Gäsp!


Sitter hemma i min ensamhet. P är iväg och skriver prov. Han skulle hålla på mellan 7-15. Helt galet!!! Tur att det inte var jag som skulle göra det. Jag förstod INGENTING! Hoppas att det går bra för honom trots att han bara fick en dag på sig att träna till skillnad från en vecka som alla andra får. Livet är orättvist men det visste vi redan!

Alicen är på dagis. Nu har jag lämnat henne där tisdag-torsdag och det har ju självklart gått hur bra som helst. Hon rusar in och roffar åt sig någon rolig leksak som är ledig, sen går hon och hämtar fröken M.
M's ord om henne igår var: "Hon är en riktig guldklimp den där tjejen! Alltid glad och snäll!" Då blir man ju inte liiite stolt! ;) Hon är MIN (vår) guldklimp och att jag fått en sådan underbar liten tjej hade jag aldrig trott!
Behöver jag säga att jag är den lyckligaste mamman i världen!?!

Natten var inte den bästa dock pga olika omständigheter. Det blev väl sammalagt kanske 3,5 timmar sömn. HUH! Nu är jag sååå trött och sliten och det är inte konstigt att jag aldrig blir frisk. Jag hade tänkt vila nu, men insåg att jag borde göra lite annat först. Det blir nog en tupplur efter lunch. Passade på att sova samtidigt som Alice igår. Det var såååå himla skönt och jag kände mig faktiskt lite piggare efter. Hoppas på detsamma idag!

Nu ska jag sätta fart. Det är ju snart dags att hämta lilltösen igen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0