Uschanimig!


FY vilken hemsk dag det har vart. Eller, det beror helt på hur man ser det, men vår jättesöta och underbara dotter har vart på sitt allra värsta humör ever.
Från att hon vaknade tills dess att hon somnade har hon gnällt/skrikit/gråtit/slagits etc. Först tänkte jag att hon inte mådde bra ännu (massa slem-hosta) samt hängig, sen tänkte jag att det var för att hon var så sjukligt uttråkad, stackarn! Men nu vet jag inte längre. Imorgon blir det iaf dagis, så får vi se om dom ringer eller ej.

När vi var och handlade ville hon bli buren av pappa genom hela affären (storhandling som tar sin lilla tid). Till slut fick vi muta henne med en smoothie vid kassan, för att hinna med att betala och packa allt. OMG! Jag är slut som människa. Har knappt sovit något i natt heller pga att hon hostat och gråtit om vart annat... Jag gnäller inte!
Det är UNDERBART med barn ♥

Hon somnade tidigt idag, och har redan hunnit vakna ett par ggr och gråtit. Hoppas hon sover gott resten av natten. Jag behöver verkligen mina timmar i natt om jag ska orka jobba!

NU- GODNATT!!


Kommentarer
Postat av: Maria

Kanske är det underbara trotsåldern som kommit? :) Hon har väl alltid varit tidig Alice, så tvåårstrotsen kanske börjar redan nu ;)

2010-11-04 @ 06:52:35
URL: http://m4ri4.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0