Skallebank!


Jag som kände mig hyffsat pigg i fredags känner mig återigen sjuk! Huvudet dunkar och ena halsmandeln är stooor och öm. Så himla typiskt. Nu har jag vabbat (och vart sjuk själv) en hel vecka. Jag vill jobba! Och jag behövs på jobbet. Jaja, jag hoppas att det är bättre imorgon!

Idag på eftermiddagen åkte vi till stallet, Alice och jag. Vi behövde komma ut lite och få frisk luft. Det var helt dött där. Det kan bero på den hemska Kvarkan som går i stallet. Hästarna stod och mumsade hö och såg ut att ha det allmänt fridfullt. Alice var överlycklig men höll mig hårt i handen under hela promenaden genom stallet. Hon är så himla duktig och väluppfostrad, och jag blir sååå stolt när jag har henne med överallt! Hon sköter sig exemplariskt varje gång och det är så kul! ♥

Just nu sitter jag och letar efter en ny dator till mig själv. Vi sprang in en sväng på Media Markt igår, efter Busfabriken-besöket. Men jag är verkligen helt lost när det gäller sånt där. Jag vet vilken storlek på skärmen jag vill ha.... men sen fattar jag 0. Ska försöka få tag på lillebror. Han har lite mer koll än mig, och kan nog vägleda mig i den där djungeln. Dessutom vill jag inte betala 8-10 000:- för en surfdator. Det var det priset dom låg på på MM. Måste helt enkelt kolla runt lite till ikväll. Behöver den ju snaaart :)

Nu ska jag slappa vidare i soffan. Ikväll är jag ensam och då bestämmer jag över fjärrkontrollen! LOVELY! :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0