Denna eviga väntan...


Sitter och väntar... som jag sagt förut så HATAR jag att vänta. Det är det värsta jag vet. Men snart är det slut. Tack och lov....

Idag hann jag med ett spontanbesök i Norrköping. Trevligt sällskap (utom en person som tjurade ihop totalt), god mat, billig shopping ;) Kan det bli bättre?!
Jag letade egentligen efter en overall till Alice ,men hittade bara i storlek 86, vilket är alldeles för stort, så jag fick skippa det idag. Däremot hittade mamma två klänningar till mig, så nu slipper jag fundera över vad jag ska ta på mig på fredag när vi har personalmiddag på Statt och sen party på Harrys. Det ska bli sååå skoj!!! Jag har aldrig vart på Harrys så det ska bli intressant att se hur det är där :)

Har suttit och tittat på det nya programmet "Så mycket bättre", på Tv4 ikväll. Vilket härligt program. Jag känner mig som en pensionär, men jag gillar det. Förresten så tycker jag att Petter är het. Det är något speciellt i hans utseende som jag gillar. Lite mystisk och "ogrepp-bar" person. Det är ju alltid lite mer intressant då. Eller?

Nehe, dags att vänta vidare... Godnattis!




Min alldeles egna lilla datanörd ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0