Lördag- underbara lördag!


Hjälp vad veckorna går fort. Jag fick jobba med A hela veckan, vilket var himla trevligt! Den värsta kunden av dom alla blev den bästa helt plötsligt. Det beror på att det är ombyggnation (vilket det iofs är nästan överallt just nu) vilket betyder att det springer runt 10-20 killar och flirtar hejvilt. Det är ju alltid kul att få lite glada miner även om jag har mitt på det torra ;) Ja, som sagt, det var trevligt, men nu återgår jag nog till mitt vanliga schema igen. Trååk, men lite lugnt och skönt istället :)

Jag fick sovmorgon till 8 idag iaf, vilket gjorde mig glad. Det var -4 grader när jag klev upp. BURR! Jag släppte ut Simba vid 6-tiden och vid 8 satt han på berget och väntade på att få komma in. Stackarn!

Alice somnade nyss. Hon måste vara trött. Kanske är hon lite dålig igen. Hon brukar inte somna förrän efter 12. Hennes näsa rinner som aldrig förr. Grönt är det också. Så jag vet inte om vi skippar badhuset idag. Vi hade planer på att eventuellt åka dit. Kanske åker vi ut till Björkvik och hälsar på hästarna istället. Tror det får bli så!

Jag sitter fortfarande i morgonrock. Ska ta en dusch nu medans hon slumrar!
Japp, så börjar min härliga lördags-fm! :)

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0