Ny dag- nya tag!



Idag mår jag mycket bättre. Magen är inte helt bra dock. Jag är öm i magen. Vet inte vart det kommer ifrån eller varför men det släpper säkert snart?! Idag har jag iaf kunnat äta lite mat (2 ggr tom!) så jag känner mig pigg i huvudet också. Har inte slumrat en sekund. Härligt!

Fick telefonsamtal från dagiset (jag vet att det heter förskola, men jag kommer fortsätta säga dagis!) i måndags. Dem skulle ha en liten träff för alla barnen som ska börja till hösten. Det var tydligen 9!!! 1åringar som sökt dagisplats. Helt otroligt, i lilla Forssjö. Iaf så är det nu bestämt att Alice kommer gå på dagis och inte hos dagmamma. Vi velade ett tag, men P har gått och vart jätteorolig över detta, så nu är han nog lugn igen. Erfarenheten från dagmamma är inte alls bra hos någon av oss, så dagis blir nog bra. Hoppas jag.
HÖNSFÖRÄLDRAR! P är nästan värre än mig i den här frågan, och det är ju gulligt att se :)

Apropå föräldrar. Alice är sååå lyckligt lottad som får vara hemma med BÅDE sin mamma och pappa!!! Det är inte många barn som har den turen, och speciellt inte i den åldern som hon var/är i. Hon utvecklas varje dag och självklart så skulle man ju må dåligt om man som förälder missar första stegen, första orden, första gången hon åt själv osv. "Första gången" är ju väldigt speciell när man har blivit förälder! Nu börjar ju jag jobba lite smått igen, om en vecka. Men jag kommer sluta 10 varje fm, och våran supermorgontrötta Alice brukar vakna runt den tiden. Så jag missar ingen kvalitetstid, vilket känns superbra! 

Hmm, när jag ändå tog upp detta med sömn. Kan ett barn sova för mycket? Alice somnar oftast runt 19.30-20 och sover till 9.30-10. Hon har alltid sovit mycket och BRA (hela nätter utan uppvak) och mår bra och växer som hon ska. Hon sover oftast 1,5 timma vid lunch.
Andra talar ofta om att dem har fått sovmorgon ända till klockan 8 osv osv. Jag blir helt chockad. Är det bara jag som har en trött dotter eller? :)

Nu ska jag passa på att njuta av ensamtiden här hemma! Dockan sover och killarna är såklart ute och fiskar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0