1års vaccin


Vart tog solen vägen?

Jag har minst tre intressanta filmer ligger på andra datorn och väntar. Det ser ut att bli en film-dag idag! Såå himla skönt. Jag har vart rätt så aktiv dem senaste veckorna.

I tisdags fick Alice ettårsvaccinet. Det var den värsta hittills. Dem andra har inte märkts av öht, men tisdag, onsdag och halva torsdagen var hon sååå trött och inte alls sig själv. Hon ville helst sitta i vårat knä i soffan och bara titta. Hon nöjde sig med vad som helst så länge man satt där tyst och gjorde ingenting! Lite varm framåt kvällarna, men hon somnade gott med lite alvedon i kroppen. Tisdag somnade hon strax innan 20 och vaknade först kl. 11 på förmiddagen! Heeelt galet! Nog för att hon alltid sovit GOTT (ABSOLUT minst 8 timmar utan uppvak) så slog det där rekord. Hon vaknade inte ens och ville äta :)

Men nu är hon pigg igen, och det är härligt att ha fått tillbaka lilla stjärnan! Dessutom fick jag hämta ny energi ute på paradis-ön igår efm/kväll! Det var underbart och såklart väldans bra sällskap. Tänk att å lite kan göra så mycket!! ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0