Gjutgärnsgryta


Sitter ensam ikväll. P är iväg och roar sig och Alice slocknade direkt efter att vi kom hem från affären. Vi hann precis få på pyjamas + äta välling och borsta tänderna, sen tog det inte lång stund innan hon blundade. Sötnöten :)

Jag har roat mig med att äta macka och dricka o'boy. Efter en macka var jag inte sugen på det längre, så då tog jag fram ost och kex. Det var gott med några stycken. Men jag vart inte helt mätt... så då tog jag fram julmusten och Pringles... och sen avslutade jag den delikata lunchen/middagen/kvällsmaten med ett plommon som inte hade någon smak öht. MUMS! Det är vad jag ätit idag. Igår åt jag en tacos på hela dagen.
HMM.... Har ingen matlust och ingen ork att laga mat heller.
Trist är det, men det brukar vara såhär i perioder. Jag hoppas det snart går över!

Har faktiskt planer på att ta fram hjortsteken imorgon. Dock så behöver jag en gjutgärnsgryta för att tillagningen av steken ska bli så bra som möjligt. Kanske kan få låna mammas!

Det är förresten en sak som jag ska skriva upp på min önskelista. Gärna en Kokums Stekgryta! :))





Sitter och småtittar på Idol. Men det var en riktigt tråkig kväll. Jag gillar inte alls rock!! Ska släpa mig in till sängen och bädda ner mig och kolla på Arga Snickaren istället! Missade veckans avsnitt nämligen!

Ha en härlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0