Resa!


Usch, jag är så sanslöst LESS på allt. Allt går emot mig nu, och allt folk säger till mig (eller som jag läser, hör osv)gör mig UPPRÖRD!
Igår hamnade jag på jobbet på efm pga vissa orsaker. Träffade några jobbarkompisar, och självklart fick jag veta saker som jag helst inte hade velat höra öht. Iofs så hade jag fått reda på det förr eller senare ändå, med tanke på situationen, men det hade gärna fått vänta. Jag försöker släppa det, men jag blir irriterad på att det tydligen är så jäävla stor skillnad på folk och folk. Jag HOPPAS att jag slipper ha mer med dom och göra. USCH!

Har haft fullspäckade dagar. Känner mig mosig varena kväll. Feber och tjock i halsen, men när jag vaknar på morgonen mår jag bättre. Antar att det är sömnen det är brist på. Självklart sover jag, men jag sover uruselt. Jag hoppas det blir en vändning snart!!!

Är såååå sugen på att åka iväg utomlands. Hämta krafter och sola framför allt. Att åka utan Alice är såklart helt uteslutet. Mattias tyckte jag skulle följa med till Thailand. UTAN Alice. Hur tänkte han då? :) Det finns inte med på världskartan. Så ego är jag inte och jag vill ju uppleva allt med henne. Varför skaffar man annars barn? Inte för att lämna bort dom iaf! Nej, ska jag åka så blir det en lagom kort resa. Dessutom skulle jag aldrig vilja vara hemifrån mer än en vecka. Det räcker gott och väl för mig. Jag har inte det behovet att fly hemifrån så länge. Skulle sakna hundarna och min familj alldeles för mycket! <3

Hittade en resa till Rhodos i slutet av april för 215:- med hotell. En vecka. Det vore väl något! Det är 25-30 grader i skuggan, men dock kallt i havet, men det gör ju inget :)
Måste dock fixa pass och sånt tråkigt först. Får se vad det blir av. Annars är jag sugen på att hälsa på lillebror i Italien längre fram. Han lär ju iaf bli kvar där i 6 månader MINST. Jag hade ju aldrig chansen att hälsa på honom på Malta, då jag var gravid och sen var Alice så liten och när det började bli lagom så flyttade han hem till Sverige. Men kanske får vi chansen att åka söderut nu ändå :)

Nehe, dags att kolla till kalopsen som står på spisen! Sen ska vi försöka ta oss in till ÖF. Har aldrig vart där så det ska bli spännande!

Hejsvejs

Kommentarer
Postat av: Milla

Ta mig med! :)

2010-03-04 @ 19:35:24
Postat av: Mysan

Självklart Milla! :)

2010-03-04 @ 23:39:09
Postat av: Erika

trevligt skrivet tycker ja faktiskt

2010-12-03 @ 21:06:53
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0