Nycklar och Thailand


Har nyligen kommit hem. Blev en sväng till Ydewalls och hämtade nycklarna till lägenheten! På vägen ut kom jag på att den 1 maj är en röd dag så jag måste komma ihåg att lämna dom dagen efter! Bör nog ställa larm annars kommer dom ringa och fråga efter mig. Mitt guldfiskminne. Är 100% säker på att det beror på olyckan och skadan. Små påminnelselappar överallt + larm på telefonen är ett MÅSTE för att jag inte ska glömma!

Efter turen på stan åkte vi till Lasstorp och hälsa på chokladbruna morfar! Han vart så glad så glad, men Alice blev livrädd. Hon kände inte igen morfar :) Han såg ut som en neger. Han har väldans lätt för att få färg, precis som jag. Dock ser jag ut som en likmask nu :(
Dom (pappa och farbror) hade haft det bra. Lite dåliga magar (som vanligt) och tråkigt mycket turister gjorde väl resan lite halvtrist, men dom ville iaf inte åka hem. Nu ska dom flytta dit. Haha!
Låter ju KANON! Pappa i Thailand och bror i Rom/Italien. Det gillar vi! Dessutom har vi gratis boende på Malta också! Kan det bli bättre? Synd bara att man är urfattig :S Det kanske vänder?

Har nyss ätit fajitas och nu ska jag plugga. Har ju missat ett par timmar på efm. Det får jag allt ta igen nu medans Björn och Peter roar Alice!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0