Kvällspigg


Ikväller är jag pigg för en gångs skull. Men jag sitter uppe själv. Älsklingen gick och lade sig strax innan 8. Det är jobbigt med helgerna eftersom han jobbar natt. Han vill gärna sova på dagen men jag vill ju så gärna få lite tid med honom också! :)
Alice somnade strax efter honom. Blev en sen kväll för henne idag. Vet inte vad det var med henne men hon verkade ha myror i brallan! :))

Vi fick med oss en fullastad bil+ släpkärra hem från Lasstorp. Trevligt trevligt! Gjorde en heeeel del fynd kan man säga. Det som vi inte vill/kan/behöver behålla själva kan vi sälja, så vi får in lite extra pengar! Det behövs snart då vi går och sneglar efter en ny bil ;)

Föresten så bestämde jag mig här om veckan för vilken overall det blir till Alice i vinter.
Det slutade självklart med en Didrikson-overall! Den har fått bäst-i-test i flera år, så jag tror att den blir perfekt.

När den landade här hemma tyckte vi att den såg lite VÄL pojkaktig ut, men det får gå! Jag är ju en sån där mamma som vill att min dotter helst ska ha kläder som är rosa, röda eller lila, så att det syns vad hon har för kön (hon har inte så mkt hår ännu, så skulle jag sätta på henne en blå overall skulle folk tro att hon var en pojke, vilket iofs inte gör så värst mycket men det blir jobbigt för dagis-fröknarna att hålla reda på ännu en "pojke" Alice är ensam tjej av 1-1,5åringarna ;)).
MEN overallen får duga. Huvudsaken är att hon är varm ocn torr, som sagt! :)
Det var inte helt lätt att hitta en som passade. Hon är för liten för overaller i storlek 86, så jag fick spana efter "lekvänliga" overaller i storlek 80. Men dem flesta i storlek 80 var inte förstärkta i knän/rumpa osv, och dessutom var inte alls många av dem vattentäta öht. Det såg mest ut som en "sitta-i-vagn-overall", och det funkar ju absolut inte när hon ska vara på dagis osv.

Nej, nu är jag nöjd!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0