ARG!!!!!


USCH va arg jag är idag! Det är nästan så det kokar inom mig men det var värre för några timmar sen.
Åkte förbi lägenheten (jag ska inte flytta in där!) och skulle kolla till den då jag anade ugglor i mossen. Såg nämligen att ett fönster stod öppet i lägenheten förra veckan. Verkade VÄLDIGT konstigt med tanke på att det är JAG som hyr lägenheten = jag är inte där, alltså borde fönstren vara stängda!!!
Jaha, så när jag öppnar dörren så möts jag av en STOR HÖG med reklam och massa renoveringspapper och plast. Reklamen kan jag slänga, men den andra skiten??? Jag stod som en fågelholk i dörröppningen!
Tog mig till slut in i lägenheten och gick ett varv. Det var fan det värsta jag sett. Hur skulle en familj kunna bo där????????
Dom har slipat, spacklat och det var damm och skit överallt. Ett underskåp i köket fattades och det var allmänt bajs med allt. Blir så jävla arg. Ingen har ens ringt och frågat om det är ok att dom går in och börjar renovera. Hade dom ringt hade jag sagt nej iaf. Hyr jag en lägenhet är det väl meningen att jag ska kunna bo där om/när jag vill under tiden som jag betalar hyra, eller? IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon ska jag ta mitt hemska humör med mig ner till kontoret och skälla ut dom. Jag tänker INTE betala en hyra på över 5000:- för att dom ska renovera. Det får dom väl göra när min tid har gått ut!
Man blir lurad jämt och ständigt!
Ska dessutom prata med hyresgästföreningen så jag kan få lite backup om dom tjaffsar. Har också tagit kort så jag ska visa hur det ser ut. Dom var nämligen noga med att påpeka att det är MIN uppgift att städa och tvätta fönster innan jag lämnar nycklarna, även fast jag inte "bott" i lägenheten, eftersom det är jag som har hand om den och den är då mitt ansvar. Visst sa jag, men nu blir jag irriterad. Inte fasiken tänker jag städa efter en jäkla renovering som jag inte får någon nytta av. Nej tack, jag är så jäkla glad att jag har mitt hus. Jag hoppas jag slipper ha något mer med Hyresfastighetsbolag (eller vad heter det?) att göra! Har ingen bra erfarehet av dessa!

Nu blev det en enda stod soppa, men jag är arg och har dessutom inte tid att sitta här längre... Plikten kallar!

Puss!


Kommentarer
Postat av: Milla

På dom bara!!! Ge dig inte...deras beteende är ju fan...SO NOT OKAY!

2010-03-25 @ 10:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0