss del. Vi släpar nästan benen efter oss. En mjukstart för min del alltså. Hösten och vintern är däremot inte lugna så det gäller att ladda batterierna!

Nej nu ska jag gå ut och plocka hallon. Smultronen är slut nu (snyft) men hallonen är redo att ta över! Perfekt!

Kommer en bild på tårtan sen... Den SER iaf god ut. Hoppas den smakar bra också :)



Kommentarer
Postat av: Milla

Haha, kan se dina chockade ögon! :)

Sorry om jag inte kunde komma och fira dig gumman, men jag mådde så himla illa, var rädd att det var magsjuka eller nåt, och riskera att smitta ner er? NEJ TACK!

Tänkte bjuda ut dig nån kväll så kan vi gå o käka bara du o jag, om du har lust!! Puss puss ♥

2010-07-26 @ 11:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0